Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 12

QUOTE(Zoran @ 2011 07 19, 10:27)
Mesti lauk tą mėšlo krūvą ir pirkti normalų poliuretaninį čiužinuką su masąžiniu paviršiumi :
Babysnyček Nova- Materasso kolekcija
Mimi - Lono kolekcija

Zoran, dekui uz rekomendacijas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ciuziniu zinoves smile.gif
skaitau skaitau tema, bet daug kas man vis tiek neaisku. tiksliau nezinau net nuo ko pradet rinkt ciuzini.
koki gamintoja ziuret? arba kokiu geriau vengt? kaip Padvaisko ciuziniai?
reikia nebrangaus ir gero ciuzinuko. zodziu viduriuko. zinau kad nepabandzius nenusipirksiu, bet bent jau zinosiu ko vengt smile.gif
Atsakyti
Vakar išbandėme tą DUNLOPILLO AERIAL PURE 1500 čiužinuką. Pirmas dalykas kas nustebino - jis tikrai nėra kietas, tiek man (193/87kg) tiek ir mano draugei (170/63kg) čiužinys pasirodė gana minkštas. Pabandėme jį uždėti ir ant pigesnių elastingų grotelių, aš skirtumo nepajutau, draugė skirtumą pajuto. Vienintelis ryškesnis minusas - čiužiniui šiek tiek trūksta aukščio, jeigu įsiremi alkūnėmis galima vos vos pajusti rėmimąsį į pagrindą.

Šiaip durniausia, kad neaišku kas tai yra ta AERIAL technologija. Ar ji atspari pelėsiui, kaip šalina drėgmę, kiek ji šilta miegojimui ir pan. Bandant čiužinį pasirodė jog jis turi ir viskoelastinių savybių, tačiau atsistatymas normalus, lyg ir ne per lėtas.
Formaliai čiužinys nezonuotas, o kažkoks panašus į "prisitaikėlį".

Galvojame, jeigu pirktume ir ateityje pasijustų ryškus aukščio trūkumas, galbūt iš apačios nupirktume keletos cm pigesnio poliretano sluoksnį, kad ir iš čia: Baldų jūra

Čiužinį žadame dėti ant elastingų, dalinai reguliuojamo stangrumo grotelių (vieneto kaina iki 200-250Lt).
Atsakyti
QUOTE(OmniSK @ 2011 07 19, 14:37)
Swiss Comfort turbūt labai jau kietas čiužinukas..

Tikrai ne iš minkštųjų. Bet ir ne iš labai kietų.
Papildyta:
QUOTE(kysa000 @ 2011 07 19, 21:50)
Sveikos, ciuziniu zinoves smile.gif
skaitau skaitau tema, bet daug kas man vis tiek neaisku. tiksliau nezinau net nuo ko pradet rinkt ciuzini.
koki gamintoja ziuret? arba kokiu geriau vengt? kaip Padvaisko ciuziniai?
reikia nebrangaus ir gero ciuzinuko. zodziu viduriuko. zinau kad nepabandzius nenusipirksiu, bet bent jau zinosiu ko vengt smile.gif

1-mame puslapyje šios temos mano didelis straipsnis kokie čiužiniai ir medžiagos.
Atsakyti
QUOTE(OmniSK @ 2011 07 20, 09:42)
Vakar išbandėme tą DUNLOPILLO AERIAL PURE 1500 čiužinuką. Pirmas dalykas kas nustebino - jis tikrai nėra kietas, tiek man (193/87kg) tiek ir mano draugei (170/63kg) čiužinys pasirodė gana minkštas. Pabandėme jį uždėti ir ant pigesnių elastingų grotelių, aš skirtumo nepajutau, draugė skirtumą pajuto. Vienintelis ryškesnis minusas - čiužiniui šiek tiek trūksta aukščio, jeigu įsiremi alkūnėmis galima vos vos pajusti rėmimąsį į pagrindą.

Šiaip durniausia, kad neaišku kas tai yra ta AERIAL technologija. Ar ji atspari pelėsiui, kaip šalina drėgmę, kiek ji šilta miegojimui ir pan. Bandant čiužinį pasirodė jog jis turi ir viskoelastinių savybių, tačiau atsistatymas normalus, lyg ir ne per lėtas.

Galvojame, jeigu pirktume ir ateityje pasijustų ryškus aukščio trūkumas, galbūt iš apačios nupirktume keletos cm pigesnio poliretano sluoksnį, kad ir iš čia: Baldų jūra

Čiužinį žadame dėti ant elastingų, dalinai reguliuojamo stangrumo grotelių (vieneto kaina iki 200-250Lt).

Kai truksta ciuzinio aukscio, galima pabandyti pacias lovu groteles pakelti auksciau ir tokioje situacijoje reiketu rinktis tikrai minkstesnes groteles, pvz. lignum starr tipo.

