Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Raganele, respectas... o jau tvarkingai suvelus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 06 01, 20:13)
Raganele, respectas... o jau tvarkingai suvelus thumbup.gif

Ačiū smile.gif užtat tvarkingumo namuose nei sužiburiu... dvejos perdien tai daug, užtat aplink apsidairyt net baisu, gauja tebesiaučia, nėr jėgų varyt dantukų valytis net doh.gif
Atsakyti
Raganele grazios, tvarkingos ir spalva wub.gif
Atsakyti
Raganėle, labai labai mielos. Nors paprastos, bet kai išpildymas kokybiškas, tai tas paprastumas tampa nuostabiu.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 06 02, 08:02)
Raganėle, labai labai mielos. Nors paprastos, bet kai išpildymas kokybiškas, tai tas paprastumas tampa nuostabiu.

drinks_cheers.gif pasakei, taip lyg as cia buc pasakius...
Atsakyti
Raganele, puikios tepukės 4u.gif
Atsakyti
Oi ačiū biggrin.gif formavimui moviau ant guminių tapkių, tai gavosi klumpakojiškos, bet prie pilkumo visai tinka manrods, kiba laikas pagalvot apie kurpalius g.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 06 01, 20:14)
O lateksas Meno mūzoj koks riebus blink.gif jei ne jūs tai ir nebūč žinojus, kad ne vien vandenėlis būna biggrin.gif

O kaina?
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 06 02, 08:04)

39,9 už litrą smile.gif dar yra po 200ml, keliolika tai litų, nepamenu..
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 06 02, 09:06)
39,9 už litrą smile.gif dar yra po 200ml, keliolika tai litų, nepamenu..

oiiii , o kur ta Menu Muza??? Viln ar Kaune? pas kuria cia man prasyt pagalbos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 06 02, 08:11)
oiiii , o kur ta Menu Muza??? Viln ar Kaune? pas kuria cia man prasyt pagalbos? blush2.gif

Vilniuj yr senamiesty, aš ten vis lankausi akvarelei dalykų, nė nemanydavau, kad latekso irgi ten reik paklaust biggrin.gif http://www.menomuza.lt/
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 06 02, 09:14)
Vilniuj yr senamiesty, aš ten vis lankausi akvarelei dalykų, nė nemanydavau, kad latekso irgi ten reik paklaust biggrin.gif http://www.menomuza.lt/

yr ir Kaune bigsmile.gif
Atsakyti