Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 12

QUOTE(Sambuca69 @ 2011 08 04, 15:34)
man tai neidomu, kad jus nesutinkat su"dauguma teiginiu". Svarbu, kad mes pailsim ant jo ir miegam komfortiskai. O, kaip matau, jus linkes tik viska kritikuoti... Bet zmogus renkasi pagal save ir jei jam yra gerai, vadinasi gerai. "Auriga" thumbup.gif

Aš taisau informaciją, nes žinau kaip yra iš tikrųjų, apie patogumą konkrečiai Jums nešnekėjau.

O sakyk, jeigu aš neanalizuočiau čiužinių, kaip tada žinotum kas yra kas?
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 08 04, 15:29)
Aš taisau informaciją, nes žinau kaip yra iš tikrųjų, apie patogumą konkrečiai Jums nešnekėjau.

O sakyk, jeigu aš neanalizuočiau čiužinių, kaip tada žinotum kas yra kas?

yra ir daugiau zmoniu, kurie gali patarti kas yra kas
Atsakyti
QUOTE(Sambuca69 @ 2011 08 04, 16:49)

O aš paporinsiu jūsų nuomonei, jei jūs po Aurigos įsigytumetė daug komfortiškesnį čiužinį, kuris būtų nespyruoklinis bet geros konstrukcijos putų poliuretanas, su geru profiliavimu, jūs pajaustumėtr didžiulį skirtumą. Taip iš po sulankstomos lovos arba sofos čiužinys Auriga yra labai smagus, bet lyginant jį su kitais rinkoje esančiais, ja netgi pagal naujas techologijas pagamintais čiužiniais, tai jis yra neypatingas, jau pasenęs variantas, kuris tikrai neatitinka kainos.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 08 04, 22:07)
O as paporinsiu jusu nuomonei, ...

Jei apie Auriga, tai kaip spyruoklinis ciuzinys, jis yra net labai geras.
Ir tos zonos pas ji yra gerai isreikstos
Ir jis yra labai komfortiskas
Ir labai geros sudedamosios tame ciuzinyje yra
Ir kaina labai normali, net labai normali ivertinus komforta ir kokybe.
Ir kietumai h2 bei h3 galimi, kiekvienam pagal poreiki ir pageidavima.
Ir ventiliuojasi jis tikrai puikiai, nes uz spyruoklini oro tarpa, nera geresnes ventiliacijos, jokie poliuretaniniu ciuziniu ispjaustymai, isskyrus Metzeler Tubes, negali del ventiliaciniu savybiu konkuruoti su spyruoklemis,
Ir jis daugeliu atveju yra daug patogesnis uz daugeli poliuretaniniu ciuziniu, jei kas netikit, nueikit i parduotuves, kur juo prekiauja ir pasibandykit bei sulyginkit su kitais, gal tada atsikvosesit.

Esu tikras, kad zmogus, pries mokedamas, tuos "neatitinkancius kainos" pinigus (kaip isireiske Vyckyy), isbande ir tuos kitus, t.y. poliuretanius, lateksinius ciuzinius ir t.t...
Matyt, kiti ciuziniai nepasirode sambukai geresni...
Visi skirtingi esam... Ir nereikia visus pagal viena kurpaliu cia lyginti ar i viena kurpaliu, kaip kad dormeo bando, visus zmones sukisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 04 rugpjūčio 2011 - 21:56
QUOTE(vickyyy @ 2011 08 04, 22:07)
O aš paporinsiu jūsų nuomonei, jei jūs po Aurigos įsigytumetė daug komfortiškesnį čiužinį, kuris būtų nespyruoklinis bet geros konstrukcijos putų poliuretanas, su geru profiliavimu, jūs pajaustumėtr didžiulį skirtumą. Taip iš po sulankstomos lovos arba sofos čiužinys Auriga yra labai smagus, bet lyginant jį su kitais rinkoje esančiais, ja netgi pagal naujas techologijas pagamintais čiužiniais, tai jis yra neypatingas, jau pasenęs variantas, kuris tikrai neatitinka kainos.

