Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Juperi - super thumbup.gif Spalvos nekomentuosiu, ne mano, ale batukai tai liuksiniai biggrin.gif
Aš šian feličitavas vėliau, ryt pilkas kombinuosiu, trūks spalvos, kažin kaip gausis, ot sumąsto mūsų pardės kad nesezonu nesiveš vilnų doh.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif
Niu vat, jau gyva. Atnešu jūsų teismui tapkutes, tai pirmas savarankiškas šlepcių vėlimas. Vėliau siaurai kojai ax.gif ach, kaip baisu rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2011 06 01, 07:10)
Labas rytas biggrin.gif
Niu vat, jau gyva. Atnešu jūsų teismui tapkutes, tai pirmas savarankiškas šlepcių vėlimas. Vėliau siaurai kojai ax.gif ach, kaip baisu rolleyes.gif

user posted image

šposini???????????? strelikiu negausi... kaip pirmi kartai- tai čerez čiuuur geri thumbup.gif ... pirmas, antras, trecias kartas, atrasi savo forma, metoda kaip ta forma isgauti- antros neabejoju bus idealios- gera pradzia puse darbo...dar tau ir su mokytoja pasiseke...man taip ir neteko pas nieka pasimokint...tsakant beraste-savamoksle tongue.gif
Atsakyti
Stewie, o kas čia baisaus? Puikios šletepės 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2011 06 01, 07:10)
Labas rytas biggrin.gif

taigi liux good.gif
Atsakyti
Sveikos, tikiuosi priimsit prapuolele atgalios. blush2.gif Nu ziauriai nera laiko uzeit. Kazkoks chaosas pas mane. Vilna beveik visa supakuota ir i bagazyne sutrombuota. Penktadieni isdumiu kaiman. O kaip sunku viska susidet ir susirankiot ir susivezt. doh.gif Bet kadangi sulaukiau skambucio, tai iskart atlekiau ziuret ka mano mokine "pridirbus" bus. biggrin.gif

stewie tikrai labai neblogos tapkutes. Netgi labai idomios ir savitos. Su tuo ypatingai sveikinu. Spalvu derinys toks man geraja prasme keistas. Nemoku parinkt zodziu. Ot senai berasiau kazkaip doh.gif Del kirpimo linijos tai nepergyvenk - atmusi ranka. Tiesiog reikia drasiai tai daryti. Nors seip tai ir su kirpimu viskas tikrai gerai. Gal per daug pergyveni ir is saves reikalauji. Juk tai tavo pirmos savarankiskai padarytos slepetes!!!! Prie dekoro negaliu kibti, man is nuotraukos jis gerai atrodo ir tikrai spalviskai labai taikliai papildo tapkutes. Jei jau prasai kibti, tai galiu kabintis prie uzkulnio. Lyginant su nosyte... na ji daugiau pamyluota nei kulnas. biggrin.gif O seip visumoj suvelta gerai, ir tapkutes labai saunios gavosi. Saunuole!!!! Tak i dalse !!!!
Atsakyti
Stewie, liuks tapukai thumbup.gif
Juperi, aš irgi savamokslė 4u.gif Ir dar nekantri: pradėjau iškart nuo tapukų, o ne nuo bumbuliukų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 06 01, 10:53)
Stewie, liuks tapukai thumbup.gif 
Juperi, aš irgi savamokslė 4u.gif Ir dar nekantri: pradėjau iškart nuo tapukų, o ne nuo bumbuliukų lotuliukas.gif

as bumbuliuko neveliau...mano startas buvo su adata...bet po pirmo baisuoklisko subadymo- supratau, kad ne man tatai...adata prisimenu tik kai koki dekoriuka reik privelt
Atsakyti
Stewie, labai teisingos tapkutės biggrin.gif niekad nepagalvoč kad pirmos
Atsakyti
Stewie gražios tapkės bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės biggrin.gif jūs tokios draugiškos 4u.gif
Trakšt, tikrai kulniukai mažiau myluoti ax.gif , ot specas - „glaz almaz“ viską greit pamatė mano mokytoja.
Mielos savamokslės, lenkiu prieš jus galvą. Be mokytojos būčiau vėlus tris dienas, tris naktis, o finale pasakius: nu nesigauna doh.gif doh.gif doh.gif man tos tapkės.
Nu ką, laukiu BG sluoksnos, bo spintoj tiiiik likučiai smulkmenoms. O iš karšinio nedrąsu velt, prisiskaičiau, kad jis pučiasi....kur čia man blink.gif da su sluoksna nelabai gaunas.
Atsakyti
Na padžioviau klumpes jaunavedžiams, vadinasi vedei - šok iš lakierkų į vailokus:
user posted image

O lateksas Meno mūzoj koks riebus blink.gif jei ne jūs tai ir nebūč žinojus, kad ne vien vandenėlis būna biggrin.gif
Atsakyti