Sveiki,
Gal patartumete koki ciuzini geriau pirkti, jei desime ji ne ant groteliu, bet ant plokstes su pragreztomis skylutemis (kas 15-20 cm). Porolonini ar spyruoklini? Megstame miegoti kieciau. Mano 57/162, vyro 92/186. Taip pat turime kudiki, tad ant ciuzinio gali buti visokiu avariju. Planavome pirkti nauja ciuzini, kai musu kudikis paaugs, bet musu Padvaisko ciuzinys jau su duobe, taigi verkiant reikia naujo ciuzinio. Planuojame tam skirti 2000-3000 lt
QUOTE(sese_M @ 2011 06 01, 18:10)
Sveiki,
Gal patartumete koki ciuzini geriau pirkti, jei desime ji ne ant groteliu, bet ant plokstes su pragreztomis skylutemis (kas 15-20 cm). Porolonini ar spyruoklini? Megstame miegoti kieciau. Mano 57/162, vyro 92/186. Taip pat turime kudiki, tad ant ciuzinio gali buti visokiu avariju. Planavome pirkti nauja ciuzini, kai musu kudikis paaugs, bet musu Padvaisko ciuzinys jau su duobe, taigi verkiant reikia naujo ciuzinio. Planuojame tam skirti 2000-3000 lt
Uz tokia suma jus galite ir plokste i groteles pakeisti ir gera ciuzini isigyti. Tik neparasete kokiu ismatavimu jums jo reikia?
QUOTE(vickyyy @ 2011 06 02, 10:33)
Uz tokia suma jus galite ir plokste i groteles pakeisti ir gera ciuzini isigyti. Tik neparasete kokiu ismatavimu jums jo reikia?
Reikia 160x200 ciuzinio.
Bijau, kad norint pakeisti plokste i groteles reiketu visa lova keisti...
QUOTE(sese_M @ 2011 06 02, 11:05)
Reikia 160x200 ciuzinio.
Jei neišeina keisti plokštės tai tik spyruokliniai :
Primator Bio-Ex Royal
Amadeo HR
Multipoketas Jums nebūtinas, svoris dar nėra toks didelis, tika gaila, kad dėl vyro norų žmonai tenka miegoti nelabai patogiai.
QUOTE(Zoran @ 2011 06 02, 11:16)
Jei neišeina keisti plokštės tai tik spyruokliniai :
Primator Bio-Ex Royal
Amadeo HR
Multipoketas Jums nebūtinas, svoris dar nėra toks didelis, tika gaila, kad dėl vyro norų žmonai tenka miegoti nelabai patogiai.
Primator Bio-Ex Royal
Amadeo HR
Kiti deda groteles tiesiai ant plokstes, ir Zoran buvo 100 kart teisus, spyruokliniai nera itin patogus, vienas is jusu aukojasi.
Reikia 160x200 ciuzinio.
Pasidomekit Auriga ciuziniu, labai patogus ir malonus ciuzinys,
su Jusu svoriais galima butu pabandyti ir Superior TDI 145, jis is poliuretano, bet labai gerai vedinasi, problemu jokiu neiskiltu ant jusu plokstes.
Paprestesni variantai butu:
Prestige TFK100, Variolux, labai daug kam patinka Royal Star ciuzinys.
O Jusu paminetas avarijas galima labai lengvai ir neskausmingai ispresti. Isigykite HS 2000 uztiesala ir visos bedos bus visiskai nebeskausmingos
Reikia 160x200 ciuzinio.
O gal kartais baldziu pakalbinus, kuris Jums lova gamino sutiktu groteles imontuoti?
Daznai paaiskeja zmones, kurie sako norim kieciau, tai buna per bruksneli nenorim ikristi. Dabar yra tokiu konstrukciju ciuziniu kur virsus maloniai elastingas, o vidus sustabdo per dideli ikritima.
O Jus esate bande miegoti ant efektyviai zonuoto ciuzinio? ir Jums butinas Jis i Ji variantas, nes svoriai skiriasi ir kiekvieno is Jusu kitokie pojuciai ant skirtingo minkstumo ciuzinio ir skirtingai ikrentate.
Kadangi turite kudyki tai atkrenta daug medziagu lateksas, viskoelastas.
Geriausia butu rinktis is poliuretaniniu, bet jiems reikalini oro tarpai. Pagal gamintoju garantinius nurodyta groteles su tarpais 3,5cm. Yra mano draugai surizikave, pas juos buvo sausas butas, labai mazas oro dregnumas tai dejo ant skyliu dazniau varte ir nieko jau keli metai viskas gerai. Taciau tai rizika ir zinoma kitas niuansas siek tiek kitoks minkstumas padejus ant plokstes nei ant groteliu.
