Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 12

QUOTE(Zoran @ 2011 07 28, 11:50)
Realūs faktai yra mano pojūčiai, jeigu aš savimi netikėčiau, tai tiek čiužiniuose nenusimanyčiau ir negalėčiau atskirti geresnių nuo prastesnių čiužinių.
Papildyta:
Tada labai patiks pagalvės Paris Herbal modelio iš Materasso kolekcijos. Jos iš Herbal HR ir labai minkštos bei su kvėpavimo sistema.
Papildyta:
Natur Biogreen, Clima reiktų pasibandyti.
Papildyta:
Abi nusileidžia viskuom mano paminėtam modeliui, galite bandyti.
Papildyta:
Visi variantai netikę Jūsų atveju. Reikia tik poliuretaninių. O kiek vaikams metų? kokio jie ūgio ir svorio?

Vienam-17(184, o svoris apie 60. bet nesu tikra, labai suliso per vasara), kitam beveik 16(165. 65 svoris) g.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2011 07 28, 22:31)
norim nusipirkti ciuzini, gal galit patart koks tiktu musu ugiai/svoriai - 160/53 ir 185/83. siaip galvojam apie HR poliuretaninius, bet lauksim ir kitu pasiulymu. skirtume iki 3500lt. iskart labai aciu uz patarima

Swiss Magic - universalesnis prie daugumos įpročių.
Pilatis - the best už savo kainą.

Papildyta:
QUOTE(pempe1 @ 2011 07 28, 12:28)
Panašu, jog tik Zoran pardavinėjamos prekės geros.

Dažniausiai taip ir būna. Nesiūlau niekalų.
Papildyta:
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2011 07 29, 01:46)
Vienam-17(184, o svoris apie 60. bet nesu tikra, labai suliso per vasara), kitam beveik 16(165. 65 svoris) g.gif

Tai čia jau suaugę žmonės.
Natur Biogreen arba Natur Biogreen Comfort tiktų neblogai, nors minkštesni kaip Swiss Magic būtų žymiai geriau.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 07 29, 10:30)
Swiss Magic - universalesnis prie daugumos įpročių.
Pilatis - the best už savo kainą.

Papildyta:
Dažniausiai taip ir būna. Nesiūlau niekalų.
Papildyta:
Tai čia jau suaugę žmonės.
Natur Biogreen arba Natur Biogreen Comfort tiktų neblogai, nors minkštesni kaip Swiss Magic būtų žymiai geriau.

Aciu Zoran, bet ieskau ciuziniu gerokai iki 1000lt.bandau rasti uz 500-600Lt. uz 2 metu paliks namucius, vaziuos studijuoti, o lovyte tikrai pardavinesiu. Gal galima pasiulyti kazka zymiai pygiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2011 07 29, 14:24)
Aciu Zoran, bet ieskau ciuziniu gerokai iki 1000lt.bandau rasti uz 500-600Lt. uz 2 metu paliks namucius, vaziuos studijuoti, o lovyte tikrai pardavinesiu. Gal galima pasiulyti kazka zymiai pygiau? g.gif

Tai gal tada Miegė čiužinukai, po 170Lt 10cm aukščio, jei tik tokiam reikalui ir bandoma pataupyti. Nes Norka ar Maršal 2 metams kaip ir brangokai gaunasi. Dar per akcijas peržiūrėkit.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2011 07 27, 10:32)
Sveiki, noreciau paprasyti patarimo ax.gif : Uzsakeme lova 2 paaugliukams. 2 lygiu( apacioje issitraukia vietoj patalines dezes dar viena lova) Pirmaj lovai ( virsuje)planuojame nupirkti ciuzini VAKARIS (Lonas), o apacioje ( 2 lovai)-Tyla Termo arba Tyla( Lonas). Pasirinkima leme kaina( dabar Lone Vakariui 18% nuolaida, o Tylai Termo SBA nuolaida. deja, turiu mazai finansu, tenka ieskoti nuolaidu. Ar tinkamas mano pasirinkimas? O gal lateksinis ciuzinys prastai tinka tokiam atvejui, nes bus nepakankamas vedinimas dienos metu? Nakti lova is apacios isvaziuos pilnai. Ir dar:reiketu zonuotu ciuziniu. Gal mano pasirinkimas nelabai geras? Prasau patarkite jei galite, nes nuolaidos greit baigsis doh.gif Aciu labai 4u.gif

Labas vakaras,
Jusu atveju, be dideliu improvizaciju, rinkciausi Variolux Schaum ciuzinius.
Ir kaina ir kokybe atitinka Jusu ivardintus poreikius.
Dar galite Pasidometi Selekta ciuziniais, jie kainuoja iki 500LT.

