visai nebesigirdi parduotuviu atgarsiu as vakar buvau pramones maximoje tai tokia tustuma - atrodo tik 3 phal ir tie patys balti bei nuskure...
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 06 01, 12:14)
Galiu aš šaindienos ataskaitą duoti.. Akropolyje tokios skurdokos kelios orchidėjos.. Hyperis nuvylė labiausiai, violetinės arba gelsvos... Pramonės maxima tuštoka.. Mole kaip visada dominuoja balta spalva
Daugiau nepavyko niekur užsukti ir taip mano kojos nemažai apnešė
Sakau, gal jau vasarą nebesistengs su kambarinėm gėlėm užsiimt? Žiūriu daugiau lauko gėlyčių užvešta, balkonam ir mansardoms puošti
as siandien dar viena isigyjau labai sveikas augalas atrodo ir dar tokio neturiu
Dar karteli,didelis aciu mergaites ,uz gausius sveikinimus
Ziedeliu grazumas pas visas
Ziedeliu grazumas pas visas
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 06 01, 15:58)
A, matyta , dabar žinosiu apie ką kalba eina, nes matyt neužfiksavau, ačiū
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2011 06 01, 18:01)
O as negaliu neparodyt savo naujos tilandsijos Sorry, kad cia giriuos, bet juk is ten pat ji
Labai įspūdinga , aš ir turiu vieną tokią paprastą, bet kažkaip nerandu arba nemoku jos įkomponuoti
buvau aleksoto maksimoje tai kelios buvo, manau turetu uzvesti, o buvau uz karmelitos toi bazeje tai dendrobiium melyni buvo jauciu kad dazyti
Prazydes,mano gimdieniui
rodostoma
QUOTE(Tina* @ 2011 06 01, 18:12)
Aha, tokia kaip serksnu padengta. Dabar saugau nuo katino, nes tas iskart suestu rades. Viena miniatiurine grazuole jau jo pilve
As dabar turiu "zveriska" svecia, tai jau ziuriu irgi pasmaguriavo cimbidi, bulbophyllum'a ir labiausiai matyt patiko miltoniopsis kartu su paparciu Ir cia neskaitant mano grazios tamsios pelargonijos
QUOTE(vedmyte @ 2011 06 01, 19:44)
as siandien dar viena isigyjau labai sveikas augalas atrodo ir dar tokio neturiu
Dendrobis - viena is mano silpnybiu..
QUOTE(rodostoma @ 2011 06 01, 21:11)
Prazydes,mano gimdieniui
Nu koks grozis!
Rodostoma, be zodziu
Aciu merginos
Rodostoma, ko gero pati geriausia dovana neįmanoma atsigrožėti