Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(žollia @ 2011 07 23, 09:19)
Srauni_upe,  koookios storos tavo šlepetės bigsmile.gif 

na, bet niekas nesiskųs, kad šalta biggrin.gif:D
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 07 22, 20:31)
gerai tau naikinasi  smile.gif
o pas tave gal BG karšinys?
Aš su jų sluoksna nelabai su vidiniais padais susitvarkau,ten vis kas negražiai užsivolioja, tai pradėjau maišyt, dėt kitos. Tada geriau būna.

Sluoksna, aš karšinio nepirkau. Bet man kuo toliau, tuo labiau su bulgariška vilna eina sutart.
Maišyt ją ir aš maišau, ir paprastai dedu išorėn, o vidun ką švelnesnio kojai. Bet net ir jei viduj Bg, tai kažkaip nieks neužsivolioja, net nežinau kodėl.
Gal aš įpratus šalboną vėliau traukt. Aš jau net prakirpus, šablono iš karto lauk netraukiu, o tiesiog į vidų su šablonu kišu ranką, aptrinu šoniukus, o tada jau žiūriu šabloną laikas traukt ar ne. Man labai pasiteisino tas prakirpimas ir šablono palikimas kurį laiką dar viduj. Kelioms tapkėms iš latviško karšinio per anksti ištraukiau šabloną ir viduj radau vilnos "košę", o per vėlyvas ištraukimas gali nulemt "šonines siūles". O toks metodas vidaus nesujaukia, leidžia pratrint šoniukus ir jei reikia dar pavelt ant šablono galima (prakirpimas visai tam netrukdo smile.gif ).
Beje gražūs tapukai, tik nufotkinti neinformatyviai. Jei būčiau pirkėja tikrai norėčiau pamatyt ne šoną, o visų pirma - priekį 4u.gif smile.gif

Bulaukiux - tavosios man irgi patiko, tik šniuriukas savo gabaritais man per menkas tokiems batukams.

Žollia - baltos nykštukinės labai dailios 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 07 23, 16:10)

Bulaukiux - tavosios man irgi patiko, tik šniuriukas savo gabaritais man per menkas tokiems batukams.

tik toki turejau blush2.gif
Atsakyti
Besijuokianti oi ne neįmanoma, pas mane šablonai stori. smile.gif
Atsakyti
Aš anksčiau irgi storus naudojau, kol nepabandžiau. Dabar tik iš burbuliankės, dėl burbuliukų ten dar geriau viskas sukimba.
Atsakyti
man sus storais patogiau smile.gif Kiekvienam savo matyt. Nesu susidūrus su šoninėm siūlėm ir vartyt labiau sekas. Bet taip ir turi but, kiekvienam savo metodai. Nors man buvo kilus mintis burbuline kažkaip prisklijuot prie tų storu. Tie burbulai turėtu padėt velt
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 07 21, 17:24)
Toliau naikinu BG smile.gif

faini mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 07 14, 13:02)
Turbūt viena tapkutes veliu tongue.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Natūralios tokios susivėlė, prikamavo mane juodai, bet tos natūralios vilnos vis tiek tokios mielos smile.gif .
user posted image
Atsakyti
Besijuokianti, rezultatas -vertas tavo vargo mirksiukas.gif
Atsakyti
Aššiuo metu iregi naturalias veliu. TAip užsimaniau. Ale tvarteliu pakvipo smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 07 25, 19:19)
Natūralios tokios susivėlė, prikamavo mane juodai, bet tos natūralios vilnos vis tiek tokios mielos smile.gif .

Besijuokianti, dailios natūralios 4u.gif . Ir daugiau vilnos atspalvių įžvelgiu lygtai. O vidus baltas natūralus? Man kompas rodo smėlio spalvą g.gif O kas tas rudas-chaki pavingiuotas prieky?
Atsakyti
Ačiū 4u.gif .
Žollia, viduj BG natūrali 31 mic., su ta viskas tvarkoj, ranką vidun įkiši - tapkės tvirtos atrodo.
O išorėj kažkas iš skandinaviškų veislių (kažkada su Kadabra keitėmės vilnomis). Žiauriai pūkuojąsi, kur joje dingsta muilas su vandeniu - paslaptis didžiausia, tik užpyli, vos patrini ir jau jauti, kad sausai trinąsi. O ir veliasi sudėtingai. Bet graži ta išorinė, tos vadinamos natūralios "beige" (avižų) spalvos, dekoruoti turbūt labai tinkama, matyt per daug aš jos prikoviau.
O chaki tai nechaki smile.gif , o auksinis BG šilkinis siūlas įveltas. Dar šilko ir lino pluošto vos pamėčiau, tai vos vos matosi.
Atsakyti