Paryškinau žodžius, kurie mane užkabino smile.gif O ar pasaulyje patys brangiausi ir geriausi čiužiniai pagaminti būtent ne iš spyruoklių? Aišku, aš nekalbu apie jų kokybę.. Jei rimtai, netgi įdomu būtų tai sužinoti, gal kuris iš jūsų plačiau aprašytų? ax.gif
Toliau.. Kaip ir minėjau tai bus mano pirmasis čiužinys, taigi nepuolu pirkti beleko! Ir visai nesvarbu ant ko aš prieš tai miegojau! Ką norėjau tuom pasakyti, kad prieš Aurigos čiužinį aš išbandžiau ne vieną, bet būtent jis mane užkabino labiausiai.. Savaitgalį nusimato dar keli čiužinių bandymai, bus matyti ar išsirinksiu ką kitą ar liksiu visgi prie Aurigos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingusiaaa: 05 rugpjūčio 2011 - 07:26
sveiki, ka manote apie vaikiska ciuzini MIMI? keistas tas bangavimas, ar kudikiui tinka?
Atsakyti
QUOTE(ingusiaaa @ 2011 08 05, 08:23)
Toliau.. Kaip ir minėjau tai bus mano pirmasis čiužinys, taigi nepuolu pirkti beleko! Ir visai nesvarbu ant ko aš prieš tai miegojau! Ką norėjau tuom pasakyti, kad prieš Aurigos čiužinį aš išbandžiau ne vieną, bet būtent jis mane užkabino labiausiai.. Savaitgalį nusimato dar keli čiužinių bandymai, bus matyti ar išsirinksiu ką kitą ar liksiu visgi prie Aurigos.

Jeigu esi Vilnietė, daug čiužinių rasi Akropolio baldų centre vienoje vietoje.
Ivo, Lonas, Tempur, Miego centras - jie visi skirtingi ir šalia.
Tiesiog bandyk gulinėti ir klausykis savo kūno ir mažiau pardavėjų "makaronų".
Ant kurio jausies puikiausiai tas ir yra Tavo geriausias.
Atsakyti
QUOTE(__Adelė__ @ 2011 08 05, 08:40)
sveiki, ka manote apie vaikiska ciuzini MIMI? keistas tas bangavimas, ar kudikiui tinka?

Mano nuomone vaikai turi augti kuo natūralesnėje aplinkoje, tad ir čiužinys turėtų būti natūralus, o ne iš chemijos pagamintas. Nors užvalkalas galėtų būti 100% medvilninis, juk rūbelius vaikučiams perkam kuo natūralesnius.
Atsakyti
QUOTE(Sambuca69 @ 2011 08 04, 16:49)

Yra, svarbu kaip jie pataria, ar tik pritaria. Ar sugeba paaiškinti skirtumus ir privalumus.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2011 08 04, 22:52)
Jei apie Auriga, tai kaip spyruoklinis ciuzinys, jis yra net labai geras.
1-Ir tos zonos pas ji yra gerai isreikstos
2-Ir jis yra labai komfortiskas
3-Ir labai geros sudedamosios tame ciuzinyje yra
4-Ir kaina labai normali, net labai normali ivertinus komforta ir kokybe.
5-Ir kietumai h2 bei h3 galimi, kiekvienam pagal poreiki ir pageidavima.
6-Ir ventiliuojasi jis tikrai puikiai, nes uz spyruoklini oro tarpa, nera geresnes ventiliacijos, jokie poliuretaniniu ciuziniu ispjaustymai, isskyrus Metzeler Tubes, negali del ventiliaciniu savybiu konkuruoti su spyruoklemis,
7-Ir jis daugeliu atveju yra daug patogesnis uz daugeli poliuretaniniu ciuziniu, jei kas netikit, nueikit i parduotuves, kur juo prekiauja ir pasibandykit bei sulyginkit su kitais, gal tada atsikvosesit.

Esu tikras, kad zmogus, pries mokedamas, tuos "neatitinkancius kainos" pinigus (kaip isireiske Vyckyy), isbande ir tuos kitus, t.y. poliuretanius, lateksinius ciuzinius ir t.t...
Matyt, kiti ciuziniai nepasirode sambukai geresni...
Visi skirtingi esam... Ir nereikia visus pagal viena kurpaliu cia lyginti ar i viena kurpaliu, kaip kad dormeo bando, visus zmones sukisti.

Gera reklama savo produkcijos visada yra gerai, bet kai kas meluojama - tai reiktų pataisyti.

