Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 12

Zoranai, kiekvieno klubai ir peciai i ciuzinius (turiu omenyje visus ciuzinius) idumba skirtingai. Taip pat, kiekvienas besirenkantis ciuzinius skirtingai yra jautrus prisispaudimams, turi skirtinga patirti (visa gyvenima miegojus labai kietai, yra beveik neimanoma priprasti miegoti ant minksto ciuzinio), visi skiriames fiziologiskai. Taip kad, nepamirsk, kad pagrindinis ciuzinio vertintojas visais atvejais yra klientas, bet net ir jo nuomone (bei musu issakytosios) yra subjektyvi, susijusi su jo savijauta prabudus ryte...
Mes galime patarineti tik remdamiesi konkreciais faktais, o ne issireiskimais "mano sikna per giliai ar per mazai idubo". Ir drisiu pastebeti, kad tokie issireiskimai pasipila butent tada, kai Zoranui pritruksta realiu, patikrinamu faktu!
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 07 26, 08:59)
Tik MDI 85, dar pasiziurekite Silver Dream, kurio kaina kazi geresne dabar gaunasi?
ir butinai pasibandykite, katras patogesnis, malonesnis ir pan.

Kaina praktiškai ta pati gaunasi jei neklystu dabar, tik va nelabai įsivaizduoju, kur ta MDI 85 išbandyti Klaipėdoje?
Atsakyti
Prisiruošiau parašyti savo įspūdžius apie naują čiužinį Metzeler Platinum. Po visų "nesėkmių" abi puses turim jau du mėn. Esu labai patenkinta. Man nustojo skaudėti strėnas ir kakalą, bet vyrui deja - ne. Matyt reiks ieškot rimtesnės pagalbos. Sveriu apie 70 kg ir esu 176 cm ūgio. Iš pradžių pasirinkau H2 minkštumą. Bet tas malonus apgaubimo, kūno priėmimo įspūdis per naktį pasikeičia. Pradedu vargti dėl per gilaus įkritimo, reiškia, kad man jis per minkštas. Pakeitus į H3, viskas pasikeitė. Vakare pradedu laukti to jausmo, kai atsiguli į lovą. Palaima. Jis vertas savo pinigų.
Vyras sveria apie 90 kg ir yra 188 ūgio taip pat miega ant H3. MB patenkintas, bet neeuforijoj. Tiesa, čiužinys guli ant Triton grotelių. Tikrai geros grotelės, bet turi savo niuansų. Jos traška, vartantis, gulantis yra garsas. Tai erzina. Be to, man norėtųsi minkštesnės kaklo- galvos srities, o čia to nepareguliuosi, nebent išimant guminius kamuoliukus, bet tada labiau giržda. Dabar pirkčiau tik originalias metzelerio groteles, kad viskas tikrai būtų perfekto.
Labai ačiū poniai Linai už pagalbą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRŪTA: 26 liepos 2011 - 15:05
Atsiprašau, kad mano klausimas bus kiek nutolęs nuo temos, tačiau dedikuotoje temoje visos diskusijos tesisuka apie Dormeo produkciją, o čia, panašu, gali būti profesionalų, galinčių patarti.
Ieškau anatominės pagalvės, ne itin aukštos, vidutinio minkštumo. Kiek suprantu, geriausia žiūrėti viskoelastines? Ar yra vertų dėmesio ir lateksinių (man pasirodė, kad ant jų galva lyg spyruokliuotų..)? Kokie gamintojai (be Tempur) dar verti dėmesio?
Atsakyti
sveiki, labai noreciau patarimo del ciuzinio. mes su vyru 183/76, 170/57, lova 160x2000, nesinoretu tik minksto. lovos groteles, kiek sake, nebus retos .. ziurineju tyla termo, bet galvojam galim ir iki 2000 skirti. is anksto dekui
Atsakyti
Sveiki, noreciau paprasyti patarimo ax.gif : Uzsakeme lova 2 paaugliukams. 2 lygiu( apacioje issitraukia vietoj patalines dezes dar viena lova) Pirmaj lovai ( virsuje)planuojame nupirkti ciuzini VAKARIS (Lonas), o apacioje ( 2 lovai)-Tyla Termo arba Tyla( Lonas). Pasirinkima leme kaina( dabar Lone Vakariui 18% nuolaida, o Tylai Termo SBA nuolaida. deja, turiu mazai finansu, tenka ieskoti nuolaidu. Ar tinkamas mano pasirinkimas? O gal lateksinis ciuzinys prastai tinka tokiam atvejui, nes bus nepakankamas vedinimas dienos metu? Nakti lova is apacios isvaziuos pilnai. Ir dar:reiketu zonuotu ciuziniu. Gal mano pasirinkimas nelabai geras? Prasau patarkite jei galite, nes nuolaidos greit baigsis doh.gif Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2011 07 26, 21:31)
Atsiprašau, kad mano klausimas bus kiek nutolęs nuo temos, tačiau dedikuotoje temoje visos diskusijos tesisuka apie Dormeo produkciją, o čia, panašu, gali būti profesionalų, galinčių patarti.
Ieškau anatominės pagalvės, ne itin aukštos, vidutinio minkštumo. Kiek suprantu, geriausia žiūrėti viskoelastines? Ar yra vertų dėmesio ir lateksinių (man pasirodė, kad ant jų galva lyg spyruokliuotų..)? Kokie gamintojai (be Tempur) dar verti dėmesio?

