kaina verta augalo kas iš to, kad atsiunčia tris kart mažesnį arba neaišku kelintą dalį ką tik padalinto augalo
QUOTE(nila_ks @ 2011 06 04, 15:14)
Vis dar žydi manasis equestris (naminiai žiedeliai)
nuostabus
lerikyte, tikrai pirkinys vertas tų pinigų labai
jei kada dalinsi, norėčiau
jei kada išdrįsiu tai daryti - ok
važiuosiu savo vandulės pasiimti apie 21val, taip smalsu
ačiū jurgita.jurga už vandą tviga ir tau ačiū
niu jau labai daili tik vietos nerandu kur pakabinti negalvojau, kad tokia didelė bus aišku nėra tokia didelė, kaip tos maxi, ale pagal mano turimą, tai ši milžiniška
kažkada parodysiu...mažiukė fotiko kortelę patvarkė
niu jau labai daili tik vietos nerandu kur pakabinti negalvojau, kad tokia didelė bus aišku nėra tokia didelė, kaip tos maxi, ale pagal mano turimą, tai ši milžiniška
kažkada parodysiu...mažiukė fotiko kortelę patvarkė
QUOTE(nila_ks @ 2011 06 04, 11:50)
Štai manasis pražydo, gal kas žino, kas jis? ar tiesiog paprastas, bet neprastas odontoglossums hibridas
kas čia toks nežinau, bet žinau kad nuostabiai gražus
QUOTE(nila_ks @ 2011 06 04, 15:14)
gražuolis
QUOTE(Lerikyte @ 2011 06 04, 14:45)
o ką aš turiuuuu
O kur pirkai?
Su kuriuo uzsakymu taip nudegei, kad taip skeptiskai?
QUOTE(Lerikyte @ 2011 06 04, 14:45)
o ką aš turiuuuu
ačiū jurgitai ačiū tviga už tarpininkavimą
tai va kas šitą grožį nunešė
ačiū jurgitai ačiū tviga už tarpininkavimą
tai va kas šitą grožį nunešė
tikrai labai gražus ir įdomus augaliukas aš dar tokio nebuvau mačiusi
taip aš priglaudžiau tą gražuoliuką
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 06 04, 22:03)
Prašom merginos kad tik augaliukai gražiai augtų
man irgi labai vandutės patiko ir žiedai didžiuliai, didesni nei mano turimos buvo jau tik pamačius norėjau ir aš užsisakyt, bet susilaikiau nes nežinau ar turėsiu kur padėti
aš dar mėlyna gundausi
Sveikos, užsikrėčiau nuo jūsų, namie jau 8 pheleonopsiai..Kaip prižiūrite savas kolekcijas tokiu karštymečiu?
QUOTE(*Kristal* @ 2011 06 04, 00:59)
Jūsų temukė tai kaip tam multike - drakoniukas su saldumynais "viskas man ir dar ir dar (gana turbūt nebūna )" ir kur telpa viskas
bet užtat yra kuom kasdien džiaugtis
visoms augintojoms
p.s. evers nepyk ant savo salotų, taigi jos "nemirtingos" dar pradžiugins žiedais
bet užtat yra kuom kasdien džiaugtis
visoms augintojoms
p.s. evers nepyk ant savo salotų, taigi jos "nemirtingos" dar pradžiugins žiedais
ka ten su jom... nebežiūriu....o čia vis temukę vartau širdį sau draskau..vėl norų vėl svajonių...merginos šaunuolės fantastišku auginate,ir dar daug šaunių įsigyjate... visoms
QUOTE(Tina* @ 2011 06 04, 23:30)
pirkau iš jurgos.jurgitos šitą.
o apie užsakymą iš kurio nudegiau viešai nekalbėsiu ne iš botorch, jei apie tai pagalvojai.
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 05, 09:59)
Sveikos, užsikrėčiau nuo jūsų, namie jau 8 pheleonopsiai..Kaip prižiūrite savas kolekcijas tokiu karštymečiu?
daug liejam nes išdžiūsta nerealiai greitai