DOLLILYTE,labai mieli vaikisti batukai
juperi, tavo muza laikosi stipriai isikibusi .jau tiek grozybiu pazerei paskutiniu metu
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 31, 11:08)
Juperi, labai gražios, tokio rudeninės .
Išduok paslaptį kaip tuos liežuvius padaryt, aš įsivaizduoju, bet tik pusiau .
Išduok paslaptį kaip tuos liežuvius padaryt, aš įsivaizduoju, bet tik pusiau .
net aprasyt negaleciau... kazkaip...
QUOTE(Juperi @ 2011 05 31, 11:11)
net aprasyt negaleciau... kazkaip...
va va ... nenori paslapčių gamybinių išduot...
QUOTE(žollia @ 2011 05 31, 12:48)
va va ... nenori paslapčių gamybinių išduot...
cyyyrkai, juoku baikos ten-principas kaip dvigubu, tik antros puses is karto visos neiskloji, o tik liezuveli, ji pridengi vel su kokiu sablonu ir tada dedi pilna sluoksni...vsio...
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 31, 14:03)
Žollia išmušė visas paslaptis vis tiek
ismusinetoja paslapciu
man logiškai irgi taip atrodė, bet galvoju lai tapkikiu vėlėja jas išduos, nes galiu pasirodyt ne autoritetas
Na, kad liežuvį reikt atskirt nuo viršaus tai aišku, bet man klausimas kaip gražius liežuvio kraštus padaryt. Gi jis daug plonesnis, o kraštai visad linkę pasibanguot (o mano vėlimo stilium, tai tas liežuvis dar ir susitraukt galėtų nerealiai, liktų juostelė ). Tai vat man šitą vieta tokia ne super aiški. Žodždiu technologinių klausimų turiu, bet išspręst juos turbūt tik bandant praktikoj galima
QUOTE(Juperi @ 2011 05 31, 14:05)
ismusinetoja paslapciu
Bandžiau lauke darbuotis, bet pradėjo galva skaudėt Geriau lįsti į vėsią vonią veltiniaut ...
QUOTE(žollia @ 2011 05 31, 15:18)
Bandžiau lauke darbuotis, bet pradėjo galva skaudėt Geriau lįsti į vėsią vonią veltiniaut ...
kas cia yr??? mane prie zemes traukia... eidama uzmigciau...laukiu vakaro-sporto klube pakeliu spaudima ir bunu vel kaip zvake
Besijuokianti, varom sportuot, a ?
Niu taip pavydas sueme Juperi posta paskaicius: nuo nauju metu zadu eiti portuoti - niekaip neprisiruosiu. Vyrui abonementa sugebejau padovanojau, pati niekaip nenusivelku - tai vaikai serga, tai darbelis koks, tai laukas/siltnamis... brrr...
Po sporto i kokia pirtele... mmmm... gundau
Niu taip pavydas sueme Juperi posta paskaicius: nuo nauju metu zadu eiti portuoti - niekaip neprisiruosiu. Vyrui abonementa sugebejau padovanojau, pati niekaip nenusivelku - tai vaikai serga, tai darbelis koks, tai laukas/siltnamis... brrr...
Po sporto i kokia pirtele... mmmm... gundau