1. Zonos kaip pigiam spyruokliniam čiužinyje, o kiek mes žinome, spyruokliniuose čiužiniuose zoniškumas yra silpnoji pusė.
2. Kaip spyruoklinis multipocket jis yra gan komfortiškas, čia sutinku;
3. Dėl sudedamūjų aš drystu prieštarauti, jos panašaus lygmens kaip ir pas daugumą, tikrai ne geriau už Gemegą ar Loną.
4. Pas Gemegą Amadeo super modelis kainuoja 35% pigiau ir yra patvarumu geresnis, bet gana kietokas. Todėl aš sakyčiau, kad čia nuo situacijos. Bet jei žmonės lengvi ir nenori daug išlaidauti, aš visada siūlyčiau kažką panašaus į Lono Tyla Termo, jis labai panašaus komforto į Aurigą, tarnaus panašiai, o kainuoja 1300Lt. Ir sunkesniems klientams ir lengvesniems pas mane yra pasiūlymai realesni kainos kokybės santykiu.
5. Retai kam reikia, bet kad yra pasirinkimas, jau neblogai.
6. Čia visiškas briedas. Manau eik truputuką pastudijuoti čiužinių konstrukcijas ir kas yra "oro laidumas", o kas "vėsumas". Yra krūvos nespyruoklinių čiužinių, kurie geriau ventiliojasi keliasdešimt karų. Beje Metzeler tubes labai panašus ventiliavimosi prasme į spyruoklinius, kurie neturi tikros ventiliacijos sistemos.
7. Čia žiūrint su kuo lyginsi, iki 2000Lt sunku surasti patogesnį poliuretaninį, nebent reikia kietesnio. Bet va virš 2500Lt galima rasti 1001 patogesnį ir minkštesnį poliuretaninį.
Papildyta:
QUOTE(__Adelė__ @ 2011 08 05, 08:40)

Tai yra tokio tipo čiužinių privalumas, šis masąžinis paviršius neleidžia šusti, ir vaikas laisvai kvėpuos apsivertęs ant pilvuko.
Panašus yra pas Materasso, Babysnyček Nova, tik užvalkalas anitibakterinis.
Papildyta:
QUOTE(Geragera @ 2011 08 05, 10:19)
Mano nuomone vaikai turi augti kuo natūralesnėje aplinkoje, tad ir čiužinys turėtų būti natūralus, o ne iš chemijos pagamintas. Nors užvalkalas galėtų būti 100% medvilninis, juk rūbelius vaikučiams perkam kuo natūralesnius.

Nešnekėk briedų. Dar tik betrūko kokosą pasiūlyti.
Natūralių nėra ir pasiskaityk apie jų problemas.
Atsakyti
Sveiki, daug skaičiau, googlinau - išsirinkti čiužinį be galo sunku. Tai va, reikia 180x200 čiužinio, lova bus su grotelemis is C&D Style (jei tai kažką lemia).
Ūgiai/svoriai: 185/74 ir 172/53.
Kainų kategorija apie 2000 Lt, maksimumas manau 2500 Lt :)
Tikriausiai labiau norėtųsi vidutinio, nei per mikšto, nei per kieto, nes teko išbandyti Dormeo, tai buvo per kietas.
Gerai būtų, kad rekomenduojamus čiužinius galėčiau apžiūrėti Klaipėdoje.

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Henkas @ 2011 08 05, 11:55)
Sveiki, daug skaičiau, googlinau - išsirinkti čiužinį be galo sunku. Tai va, reikia 180x200 čiužinio, lova bus su grotelemis is C&D Style (jei tai kažką lemia).
Ūgiai/svoriai: 185/74 ir 172/53.
Kainų kategorija apie 2000 Lt, maksimumas manau 2500 Lt smile.gif
Tikriausiai labiau norėtųsi vidutinio, nei per mikšto, nei per kieto, nes teko išbandyti Dormeo, tai buvo per kietas.
Gerai būtų, kad rekomenduojamus čiužinius galėčiau apžiūrėti Klaipėdoje.

Ačiū.

Į Nemuno baldų centrą pirmame aukšte užlėkite, ten bus galima pasibandyti porą tinkamesnių modelių iš Materasso kolekcijos Natur Biogreen, iš Swiss kolekcijos -Swiss Magic, šis fainiausias.
Taip pat ten yra ir Gemega, Lonas, Kolo, Fey&Co, jei kils noras pasilyginti.
Atsakyti