Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 12

QUOTE(Laputė_kūmutė @ 2011 06 21, 10:34)
Sveikos, atsiprasau kad gal ir ne i tema, bet gal zinote kur galima priduoti senus susidevejususius ciuzinius. Planuojam pirkti nauja ir niekaip nerandu kas galetu paiimti deveta. Aciu 4u.gif

Į konteinerį arba kai atvažiuoja šiūkšlevežis vyrų paprašyti, kad įsikrautų. Dar galima patiems nuvežti į Švaros centrą.
Atsakyti
Sveikos,

Skaitineju tema, bet visviena pasimeciau... reikalingas ciuzinys dukrai (3 m.) lova pagaminta medine su grotelemis 190x90. Nebezinau kur geriau ieskoti ir koki pirkti. Gal kas gali patarti smile.gif labai buciau dekinga 4u.gif (supratau,kad tikrai spyruoklinio nereikia smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(gile:) @ 2011 06 22, 11:44)
Sveikos,

Skaitineju tema, bet visviena pasimeciau... reikalingas ciuzinys dukrai (3 m.) lova pagaminta medine su grotelemis 190x90. Nebezinau kur geriau ieskoti ir koki pirkti. Gal kas gali patarti smile.gif labai buciau dekinga 4u.gif  (supratau,kad tikrai spyruoklinio nereikia smile.gif)

Laba diena, pastaraji menesi beveik tik vaikiskus ciuzinius ir teaptarinejome. Niekas nepasikeite, rekomendacijos taip pat, viskas priklauso tik nuo finansiniu Jusu galimybiu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 22 birželio 2011 - 12:37
Kaži kaip šis čiužinys SoftiHr ?? bigsmile.gif gal yra besinaudojančių bigsmile.gif

Atsakyti
Gal kas nors girdejote apie grikiu ciuzinius? Noreciau suzinoti nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
geriau klausk besinaudojanciu is cia, nes del esanciu konsultantu - pardaveju esu tikra siulys savo atstovaujamu firmu.
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2011 06 22, 21:33)
Gal kas nors girdejote apie grikiu ciuzinius? Noreciau suzinoti nuomone rolleyes.gif

Sunku tureti gera nuomone apie maista lovoje...grikiai, soros..o gal geriau morkos ar bulves.. Labai atsiprasau uz toki tiesmuka atsakyma, bet nei maistui nei kokiam kitam sienui nematau vietos savo lovoje. Bet tai tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 22 birželio 2011 - 20:59
Grikiniai kietoki, daug prieziuros reikalaujantys. Pakankamai daznai keisti reikia. taciau esu girdejusi kelis gerus atsiliepimus. Buvo nuo pragulu pagelbeja. Pati esu isbandziusi tik pagalves, tai siugzda triuksmauja wink.gif kvapas man asmeniskai buvo malonus.
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2011 06 22, 21:55)
geriau klausk besinaudojanciu is cia, nes del esanciu konsultantu - pardaveju esu tikra siulys savo atstovaujamu firmu.

jūs kaip suprantu išmanot apie čiužinius ax.gif kokai nuomonė apie čiužini SoftiHr bigsmile.gif kaina padori jo šiuo metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2011 06 22, 20:55)
Grikiniai kietoki, daug prieziuros reikalaujantys. Pakankamai daznai keisti reikia. taciau esu girdejusi kelis gerus atsiliepimus. Buvo nuo pragulu pagelbeja. Pati esu isbandziusi tik pagalves, tai siugzda triuksmauja wink.gif kvapas man asmeniskai buvo malonus.

gal nuoroda turit? Pagalve man patiko bigsmile.gif

O konsultante konsultantei nelygu. Viena tik savo preke gina/reklamuoja, o kita visa tiesa pasako (buna ir tokiu!!!)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsc: 22 birželio 2011 - 22:50
QUOTE(rackiene @ 2011 06 22, 22:33)
jūs kaip suprantu išmanot apie čiužinius  ax.gif  kokai nuomonė apie  čiužini SoftiHr  bigsmile.gif  kaina padori jo šiuo metu  g.gif

Jau penkeri metai, kaip dirbu ciuziniu sriti. Sako, kad ismanau. Manau svabiausia geras rezultatas, kaiklientas pasako patogiai issimiegu. tada geriausias ivetinimas man asmeniskai. Softihr ciuzini kokybiskai isreikstos zonos. Kaip ekologisko ciuzinio su geru elastingumu normali kaina. Antialerginis uzvalkalas. Nera pats minksciausias ciuzinys rinkoje. O koks svoris Jusu? Pries sventes visada galima ir reikia deretis.

QUOTE(rsc @ 2011 06 22, 23:46)
gal nuoroda turit? Pagalve man patiko bigsmile.gif

O konsultante konsultantei nelygu. Viena tik savo preke gina/reklamuoja, o kita visa tiesa pasako (buna ir tokiu!!!)...

Si firma http://www.grike.lt/ Visose srityse buna profesionalu. Konsultanta reikia ir pratestuot , kad suprast ar jis kazka supranta. O Jus nealegiskas?
Vienas niuansas. Naturaliuose daiktuose palankesne terpe gyventi visokiems mikroorganizmams. Del to nusiteikite dazniau keisti ir prieziuros reikia. Jus ji kaip antciuzini naudosite ar kaip ciuzini?
Is anksto atsiprasau , bet siuo metu esu labai uzimta. Del to retai tikrinu uzklausimus.
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2011 06 23, 13:42)
Jau penkeri metai, kaip dirbu ciuziniu sriti. Sako, kad ismanau.  Manau svabiausia geras rezultatas, kaiklientas pasako patogiai issimiegu. tada geriausias ivetinimas man asmeniskai. Softihr ciuzini kokybiskai isreikstos zonos.  Kaip ekologisko ciuzinio su geru elastingumu normali kaina. Antialerginis uzvalkalas. Nera pats minksciausias ciuzinys rinkoje. O koks svoris Jusu?  Pries sventes visada galima ir reikia deretis.

oi, ačiū, dabar jam nuolaida yra thumbup.gif čia http://e.interjeruvi...nys-softhr.html užtat ir susigudžiau g.gif nes negaliu skirti 3 t. čiužiniui ax.gif
mano svoris apie 66 kg./165 cm. Vyras apie 93 kg. /177 cm. g.gif
Atsakyti