Negaliu nieko blogo pasakyti apie Jusu pasirinkta ciuzini, nes nezinau reikalingu faktu, bet ir kazka gero pasakyti irgi yra sunku. Vienintelis dalykas, kas sioje situacijoje gali buti lemiamu dalyku, tai ar ciuzinys Jums patiems tikrai tinka ar ne..
O po kurio laiko, pvz. po pusmecio, lauksime Jusu atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OmniSK @ 2011 07 20, 09:42)

Jaučiate pagrindą, nes duotomis sąlygomis jis per plonas. Aerial technologija kaip ir daugumos HR poliuretanų, jei lyginti klausiamas savybes.
Atsakyti
Sveiki,
matau čia lankosi nemažai čiužinių žinovų, tad prašau padėti pasirinkti čiužinį.
Reikia 180*200 dydžio. Bus dedamas ant grotelių. Mano išmatavimai 162/53, MB 182/100. MB linkęs prakaituoti. Dabar miegame ant Gemegos čiužinio su spyruoklėmis ir kokoso pluoštu ant viršaus, tai jei miegu ant nugaros, atsibudusi ryte jaučiu skausmą kryžkaulio srityje.
Tiesa, dar aktualu, kad nejausčiau kaip MB vartosi naktimis. Teko viešbutyje miegoti ant labai minkšto čiužinio, tai MB vartantis aš kaip kamuoliukas šokinėdavau ir vis krisdavau į duobę pas MB doh.gif
Koks Jūsų manymu būtų optimaliausias variantas. Kaina nėra labai svarbu.
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2011 07 21, 16:40)
Sveiki,
matau čia lankosi nemažai čiužinių žinovų, tad prašau padėti pasirinkti čiužinį.
Reikia 180*200 dydžio. Bus dedamas ant grotelių. Mano išmatavimai 162/53, MB 182/100. MB linkęs prakaituoti. Dabar miegame ant Gemegos čiužinio su spyruoklėmis ir kokoso pluoštu ant viršaus, tai jei miegu ant nugaros, atsibudusi ryte jaučiu skausmą kryžkaulio srityje.
Tiesa, dar aktualu, kad nejausčiau kaip MB vartosi naktimis. Teko viešbutyje miegoti ant labai minkšto čiužinio, tai MB vartantis aš kaip kamuoliukas šokinėdavau ir vis krisdavau į duobę pas MB  doh.gif

Tik iš dviejų branduolių, toks kaip My Balance.
Atsakyti
Sveiki,
Tiesa, dar aktualu, kad nejausčiau kaip MB vartosi naktimis. Teko viešbutyje miegoti ant labai minkšto čiužinio, tai MB vartantis aš kaip kamuoliukas šokinėdavau ir vis krisdavau į duobę pas MB  doh.gif

rekomenduociau Jums Superior tdi-145, su skirtingais branduoliais:
Jums paciai H1 arba H2 kietumo branduoliu, o MB gali rinktis tarp H2 ir H3.
H1-minkstas
H2-vidutinis
H3-kietas
Turedami ciuzini su skirtingais branduoliais, garantuotai nesokinesite lovoje, kai Jusu MB vartysis, o Superior tdi-145, turi ypac geras ventiliacines savybes, todel karsta Jums ant jo tikrai nebus.

Atsakyti
Sveiki,

Viešbutyje buvo Bonell tipo spyruoklinis čiužinys, šie čiužiniai jau yra tokie, kad perduoda judesį per visą perimetrą, ant tokių beveik visi senais laikais miegojo, kietesnių ar minkštesnių.
Duotuoju atveju reikia dviejų skirtingų čiužinių, nes dvigubai skiriasi gabaritai ir reikalavimai.
Vyrui :
Clima iš Materasso kolekcijos
Jums :
Natur Biogreen, Swiss Magic, Pilatis, Rayon iš Materasso kolekcijos
Platinum H2+H3 dar tiktų gerai.
Iš spyruoklinių net nežinau ką siūlyti, nes reikia žinoti tiksliai aukščius, būtinai reikės dviejų atskirų ir gal net skirtingų firmų.
Atsakyti
Sveiki, nezinau ar i tema cia parasiau 4u.gif ... bet reikia zinovu pagalbos (patarimu) issirenkant groteles.... ax.gif
Pries 2 metus isigyjome FilaFlex groteles (2 vnt. po 80x200cm), bet jau reikia keisti, nes daug lentjuosciu suluzo - kolkas vyras apkeite jas vietomis, ten kur atitenka maziausiai svorio.
Prasau patarkite kokias groteles pasirinkti ir ar verta pirkti groteles kur galima reguliuoti kietuma, pvz.: kaip Dormeo groteles. Labai svarbu, kad groteles tiktu musu esamam ciuziniui - Aureja. Stai jo aprasymas
Is anksto labai labai dekoju! aciuks.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Noreciau Jusu konsultacijos blush2.gif Kadangi musu ciuzinys jau gerokai susidevejo, o naujam geram ciuziniui nera pinigeliu, tai nusprendem nusipirkti antciuzini 4u.gif Gal galetumete, koki parekomenduoti blush2.gif buciau labai dekinga 4u.gif

Buvau sugalvojus nusipirkti renew ciuzinuka, bet pasiskaiciau kad jis nevertas nei pinigu nei jo kokybe gera g.gif tai visai pasimeciau blush2.gif
Atsakyti