Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 12

QUOTE(pempe1 @ 2011 07 01, 18:43)
Pasiseke, kad neerzina. O kodel nusprendete keisti? Kazkas netinka?

kraustomes i nauja buta, pirkom platesne lova
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2011 07 01, 16:02)
gal kas isduotu paslapti, kur vilniuje galima isbandyti Prestige KS 55? g.gif paskambinau i fey&co atstovybe kaune, anot ju, vilniuj nieks neturi..problema su tuo pabandymu, modeliu lankstinuke daug, o parduotuvese mazai unsure.gif

sunkus atvejis del Prestige ks55 Vilniuje siandien.. miego centras turi Kaune, gal galima su jais susitarti, kad atveztu ta ciuzini trumpam iki Vilniaus...
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2011 07 02, 14:25)
sunkus atvejis del Prestige ks55 Vilniuje siandien.. miego centras turi Kaune, gal galima su jais susitarti, kad atveztu ta ciuzini trumpam iki Vilniaus...

sake tures ta ciuzini vilniuje po 2 savaiciu, ir daug kitu nauju atves i baldu roju, bus didele ekspozicija..bet man netinka doh.gif deja as kt savaite butinai turiu uzsakyt ciuziny, nes isvaziuojam ilgam atostogaut, o grizus jau reik turet ciuzini..
Atsakyti
[quote=kvietkas,2011 07 02, 14:50]
sake tures ta ciuzini vilniuje po 2 savaiciu, ir daug kitu nauju atves i baldu roju, bus didele ekspozicija..bet man netinka doh.gif deja as kt savaite butinai turiu uzsakyt ciuziny, nes isvaziuojam ilgam atostogaut, o grizus jau reik turet ciuzini..
[/quote

Jus Baldu rojuje, pasiziurekite i Vital Blue, ji Breckle gamina daug ilgiau nei Fey & Ko, toks jausmas, kad jie ji nusiziurejo. Dar galite pasiziureti ir i Aruba, na man asmeniskai ji labai patinka.
Atsakyti
Sveiki, mes perkame butą, ir kadangi nenorime imti paskolos baldams, tai planuojame viską iš lėto susipirkti. Galvojame pirmiau pirkti čiužinį keliems mėnesiams, o lova palauks. Kaip suprantu lateksinių čiužinių negalima laikyti ant grindų? o kaip su poluretaniniais ar viskoelastiniais? Kokį čiužinį patartumėte, jei mes su vyru as 175/62, vyras 177/70? Vyras turi problemų su stuburu.
Atsakyti
QUOTE(egleeee @ 2011 07 03, 20:49)
Sveiki, mes perkame butą, ir kadangi nenorime imti paskolos baldams, tai planuojame viską iš lėto susipirkti. Galvojame pirmiau pirkti čiužinį keliems mėnesiams, o lova palauks. Kaip suprantu lateksinių čiužinių negalima laikyti ant grindų? o kaip su poluretaniniais ar viskoelastiniais? Kokį čiužinį patartumėte, jei mes su vyru as 175/62, vyras 177/70? Vyras turi problemų su stuburu.

Jokio ciuzinio negalima deti ant zemes, nebent jis butu butent skirtas dejimui ant zemes. Jei jus nusipirktumete groteles, pasidetumete jas ant zemes ir detumete ant ju ciuzini, tai bus zymiai geriau.
Rinkites is putu poliuretano. Gero tankio, 7 anatominiu zonu, pagal auksti.
Atsakyti
sveiki.vaikui 6m.ant senos lovos norim nupirkt ciuzinuka.Galvojam apie lateksini nes sunus labai prakaitoja.Ira daug ir kitu ciuzinuku.Noriu patarymo,koks geresnis butu,kokie pliusai ir minusai.Ir kiek tarnaus ciuzinukas is latekso(mazdauk ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2011 07 03, 23:23)
sveiki.vaikui 6m.ant senos lovos norim nupirkt ciuzinuka.Galvojam apie lateksini nes sunus labai prakaitoja.Ira daug ir kitu ciuzinuku.Noriu patarymo,koks geresnis butu,kokie pliusai ir minusai.Ir kiek tarnaus ciuzinukas is latekso(mazdauk ) 4u.gif

matau, kadd neskaitėte pirmame puslapyje mano straipsnio. Patariu, ten yra daug informacijos apie medžiagas ir jų savybes. Ir tai ką svarstote yra visai priešingai. Susipažinę su informacija pirmame puslapyje jau neblogai įsivaizduodite kas prie ko.
Atsakyti
apie lateksa girdejau priesingai.tada ka patarsit is kitu,kuo daugiau skaitau tuo labiau nieko nesuprantu.Man reikia antciuzinio,prakaituojanciam vaikui
Atsakyti
o kokie čiužiniai dedami kai lova būna su patalynės dėže ir lygia plokšte?
Atsakyti
QUOTE(egleeee @ 2011 07 04, 12:51)
o kokie čiužiniai dedami kai lova būna su patalynės dėže ir lygia plokšte?

Spiruokliniai čiužiniai.
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2011 07 04, 11:13)
apie lateksa girdejau priesingai.tada ka patarsit is kitu,kuo daugiau skaitau tuo labiau nieko nesuprantu.Man reikia antciuzinio,prakaituojanciam vaikui

Sveiki,
patikekit mumis, lateksas tikrai dar labiau skatina prakaitavima. Nesvarbu ar tai vaikas ar suauges zmogus, si problema isryskeja pas visus.
Vaikui ziurekite poliuretanimi ciuzini, jam dar nera reikalingos zonos, bet jei nupirksite zonuota, tai gali nebereiketi jo keisti kai vaikas taps paaugliu. Svarbu, kad issirinktumete su skalbiamu uzvalkalu ir kad tikrai nepamirstumete bent karta i metus to uzvalkalo isskalbti.
Is nezonuotu rekomenduoju Selekta 12;
Is zonuotu Variolux Schaum, Maxim (kietesni)
Aruba, Prestige Ks55 (minkstesni)
Atsakyti