O as nieko neuzuodziau, kai zydejo.
Sveikos merginos,noriu jūsų paklausti,ką čia mano gražuolė išleido? Iš to stiebuko buvo ir žiedų prikrovusi.
Ir dar vienas klausimukas,visos jos pas mane žiedus krauna ir lyg viskas gerai būtų,bet lapai visų negražūs-šonai lyg gelsta,lyg ruduoja.Ką blogai darau?Ačiū,kas atsakys.
Ir dar vienas klausimukas,visos jos pas mane žiedus krauna ir lyg viskas gerai būtų,bet lapai visų negražūs-šonai lyg gelsta,lyg ruduoja.Ką blogai darau?Ačiū,kas atsakys.
QUOTE(Tina* @ 2011 06 02, 14:27)
O as nieko neuzuodziau, kai zydejo.
na pas mane irgi yra kvapas, bet jau labai silpnas, įkišus nosi vos vos užsiuodžia kad taip skleistų kvapa kaip visos, na pas mane bent taip nėra
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 06 02, 13:43)
na pas mane irgi yra kvapas, bet jau labai silpnas, įkišus nosi vos vos užsiuodžia kad taip skleistų kvapa kaip visos, na pas mane bent taip nėra
nėra stiprus kvapas , bet taip švelniai ir lengvai kvepia, lyg panašu į pakalnutes
QUOTE(rrine @ 2011 06 02, 14:56)
nėra stiprus kvapas , bet taip švelniai ir lengvai kvepia, lyg panašu į pakalnutes
na sunku pasakyti į ką panašus man biški mažoka to kvapo, aplink kitos gėlytės kvepia, tai bandžiau neštis kitur uostinėti, bet nesuprantu to kvapelio
QUOTE(rrine @ 2011 06 02, 13:56)
man irgi panasus i pakalnutes na as kai ispakavau ji tai gan stiprokai kvepejo ziuresim kaip jam seksis pas mane va mano mazasis gelininkas dveju gelyciu ziedlapius atkando
vikka ten manau vaikutis tavo gelytes
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 06 02, 14:02)
na sunku pasakyti į ką panašus man biški mažoka to kvapo, aplink kitos gėlytės kvepia, tai bandžiau neštis kitur uostinėti, bet nesuprantu to kvapelio
rytais stipriau kvepia, aišku ir žiedų kiekis lemia...
Tina, jau gal nusiuntei dėdulei užsakymą? oi , visai kantrybė baigėsi
Isiunciau uzsakyma Botorchui. Rinkausi rinkausi phalaenopsi, kol galiausiai visai paprasta issirinkau - mariae. O kitas egzempliorius truputi egzotiskas, ir ne phalaenopsis. Senai ji ziurinejau
QUOTE(rrine @ 2011 06 02, 15:20)
rytais stipriau kvepia, aišku ir žiedų kiekis lemia...
dabar jau mano link pabaigos žydėjimas, nors žiedelių dar yra na taip ryte jas uostinėju, purkšdama
QUOTE(Tina* @ 2011 06 02, 14:21)
Isiunciau uzsakyma Botorchui. Rinkausi rinkausi phalaenopsi, kol galiausiai visai paprasta issirinkau - mariae. O kitas egzempliorius truputi egzotiskas, ir ne phalaenopsis. Senai ji ziurinejau
ką išsirinkai? labai įdomu
pagaliau jau greit viskas paaiškės
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 06 01, 13:14)
ir išskleidė betvarkė paskutiniuosius žiedelius, štai tokie
o čia tai nereali betvarkė
QUOTE(rodostoma @ 2011 06 01, 21:11)
Prazydes,mano gimdieniui
vaijetau koks
QUOTE(giedruze @ 2011 06 02, 12:33)
Pokahonta* aciu
nėra už ką kad tik augtų
ir aš šiandien midi phalaenopsi parsivežiau, nesinorėjo tuščiomis grįžti