Papildyta:
QUOTE(__Adelė__ @ 2011 07 26, 22:02)
sveiki, labai noreciau patarimo del ciuzinio. mes su vyru 183/76, 170/57, lova 160x2000, nesinoretu tik minksto. lovos groteles, kiek sake, nebus retos .. ziurineju tyla termo, bet galvojam galim ir iki 2000 skirti. is anksto dekui

Su Jusu grotelemis, nesukciau galvos ir imciau Selenes Terravita, nes geresni ciuziniai kainuos brangiau, o del groteliu nereikes jaudintis... Terravitos atveju, susimokeje palyginus juokingus pinigus, jei kas ir atsitiks, tai neskaudes sirdies... o namuose turesite tikrai malonu ciuzini.
Dar galit pasidometi Prestige KS55 arba Vital Pur, sitie ciuziniai yra labai panasus, kainuos apie 1900 LT. Jie bus kietesni, o jei pasirinksite H3 kietuma net ir - kieti.
Papildyta:
QUOTE(šifonyte @ 2011 07 28, 22:31)
norim nusipirkti ciuzini, gal galit patart koks tiktu musu ugiai/svoriai - 160/53 ir 185/83. siaip galvojam apie HR poliuretaninius, bet lauksim ir kitu pasiulymu. skirtume iki 3500lt. iskart labai aciu uz patarima

Uz sia suma jau galite isigyti tikrai puikius ciuzinius.
Jusu vietoje pasidomeciau
Elegance mdi-85, 160x200 kaina apie 2700LT
Aruba, kaina apie 2600LT
Superior tdi-145, apie 3000 Lt.
Papildyta:
QUOTE(rzrzr @ 2011 07 26, 21:31)
Atsiprašau, kad mano klausimas bus kiek nutolęs nuo temos, tačiau dedikuotoje temoje visos diskusijos tesisuka apie Dormeo produkciją, o čia, panašu, gali būti profesionalų, galinčių patarti.
Ieškau anatominės pagalvės, ne itin aukštos, vidutinio minkštumo. Kiek suprantu, geriausia žiūrėti viskoelastines? Ar yra vertų dėmesio ir lateksinių (man pasirodė, kad ant jų galva lyg spyruokliuotų..)? Kokie gamintojai (be Tempur) dar verti dėmesio?

Labai fainos pagalves yra Ergo Med, Grean Med bei Fluffy pagalves,
pabandykit pasiziureti Selenes ir miego centro internetiniuose puslapiuose, pas juos ten daugybe gamintoju ir paciu pagalviu.
Atsakyti
Prisireikė patarimo ir man. Ieškau kietesnio čiužinio. Renkuosi iš Lono Harmony, Sleepwell black zoned multipocket hr sensity, Gemegos Amadeo.
Padėkit apsispręst, kuris iš jų verčiausias. O gal net kokią alternatyvą pasiūlysit?
Atsakyti
QUOTE(mir_a @ 2011 07 29, 23:02)
Prisireik? patarimo ir man. Ieškau kietesnio ?iužinio. Renkuosi iš Lono Harmony, Sleepwell black zoned multipocket hr sensity, Gemegos Amadeo.
Pad?kit apsispr?st, kuris iš j? ver?iausias. O gal net koki? alternatyv? pasi?lysit?

Is paminetuju, Amadeo gal rimciausias.
Is geresniu alternatyvos galetu buti:
Vita Multi, Medi sleep, Auriga, Prestige TFK 100 L.
Atsakyti
Prisireikė patarimo ir man. Ieškau kietesnio čiužinio. Renkuosi iš Lono Harmony, Sleepwell black zoned multipocket hr sensity, Gemegos Amadeo.
Padėkit apsispręst, kuris iš jų verčiausias. O gal net kokią alternatyvą pasiūlysit?

Dar galima pridėti Primator Bio-Ex Royal, jei reikia kietoko.
Atsakyti

O kodel nusprendete, kad reikia kieto? Kadangi patiko harmony, tai manau jus norejote pasakyti, jog nenorite per daug sukristi? Ar teisingai interpretavau? Koks ugis ir svoris?
Atsakyti
sveiki. ar yra kokios nors taisykės, kaip teisingai sureguliuoti lentelių standumą ,grotelių viduryje? turiu omenyje LR-1-G.
Atsakyti
QUOTE(ekstralife @ 2011 07 30, 21:01)
sveiki. ar yra kokios nors taisykės, kaip teisingai sureguliuoti lentelių standumą ,grotelių viduryje? turiu omenyje LR-1-G.

Kazkokiu rimtu taisykliu nera.
Kai reguliuojamasis slankiklis yra prie pat remo krasto, tai ta lentute bus sukietinta;
Kai per pati viduri, tai - suminkstinta.
Kitose padetyse isgausite, vidutinius-pereinamuosius kietumus.
Reguliuokites taip, kad jums atsigulus ir ant nugaros ir sonu, butu patogu juosmeniui ir klubams.
Linkiu sekmingu eksperimentu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 07 28, 10:50)
Tada labai patiks pagalvės Paris Herbal modelio iš Materasso kolekcijos. Jos iš Herbal HR ir labai minkštos bei su kvėpavimo sistema.

o kur nors Vilniuje jomis prekiaujama? visas kitas susirasti ir pabandyti lyg ir neatrodo didele problema.
Atsakyti