Papildyta:
O del uztiesalo, kuris nepralaidzia skysciu, tai tada netenka prasmes pirkti gero elastingumo zonuoto ciuzinio sumazina gerasias ciuzinio savybes.
Spyruoklinis ciuzinyje iki 5000lt yra minimaliai isreikstos anatomines zonos.
O del uztiesalo, kuris nepralaidzia skysciu, tai tada netenka prasmes pirkti gero elastingumo zonuoto ciuzinio sumazina gerasias ciuzinio savybes.
Si karta negaliu sutikti del abieju papildyme esanciu teiginiu.
HS 2000 minimaliai pazeidzia ciuzinio elastines savybes, bet isprendzia momentines esmines bedas, kaip pvz. skysciu nelaikymas, moteriskos bedos ir t.t.
Ir spyruokliniai ciuziniai gali buti patogus, paminetieji Auriga ir Amadeo HR yra tikrai patogus ciuziniai ir nei vienas is Ju nekainuoja ivardintu kosminiu 5000lt.
Aš nerizikuočiau dėti poliuretaninio čiužinio ant skylėtos plokštės. Pas mano vaiką per du metus poroloninis čiužinys pradėjo pelyti, o visgi tai ne suaugęs žmogus, neprakaituoja taip gausiai.
Papildyta:
O aš papildysiu, kad visos apsauginės paklodės stangrina paviršiaus elastingumą ne į gerają pusę, bet kadangi tai laikinai, tai dėl to sukti galvos nereikia.
Spyruokliniai čiužiniai yra patogūs, bet jie neturi analogiškai gerų poliuretaninių čiužinių savybių už adekvačią kainą. O geram spyruokliniam čiužiniui 5000Lt yra ne pinigai, rimti prasideda nuo 12000Lt.
Papildyta:
QUOTE(sapniukas @ 2011 06 02, 12:37)
Si karta negaliu sutikti del abieju papildyme esanciu teiginiu.
HS 2000 minimaliai pazeidzia ciuzinio elastines savybes, bet isprendzia momentines esmines bedas, kaip pvz. skysciu nelaikymas, moteriskos bedos ir t.t.
Ir spyruokliniai ciuziniai gali buti patogus, paminetieji Auriga ir Amadeo HR yra tikrai patogus ciuziniai ir nei vienas is Ju nekainuoja ivardintu kosminiu 5000lt.
O aš papildysiu, kad visos apsauginės paklodės stangrina paviršiaus elastingumą ne į gerają pusę, bet kadangi tai laikinai, tai dėl to sukti galvos nereikia.
Spyruokliniai čiužiniai yra patogūs, bet jie neturi analogiškai gerų poliuretaninių čiužinių savybių už adekvačią kainą. O geram spyruokliniam čiužiniui 5000Lt yra ne pinigai, rimti prasideda nuo 12000Lt.
QUOTE(Zoran @ 2011 06 02, 12:43)
Aš nerizikuočiau dėti poliuretaninio čiužinio ant skylėtos plokštės. Pas mano vaiką per du metus poroloninis čiužinys pradėjo pelyti, o visgi tai ne suaugęs žmogus, neprakaituoja taip gausiai.
Papildyta:
Papildyta:
Na, 12000 mokeciau jei pirkciau nebent is sitos serijos:
http://www.bodyscan....atratzen-topper
Bet cia jau uz tokia suma ne tik ciuzinys bet ir grotos, pagalves ir net antklodes prisikomplektuotu.. Plius tikrai, kas bande, tie sako, kad ten aparatas tikrai idealiai parenka ir po to galva neskauda del minciu, kad kazkur permokejei...
Aš irgi nerizikuočiau dėt putų poliuretano ant plokštės.
Mūsų senoji lova buvo su patalynės dėže, tai kai nusibodo tas baisus čiužinys, paprasčiausiai nuėmėm tą lentą ir uždėjom dvejas groteles, nori išsiimti - pakeli vieną pusę grotelių...kasdien, aišku, nepakilnosi. Bet miego kokybė pasikeitė nepalyginamai ir su pačiom paprasčiausiom grotelėm už 200 Lt ir su čiužiniu už 2000 Lt. Dukrai padarė vyras net su lankstais, kad grotelės pasikeltų. Liuks. Nieko ten sudėtingo. Neverta miegoti ant lentos...