QUOTE(sapniukas @ 2011 08 04, 22:52)
Jei apie Auriga, tai kaip spyruoklinis ciuzinys, jis yra net labai geras.
1-Ir tos zonos pas ji yra gerai isreikstos
2-Ir jis yra labai komfortiskas
3-Ir labai geros sudedamosios tame ciuzinyje yra
4-Ir kaina labai normali, net labai normali ivertinus komforta ir kokybe.
5-Ir kietumai h2 bei h3 galimi, kiekvienam pagal poreiki ir pageidavima.
6-Ir ventiliuojasi jis tikrai puikiai, nes uz spyruoklini oro tarpa, nera geresnes ventiliacijos, jokie poliuretaniniu ciuziniu ispjaustymai, isskyrus Metzeler Tubes, negali del ventiliaciniu savybiu konkuruoti su spyruoklemis,
7-Ir jis daugeliu atveju yra daug patogesnis uz daugeli poliuretaniniu ciuziniu, jei kas netikit, nueikit i parduotuves, kur juo prekiauja ir pasibandykit bei sulyginkit su kitais, gal tada atsikvosesit.
Esu tikras, kad zmogus, pries mokedamas, tuos "neatitinkancius kainos" pinigus (kaip isireiske Vyckyy), isbande ir tuos kitus, t.y. poliuretanius, lateksinius ciuzinius ir t.t...
Matyt, kiti ciuziniai nepasirode sambukai geresni...
Visi skirtingi esam... Ir nereikia visus pagal viena kurpaliu cia lyginti ar i viena kurpaliu, kaip kad dormeo bando, visus zmones sukisti.
Gera reklama savo produkcijos visada yra gerai, bet kai kas meluojama - tai reiktų pataisyti.
1. Zonos kaip pigiam spyruokliniam čiužinyje, o kiek mes žinome, spyruokliniuose čiužiniuose zoniškumas yra silpnoji pusė.
2. Kaip spyruoklinis multipocket jis yra gan komfortiškas, čia sutinku;
3. Dėl sudedamūjų aš drystu prieštarauti, jos panašaus lygmens kaip ir pas daugumą, tikrai ne geriau už Gemegą ar Loną.
4. Pas Gemegą Amadeo super modelis kainuoja 35% pigiau ir yra patvarumu geresnis, bet gana kietokas. Todėl aš sakyčiau, kad čia nuo situacijos. Bet jei žmonės lengvi ir nenori daug išlaidauti, aš visada siūlyčiau kažką panašaus į Lono Tyla Termo, jis labai panašaus komforto į Aurigą, tarnaus panašiai, o kainuoja 1300Lt. Ir sunkesniems klientams ir lengvesniems pas mane yra pasiūlymai realesni kainos kokybės santykiu.
5. Retai kam reikia, bet kad yra pasirinkimas, jau neblogai.
6. Čia visiškas briedas. Manau eik truputuką pastudijuoti čiužinių konstrukcijas ir kas yra "oro laidumas", o kas "vėsumas". Yra krūvos nespyruoklinių čiužinių, kurie geriau ventiliojasi keliasdešimt karų. Beje Metzeler tubes labai panašus ventiliavimosi prasme į spyruoklinius, kurie neturi tikros ventiliacijos sistemos.
7. Čia žiūrint su kuo lyginsi, iki 2000Lt sunku surasti patogesnį poliuretaninį, nebent reikia kietesnio. Bet va virš 2500Lt galima rasti 1001 patogesnį ir minkštesnį poliuretaninį.
Papildyta:
QUOTE(__Adelė__ @ 2011 08 05, 08:40)
sveiki, ka manote apie vaikiska ciuzini MIMI? keistas tas bangavimas, ar kudikiui tinka?
Tai yra tokio tipo čiužinių privalumas, šis masąžinis paviršius neleidžia šusti, ir vaikas laisvai kvėpuos apsivertęs ant pilvuko.
Panašus yra pas Materasso, Babysnyček Nova, tik užvalkalas anitibakterinis.
Papildyta:
QUOTE(Geragera @ 2011 08 05, 10:19)
Mano nuomone vaikai turi augti kuo natūralesnėje aplinkoje, tad ir čiužinys turėtų būti natūralus, o ne iš chemijos pagamintas. Nors užvalkalas galėtų būti 100% medvilninis, juk rūbelius vaikučiams perkam kuo natūralesnius.
Nešnekėk briedų. Dar tik betrūko kokosą pasiūlyti.
Natūralių nėra ir pasiskaityk apie jų problemas.