Mano Cattleya aclandiae maniau ziedstiebius leidzia, bet pasirode auginiai.
QUOTE(Tina* @ 2011 06 21, 14:36)
Mano Cattleya aclandiae maniau ziedstiebius leidzia, bet pasirode auginiai.
ir aš tokią turiu, tik lb mažutė, dar ilgai teks laukt žiedų. Geras ženklas auginiai
QUOTE(Merii @ 2011 06 21, 13:23)
aš irgi kuo toliau tuo labiau jos man patinka
o dingsiu neilgam, savaitei, bandysiu pailsėti
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 06 21, 13:45)
Labai gražūs šitų irgi neauginu, nes jiems vietos daug reikia o pas mane jos visai nėra, tai nors į kitų merginų gėliukus pasigrožiu
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 06 21, 13:45)
man kartais atrodo,kad tamstos namai guminiai
aš jau šiandien sau prisiekiau, kad paskutiniai pirkiniai nes tikrai jau džiunglės....4 kambariai šiaip pas mus, 2 balkonai-daug telpa
bet jau tikrai, tikrai viskas....bloga jau pačiai
bet jau tikrai, tikrai viskas....bloga jau pačiai
Merginos
[attachmentid=214092]
Musu geliukus pasitiko vasariska liutis. Jau nedaug laukt beliko
[attachmentid=214092]
Šiandien Žalioje stotelėje užmačiau maxiliariją tenuifolia ( nepykit jei suklydau tingiu ieškoti), po 109 lt o su Jurgitos nėra ką lyginti , kažin kas ir bepirks tokią , o dar tokiam baisiame vazone įtupdyta
pokahonta , labai gražūs cimbidžiai
Aš šiandien nusipirkau paphiopedilum sanderianum, o šiaip labai labai sumažinau savo augalus
Papildyta:
džiugu, bet kaip suprantu , dar ne Kaune? oi kaip sunku laukti, aš jau nuo ryto pasiruošusi pas tave lėkti
pokahonta , labai gražūs cimbidžiai
Aš šiandien nusipirkau paphiopedilum sanderianum, o šiaip labai labai sumažinau savo augalus
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2011 06 21, 15:04)
Merginos
[attachmentid=214092]
[attachmentid=214092]
džiugu, bet kaip suprantu , dar ne Kaune? oi kaip sunku laukti, aš jau nuo ryto pasiruošusi pas tave lėkti
QUOTE(tviga @ 2011 06 17, 17:52)
negaliu nepakomentuoti, nuuuu grooozis zadu irgi plesti siu gelyciu skaiciu, bet reikia, kad lelius paaugtu, nes lipa vis ant palanges ir nulauzo ziedus
QUOTE(rrine @ 2011 06 21, 15:06)
džiugu, bet kaip suprantu , dar ne Kaune?
Kaune Kaune, juk dar aną savaitę "rodė", kad siuntinys LT kažkuriam sandėly, o jei šian naujas įrašas, tai reiškai jau Kaune, tik Kaunas kažkodėl kaimu pavadintas
QUOTE(zuzla @ 2011 06 21, 16:07)
Kaune Kaune, juk dar aną savaitę "rodė", kad siuntinys LT kažkuriam sandėly, o jei šian naujas įrašas, tai reiškai jau Kaune, tik Kaunas kažkodėl kaimu pavadintas
aš tai supratau , kad ne kaimas o šalis, todėl ir suabejojau ar Kaune
QUOTE(rrine @ 2011 06 21, 16:33)
aš tai supratau , kad ne kaimas o šalis, todėl ir suabejojau ar Kaune
tai kad tas country turi nemažai reikšmių, ir suprask juos kad nori