Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(raganele @ 2011 06 02, 08:14)
Vilniuj yr senamiesty, aš ten vis lankausi akvarelei dalykų, nė nemanydavau, kad latekso irgi ten reik paklaust biggrin.gif http://www.menomuza.lt/

aš tai vengiu meno mūzos, nes bent jau vilniuj labai nemandagios pardavėjos dirba, rėkia ant žmonių ir dažnai nieko nežino. ( kai savininkai patys dirbdavo tai labai faina būdavo ir patardavo ir pan...
Bet va netoli mūzos visu šventų gatvėj "art inn" atsidarė, tai iš pirmo žvilgsnio man labiau patiko.
Papildyta:
Raganele, ziuriu tavo tapuku formos vis dailesnes ir dailesnes smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(stewie @ 2011 06 01, 06:10)
Labas rytas biggrin.gif
Niu vat, jau gyva. Atnešu jūsų teismui tapkutes, tai pirmas savarankiškas šlepcių vėlimas. Vėliau siaurai kojai ax.gif ach, kaip baisu rolleyes.gif

kaip žiauriai skamba biggrin.gif nu tai tuoj kviečiam konsiliumą ir teisiam biggrin.gif biggrin.gif
džiaugtis savo darbais reik, o ne prašytis būt teisiamai. Žinai jei čia visos savo pirmus darbus sudėtų, tai žiūrėk dar aplenkus ką būsi smile.gif))

Aš tik tokių spalvų derinių nemėgstu, bet spalvos skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
Labai taiklų pastebėjimą skaičiau, kuo skiriasi megėjas/pradedantysis nuo profesionalo? Megėjas gali lygiai taip pat kaip ir profesionalas padaryt įspūdingų ir kokybiškų visomis prasmėmis darbų, tačiau kokybiškas/įspūdingas rezultatas mėgėjui paprastai yra atsitiktinumas. Tuo tarpu tikras profesionalas aukštą kokybę savo darbų pademonstruos beveik visada.
Galvoju kad tai tinka visom sritims, ir vėlimui. Kai tik veliu ką nors, tai visad tą apibūdinimą atsimenu ir visad žinau, kad galutinio rezultato dar nei suplanuot, nei atspėt negaliu. Viskas daugmaž atsitiktinai smile.gif ir sprendžiasi tiesiog eigoj blush2.gif
Beje ten apie fotografiją rašė smile.gif
Jūs keliat sau klausimus, kurioj "vietoj" esat?
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 06 02, 14:00)

Nea schmoll.gif , nekeliu, nes ir taip žinau tongue.gif Mėgėja aš, ne profesionalė smile.gif Man dar ilgai ilgai ilgaaaaai velt, kol tokie klausimai pradės galvoj suktis.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 06 02, 14:00)

QUOTE(žollia @ 2011 06 02, 14:57)
Nea schmoll.gif , nekeliu, nes ir taip žinau tongue.gif  Mėgėja aš, ne profesionalė smile.gif Man dar ilgai  ilgai ilgaaaaai velt, kol tokie klausimai pradės galvoj suktis.

drinks_cheers.gif thumbup.gif tik profam tokie klausimai kyla mirksiukas.gif
Atsakyti
JUPERI , sveikinimai su įvertinimu veltinyje 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mums nepavyko konkursėlio susiorganizuot čia, bet šauniai sudalyvavai kitur thumbup.gif
Atsakyti
Nuo pradinuko iki profo labai daug tarpinių stadijų, būt smagu nors kiek link viduriuko pasistūmus būt smile.gif .
Berods fotografo Miko Binkio bloge 5 stadijos buvo išskirtos to kelio. Tai 1 stadija "baisios fotkės ir jomis džiaugiuos", 2 stadija - "baisios fotkės, bet jau suprantu, kad jos baisios". Nu ir taip toliau... . Priešpaskutinė stadija, kokybė super, viskas super, tik nieko neišsiskiriama iš kitų, žodžiu "nuobodu". Ir to autoriaus nuomone, tik vienetai pasiekia 5 paskutinę stadiją, kada ir kokybiška ir originalu smile.gif.
Žodį "fotkės" reikia pakeist žodžiu "veltinis" bigsmile.gif
Ai pavariau į lankas, ale taip užkibo man tas vertinimas ir tokis teisingas pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 06 02, 15:17)
JUPERI , sveikinimai  su įvertinimu veltinyje 4u.gif  4u.gif  4u.gif Mums nepavyko konkursėlio susiorganizuot čia,  bet šauniai sudalyvavai kitur thumbup.gif

Aciu, Zollia, ot imeciau foto priespaskutine ir te, papuoliau i 10-ka wink.gif niekad nedalyvauju tuose konkursuose, o si karta taip ekspromtu gavosi...
Atsakyti
Tai parodyk ir čia ka ten primeistravai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 06 02, 16:16)
Tai parodyk ir čia ka ten primeistravai  ax.gif

katinyti, tos pacios "aguonines' sudalyvavo siokiam tokiam konkurse- nieko cia blatno...tiesiog neliko nepastebeto ir tiek... ax.gif
Atsakyti
Nu tada pelnytai tikrai, labai gražios thumbup.gif šaunuolė wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nju aš kaip pradinukas, tai dar pateršiu šį skyrelį smile.gif Vėliau vėliau , nesėdėjau, tik nuotraukas tingėjau blush2.gif daryti, tai kai mestelsiu kada visą savo progresavimą biggrin.gif
Vienas, kai parodyčiau, kas gavosi, tai turbūt dar niekam nėra taip "superiniai" gavęsi lotuliukas.gif iš sukloto 38 dydžio gavosi koks 46 dydis, net skalbimo mašina jau nieko nebepadėjo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 02 birželio 2011 - 20:19
BLANŠYTE , ir tave sveikinu su aukštu įvertinimu konkurse veltinyje 4u.gif Tavo darbeliai puikūs thumbup.gif
Atsakyti