Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Besijuokianti, kokia tu saunuole..taip ji visad ščyrai viską aprašo... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 07 26, 08:14)

O chaki tai nechaki smile.gif , o auksinis BG šilkinis siūlas įveltas. Dar šilko ir lino pluošto vos pamėčiau, tai vos vos matosi.

Tai va, kiek prieskonių pridėjai, užtat ir gavosi tokios įdomios thumbup.gif
Jo, BG 31 mikrono tokia gelsva yra, bet veliasi puikiai.
O aš vėl su lialiukiškais (vėliau šiaip pabandymui). BG raudona sluoksna. Bet jau iš BG lialiui nebevelčiau, nebent norėtų tokių šiurkščių specialiai dėl masažo kojytėms. Turėsiu dabar parodymui biggrin.gif . Gavosi šiurkščios ir kažkodėl grublėtos g.gif . Jau tryniau tai sąžiningai bet kažkaip liko tas paviršius nelygus ir tiek.
user posted image
Atsakyti
ku-ku
user posted image

daugiau foto cia:
http://www.supermama...;#entry48582160
Atsakyti
Juperi bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif

žollia, oj maziukam bg tikrai per šiurkšti...
Atsakyti
Juperi, čia pati dažei? Gražūs kokie smile.gif . Kaip tik mąsčiau savo šiuo metu veliamom priekį ties keltim paraitymų tokių panašių padaryt, dabar jau nebedarysiu, nes tokių gražių kaip tavo nepadarysiu tongue.gif

Žollia, man gražu thumbup.gif .

Dėl vilnos šiurkštumo tikimo kūdikiui... Man tai atrodo, kad visai tinka g.gif . O kam velka kaimiškos vilnos bubočių megztas kojines naujagimiams, lyg tais jos nekanda. Aš tokių bobučių megstų kojinių ant plikų pėdų iki šiok negaliu dėvėt, man žiauriai graužia. O BG plikom pėdom be problemų galiu dėvėt. Mano vaikai irgi BG basom be problemų nešioja, o pvz. veltų tapkių iš latviško karšinio basom nesideda. Nors lygiai taip pat sėkmingai nešioja, tik su kojinėm nešioja.
Atsakyti
juperi, gražios thumbup.gif
bet kaip tu ir suvyniojai doh.gif . O virinai ar tik palaikei karštam tirpale?
Atsakyti
jos dar šlapios ale nusibodo laukt..... smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 26 liepos 2011 - 17:50
srauni upe, labai spalva man wub.gif Žinai, ką pagalvojau pamačius pirmu žvilgsniu: kad vidus- kaip apžėlusi vyro krūtinė tongue.gif Tavo braižo jau nelabai sumaišysi: kirpimas ir storis thumbup.gif
Atsakyti
srauni_upe, kokios simpatiškos kaimietukės thumbup.gif o dar tos styrančios uodegytės mirksiukas.gif Užgimsta toks savitas stiliukas thumbup.gif
Atsakyti
mergaitės, kiek grožių pribiro. jūs šaunuolės
Atsakyti
Ačiū merginos smile.gif

Žolia - nežiūrėk į apžėlusius vyrus biggrin.gif biggrin.gif bet kai pasakei, tai jo, panašu lotuliukas.gif
Atsakyti
toliau...

user posted image

daugiau foto mano temoj (jeigu kam idomu)
Atsakyti