Is gumotex fyzio bio. Is Metzeler labai gera reguliuojamo aukscio Magic de Luxe. Malonus elastingumas ir nespiruokliuoja. Ideti nuorodas?
Atsakyti
Aciu, buciau dekinga - galima ir i AZ, kad tema nesiterstu.. smile.gif

QUOTE(pempe1 @ 2011 07 27, 18:44)
Is gumotex fyzio bio. Is Metzeler labai gera reguliuojamo aukscio Magic de Luxe. Malonus elastingumas ir nespiruokliuoja.  Ideti nuorodas?

Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2011 07 26, 12:01)
Zoranai, kiekvieno klubai ir peciai i ciuzinius (turiu omenyje visus ciuzinius) idumba skirtingai. Taip pat, kiekvienas besirenkantis ciuzinius skirtingai yra jautrus prisispaudimams, turi skirtinga patirti (visa gyvenima miegojus labai kietai, yra beveik neimanoma priprasti miegoti ant minksto ciuzinio), visi skiriames fiziologiskai. Taip kad, nepamirsk, kad pagrindinis ciuzinio vertintojas visais atvejais yra klientas, bet net ir jo nuomone (bei musu issakytosios) yra subjektyvi, susijusi su jo savijauta prabudus ryte...
Mes galime patarineti tik remdamiesi konkreciais faktais, o ne issireiskimais "mano sikna per giliai ar per mazai idubo". Ir drisiu pastebeti, kad tokie issireiskimai pasipila butent tada, kai Zoranui pritruksta realiu, patikrinamu faktu!

Realūs faktai yra mano pojūčiai, jeigu aš savimi netikėčiau, tai tiek čiužiniuose nenusimanyčiau ir negalėčiau atskirti geresnių nuo prastesnių čiužinių.
Papildyta:
QUOTE(rzrzr @ 2011 07 26, 21:31)

Tada labai patiks pagalvės Paris Herbal modelio iš Materasso kolekcijos. Jos iš Herbal HR ir labai minkštos bei su kvėpavimo sistema.
Papildyta:
QUOTE(__Adelė__ @ 2011 07 26, 22:02)
sveiki, labai noreciau patarimo del ciuzinio. mes su vyru 183/76, 170/57, lova 160x2000, nesinoretu tik minksto. lovos groteles, kiek sake, nebus retos .. ziurineju tyla termo, bet galvojam galim ir iki 2000 skirti. is anksto dekui

Natur Biogreen, Clima reiktų pasibandyti.
Papildyta:
QUOTE(pempe1 @ 2011 07 27, 19:44)
Is gumotex fyzio bio. Is Metzeler labai gera reguliuojamo aukscio Magic de Luxe. Malonus elastingumas ir nespiruokliuoja.  Ideti nuorodas?

Abi nusileidžia viskuom mano paminėtam modeliui, galite bandyti.
Papildyta:
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2011 07 27, 10:32)
Sveiki, noreciau paprasyti patarimo ax.gif : Uzsakeme lova 2 paaugliukams. 2 lygiu( apacioje issitraukia vietoj patalines dezes dar viena lova) Pirmaj lovai ( virsuje)planuojame nupirkti ciuzini VAKARIS (Lonas), o apacioje ( 2 lovai)-Tyla Termo arba Tyla( Lonas). Pasirinkima leme kaina( dabar Lone Vakariui 18% nuolaida, o Tylai Termo SBA nuolaida. deja, turiu mazai finansu, tenka ieskoti nuolaidu. Ar tinkamas mano pasirinkimas? O gal lateksinis ciuzinys prastai tinka tokiam atvejui, nes bus nepakankamas vedinimas dienos metu? Nakti lova is apacios isvaziuos pilnai. Ir dar:reiketu zonuotu ciuziniu. Gal mano pasirinkimas nelabai geras? Prasau patarkite jei galite, nes nuolaidos greit baigsis doh.gif Aciu labai 4u.gif

Visi variantai netikę Jūsų atveju. Reikia tik poliuretaninių. O kiek vaikams metų? kokio jie ūgio ir svorio?
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2011 07 27, 10:32)

Sveiki, is patirties galiu apie lateksa pasakyti jog rizika yra. Jam netgi esant lovai su grotelem ir po apacia jeigu butu tuscia dar turi nevirsyti dregmes kiekio namuose. Jeigu idomu issitrauksiu garantini. Siaip tai galiu pacio gamintojo technologo uzklaust. Jeigu taiko garantija ramiau truputi . Namuose sausa ar dregniau?
Atsakyti
Panašu, jog tik Zoran pardavinėjamos prekės geros. O kitos nieko vertos. Ciniška. Tarp kitko bandėm Klaipėdoj Jūsų prekiaujamas firmos gaminius.
Atsakyti
norim nusipirkti ciuzini, gal galit patart koks tiktu musu ugiai/svoriai - 160/53 ir 185/83. siaip galvojam apie HR poliuretaninius, bet lauksim ir kitu pasiulymu. skirtume iki 3500lt. iskart labai aciu uz patarima
Atsakyti