QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2011 07 27, 10:32)
Sveiki, noreciau paprasyti patarimo
: Uzsakeme lova 2 paaugliukams. 2 lygiu( apacioje issitraukia vietoj patalines dezes dar viena lova) Pirmaj lovai ( virsuje)planuojame nupirkti ciuzini VAKARIS (Lonas), o apacioje ( 2 lovai)-Tyla Termo arba Tyla( Lonas). Pasirinkima leme kaina( dabar Lone Vakariui 18% nuolaida, o Tylai Termo SBA nuolaida. deja, turiu mazai finansu, tenka ieskoti nuolaidu. Ar tinkamas mano pasirinkimas? O gal lateksinis ciuzinys prastai tinka tokiam atvejui, nes bus nepakankamas vedinimas dienos metu? Nakti lova is apacios isvaziuos pilnai. Ir dar:reiketu zonuotu ciuziniu. Gal mano pasirinkimas nelabai geras? Prasau patarkite jei galite, nes nuolaidos greit baigsis
Aciu labai
Labas vakaras,
Jusu atveju, be dideliu improvizaciju, rinkciausi Variolux Schaum ciuzinius.
Ir kaina ir kokybe atitinka Jusu ivardintus poreikius.
Dar galite Pasidometi Selekta ciuziniais, jie kainuoja iki 500LT.
Papildyta:
QUOTE(__Adelė__ @ 2011 07 26, 22:02)
sveiki, labai noreciau patarimo del ciuzinio. mes su vyru 183/76, 170/57, lova 160x2000, nesinoretu tik minksto. lovos groteles, kiek sake, nebus retos .. ziurineju tyla termo, bet galvojam galim ir iki 2000 skirti. is anksto dekui
Su Jusu grotelemis, nesukciau galvos ir imciau Selenes Terravita, nes geresni ciuziniai kainuos brangiau, o del groteliu nereikes jaudintis... Terravitos atveju, susimokeje palyginus juokingus pinigus, jei kas ir atsitiks, tai neskaudes sirdies... o namuose turesite tikrai malonu ciuzini.
Dar galit pasidometi Prestige KS55 arba Vital Pur, sitie ciuziniai yra labai panasus, kainuos apie 1900 LT. Jie bus kietesni, o jei pasirinksite H3 kietuma net ir - kieti.
Papildyta:
QUOTE(šifonyte @ 2011 07 28, 22:31)
norim nusipirkti ciuzini, gal galit patart koks tiktu musu ugiai/svoriai - 160/53 ir 185/83. siaip galvojam apie HR poliuretaninius, bet lauksim ir kitu pasiulymu. skirtume iki 3500lt. iskart labai aciu uz patarima
Uz sia suma jau galite isigyti tikrai puikius ciuzinius.
Jusu vietoje pasidomeciau
Elegance mdi-85, 160x200 kaina apie 2700LT
Aruba, kaina apie 2600LT
Superior tdi-145, apie 3000 Lt.
Papildyta:
QUOTE(rzrzr @ 2011 07 26, 21:31)
Atsiprašau, kad mano klausimas bus kiek nutolęs nuo temos, tačiau dedikuotoje temoje visos diskusijos tesisuka apie Dormeo produkciją, o čia, panašu, gali būti profesionalų, galinčių patarti.
Ieškau anatominės pagalvės, ne itin aukštos, vidutinio minkštumo. Kiek suprantu, geriausia žiūrėti viskoelastines? Ar yra vertų dėmesio ir lateksinių (man pasirodė, kad ant jų galva lyg spyruokliuotų..)? Kokie gamintojai (be Tempur) dar verti dėmesio?
Labai fainos pagalves yra Ergo Med, Grean Med bei Fluffy pagalves,
pabandykit pasiziureti Selenes ir miego centro internetiniuose puslapiuose, pas juos ten daugybe gamintoju ir paciu pagalviu.