Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Žollia,pernai aš buvau vyšnių šventėje.Papuošalais prekiavau.Buvo pernai šalių ,skraisčių veltų be proto gražių,o va tapkytės tai siaubų siaubas doh.gif Tiesa pkekiavo ne lietuvaitės ,o latviai.Ir taip išdidžiai rodė savo gaminius ir taip saldžiai kalbėjo apie savo tapukus.....nu nors atsiprašant vemk pasižiūrėjus doh.gif Buvo be jokio dekoro kaip su kirviu aptašytos tapcės lotuliukas.gif Ai dar ale rankinių tokių baisuoklių kaip ir tapcių buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2011 07 17, 14:25)
Žollia,pernai aš buvau vyšnių šventėje.,o va tapkytės tai siaubų siaubas doh.gif Tiesa pkekiavo ne lietuvaitės ,o latviai.

Na, šiemet net ir tokių tapkių latviai nebeatvežė...
Veliu nykštukines vaikiškas... Ir kurių galų apsiėmiau doh.gif
Atsakyti
Kadabra siunčia visoms avinuką (gaila, kad virtualų blush2.gif ) iš Graikijos.
Pačiai parašyt neina, nes internetas lėtas, žodžiu atrodo mus atsimena tongue.gif
user posted image
Atsakyti
aisku vilnos ant avinuko jau nerasta... lotuliukas.gif prasisuko motera lotuliukas.gif aciu,Besijuokianti uz perduotus linkejimus 4u.gif
Atsakyti
Oi koks gražutis avinukas, biški į veršiuką panašus rolleyes.gif Linkėjimai Kadabrai 4u.gif
Atsakyti
Vis paskaitau temuke,o paciai pavelti nera kada.Mano mazoji jau skaitosi uzaugo,man teko gryzti i darba,kol kas laikina.Gryztu tai jegu niekam nelieka.Aciu uz tai kad neapleidziate temos,labai malonu perziureti jusu darbelius.toks poilsis biski,ir niesteti rankas pradeda smile.gif kaip sakoma :AS DAR VELSIU! biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,
vėliau sodyboj "po obelim", grynas oras, smagu, bet......1 klaida buvo kloti vilnas lauke, nors vėjo nebuvo, bet net ir vos jaučiamas jo pūstelėjimas kilnodavo klojamas vilnas. kitą porą išsiklojau namie ir tik velt išsinešiau į lauką.2 klaida-bandymas visą tapkės su auliuku padengimas Ramie pluoštu, šalikėliui jis labai gražu, o vat ant tapkės-nors padengiau labai labai plonu sluoksniu, veliant jis susiveldavo vienas su kitu, sudarydami stambias gijas, vietomis tekdavo net nukirpt, nes styroti imdavo. ir šiaip keistas buvo vėlimas, norėjau anytai dovanų padaryt, jos koja labai plati, jai sudėtinga tapkes rast, jos mestelėta frazė-kad tau vis tiek tau nieko neišeis-mane ir užvedė,ir sužlugdė. iš stengimosi, pavyko tik antra pora. pirmos per siauros....šiandien jos šventė, žiūrėsiu ar patiks, o gal net išvis nenešiu.... ax.gif
Atsakyti
O kur vaizdinė medžiaga? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 07 20, 15:53)
O kur vaizdinė medžiaga? smile.gif

bus ryt bigsmile.gif o tapkės tiko ir patiko, fuuuuuuu karsta.gif
Atsakyti
Bulaukiux, tai šaunu, kad ne bereikalo vargai ir stengeisi 4u.gif
Atnešu parodyti tas vaikiškas elfiškas:

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 21 liepos 2011 - 12:48
Toliau naikinu BG smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 07 21, 13:17)

Atnešu parodyti tas vaikiškas elfiškas:

nu kaip jum pavydziu, kad galit taip kruopsciai tas mazikes velt... as ziauriai nemegstu... schmoll.gif
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 07 21, 16:24)
Toliau naikinu BG smile.gif

kaip visad be priekaistu... nei prie ko prikibt nera... g.gif
Atsakyti