Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Juperi @ 2011 07 27, 09:16)
toliau...

daugiau foto mano temoj (jeigu kam idomu)

juo toliau, tuo gražiau. koooooookios įdomios wub.gif nu labai gražiai žiūrisi thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

ku-ku
Atsakyti
Juperi,nu kokios wub.gif ok.gif good.gif swoon.gif hi.gif karsta.gif karsta.gif karsta.gif karsta.gif

Nėra žodžių bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Juperi @ 2011 07 28, 13:25)

Ku Ku bigsmile.gif Nesiliauji stebinus thumbup.gif
Atsakyti
Juperi, gražutės labai, minimalistinės tokios thumbup.gif .
Atsakyti
Juperi, kuklu ir gražu 4u.gif Ale aš šiand baisiai prikli: kai pati neveliu, tai ... Ar tos pilkos dalies storis visur vienodas? g.gif Gal man atrodo tik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 07 28, 14:37)
Juperi, kuklu ir gražu 4u.gif  Ale aš šiand baisiai prikli: kai pati neveliu, tai ... Ar tos pilkos dalies storis visur vienodas? g.gif  Gal man atrodo  tik ax.gif

gerai, kad prikli-reik ant ko issiliet.. mirksiukas.gif panasu, kad yra visaip kaip, bet cia gal daugiau foto ..."montazas" lotuliukas.gif tose vietose, kur antrasis virsutinis sluoksnis atkeres nuo pirmojo- foto atrodo, kaip storiau suklota vilna...ir jeigu kirpimas ner labai lygus, tai vel minusas... bet kokiu atveju, net jeigu ir nebutu idealiai storis nutaikytas- nesiginsiu... ne velimo masinos velia, ne klojimo masinos ir vilna kloja...tik tos dvi rankeles, nabageles lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 28 liepos 2011 - 13:50
Nu sorry, jei įžeidžiau 4u.gif Visai ant nieko nenoriu išsiliet, čia juoko formoj...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 28 liepos 2011 - 14:16
QUOTE(žollia @ 2011 07 28, 15:06)
Nu sorry, jei  įžeidžiau 4u.gif

ne taip paprasta mane izeist... ir dar kuo??? ar, kad paklausei turejau isizeist?? lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai matau, kad ten du viename ir vienoj tapkutėj, pilka truputį kilstelėjus nuo baltos. Vien žo, man viskas idealiai smile.gif
Šiaip Žollia, aš manau, kad tokie pastebėjimai yra labai teigiami. Nes matai savo šlepetes realybėj ir kartais kai ko nepastebi. Pvz. kad fotkėj kažkas kreivuoja; kad tas kas gyvenime nevėlęs apie kažkokį 2 in 1 net suvokimo neturi ir visi panašūs niuansai. Taip, kad prašom visada viską rašyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 28 liepos 2011 - 14:54
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 07 28, 15:14)
kad tas kas gyvenime nevėlęs apie kažkokį 2 in 1 net suvokimo neturi

Apie ką čia? g.gif .
Neveliantys, manau, kaip tik greičiau pastebi visokius nelygumus. Veliantys tai suprantam , kad visaip gaunasi... Ir jau nebeišimsiu, jei storiau pakloju, ar ploniau...
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 07 28, 13:25)

labai gražios, natūralios, dekoras minimalistinis, žodž liuks thumbup.gif
Juperi, taip ir dirbi visą parą ar ir miegi kartais? darbas darbą veja... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 07 28, 16:20)
labai gražios, natūralios, dekoras minimalistinis, žodž liuks thumbup.gif
Juperi, taip ir dirbi visą parą ar ir miegi kartais? darbas darbą veja... bigsmile.gif

juokaujat??? baikas megstat?? varau baliun sian, ryt kitan... sekmadieni dar kitan... vualia !!! vasara !!! I am feel good !!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti