QUOTE(srauni_upe @ 2011 07 22, 20:31)
gerai tau naikinasi
o pas tave gal BG karšinys?
Aš su jų sluoksna nelabai su vidiniais padais susitvarkau,ten vis kas negražiai užsivolioja, tai pradėjau maišyt, dėt kitos. Tada geriau būna.
Sluoksna, aš karšinio nepirkau. Bet man kuo toliau, tuo labiau su bulgariška vilna eina sutart.
Maišyt ją ir aš maišau, ir paprastai dedu išorėn, o vidun ką švelnesnio kojai. Bet net ir jei viduj Bg, tai kažkaip nieks neužsivolioja, net nežinau kodėl.
Gal aš įpratus šalboną vėliau traukt. Aš jau net prakirpus, šablono iš karto lauk netraukiu, o tiesiog į vidų su šablonu kišu ranką, aptrinu šoniukus, o tada jau žiūriu šabloną laikas traukt ar ne. Man labai pasiteisino tas prakirpimas ir šablono palikimas kurį laiką dar viduj. Kelioms tapkėms iš latviško karšinio per anksti ištraukiau šabloną ir viduj radau vilnos "košę", o per vėlyvas ištraukimas gali nulemt "šonines siūles". O toks metodas vidaus nesujaukia, leidžia pratrint šoniukus ir jei reikia dar pavelt ant šablono galima (prakirpimas visai tam netrukdo
).
Beje gražūs tapukai, tik nufotkinti neinformatyviai. Jei būčiau pirkėja tikrai norėčiau pamatyt ne šoną, o visų pirma - priekį
Bulaukiux - tavosios man irgi patiko, tik šniuriukas savo gabaritais man per menkas tokiems batukams.
Žollia - baltos nykštukinės labai dailios
.