Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Juperi pašėlo bigsmile.gif . Kaaaip tokias reik nuvelt? g.gif Labai originalios thumbup.gif
Atsakyti
Juperi gražu thumbup.gif

O kaip dekupažas laikosi nešiojant? Tu poto visą tapkę dengi lakais?
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 07 27, 12:43)
Juperi gražu  thumbup.gif 

O kaip dekupažas laikosi nešiojant? Tu poto visą tapkę dengi lakais?

jooo medziui skirtu laku viska padengiu...a ba stikloplastiku lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O pasirodo čia dekupažas, aš galvojau virtuvinė klijuotė privelta biggrin.gif .
Juperi, labai gražios, žaismingos, linksmos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 07 27, 13:05)
O pasirodo čia dekupažas, aš galvojau virtuvinė klijuotė privelta biggrin.gif .

doh.gif dar viena- lakios fantazijos veleja doh.gif lotuliukas.gif cia fototapetas...jeigu kaaa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 07 27, 14:08)
doh.gif dar viena- lakios fantazijos veleja doh.gif  lotuliukas.gif  cia fototapetas...jeigu kaaa lotuliukas.gif

Pagaliau išmušom paslaptis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 07 27, 12:08)
doh.gif dar viena- lakios fantazijos veleja doh.gif  lotuliukas.gif  cia fototapetas...jeigu kaaa lotuliukas.gif

tai foto tapetas irgi dekupažas tongue.gif
Atsakyti
Wow, Juperi, abi poros šlepečių labai gražios, savitos, kitokios- labai gražios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 07 27, 13:08)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš nors neišsidaviau, kad nesuprantu kas tai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet fototapetas popierinis blink.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 27 liepos 2011 - 14:32
QUOTE(žollia @ 2011 07 27, 15:31)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Aš nors neišsidaviau, kad nesuprantu kas tai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bet fototapetas popierinis blink.gif .

atsparus vandeniui mirksiukas.gif su galimybe dregnu skuduriuku nuvalyti dulkes hihihi.gif
Atsakyti
Ale musų juperi kokia inovatyvi biggrin.gif
\
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 07 27, 17:08)
Ale musų juperi kokia inovatyvi biggrin.gif
\

novatOOOrka mirksiukas.gif
Atsakyti