Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

DOLLILYTE,labai mieli vaikisti batukai thumbup.gif

juperi, tavo muza laikosi stipriai isikibusi biggrin.gif .jau tiek grozybiu pazerei paskutiniu metu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Juperi, labai gražios, tokio rudeninės 4u.gif .
Išduok paslaptį kaip tuos liežuvius padaryt, aš įsivaizduoju, bet tik pusiau blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 31, 11:08)
Juperi, labai gražios, tokio rudeninės 4u.gif .
Išduok paslaptį kaip tuos liežuvius padaryt, aš įsivaizduoju, bet tik pusiau blush2.gif .

net aprasyt negaleciau... doh.gif lotuliukas.gif kazkaip...
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 05 31, 11:11)
net aprasyt negaleciau...  doh.gif  lotuliukas.gif  kazkaip...

va va ... nenori paslapčių gamybinių išduot... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 05 31, 12:48)
va va ... nenori paslapčių gamybinių išduot... smile.gif

cyyyrkai, juoku baikos ten-principas kaip dvigubu, tik antros puses is karto visos neiskloji, o tik liezuveli, ji pridengi vel su kokiu sablonu ir tada dedi pilna sluoksni...vsio...
Atsakyti
Žollia išmušė visas paslaptis vis tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 31, 14:03)
Žollia išmušė visas paslaptis vis tiek biggrin.gif

ismusinetoja paslapciu tongue.gif
Atsakyti
man logiškai irgi taip atrodė, bet galvoju lai tapkikiu vėlėja jas išduos, nes galiu pasirodyt ne autoritetas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, kad liežuvį reikt atskirt nuo viršaus tai aišku, bet man klausimas kaip gražius liežuvio kraštus padaryt. Gi jis daug plonesnis, o kraštai visad linkę pasibanguot (o mano vėlimo stilium, tai tas liežuvis dar ir susitraukt galėtų nerealiai, liktų juostelė smile.gif ). Tai vat man šitą vieta tokia ne super aiški. Žodždiu technologinių klausimų turiu, bet išspręst juos turbūt tik bandant praktikoj galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 05 31, 14:05)
ismusinetoja paslapciu tongue.gif

assa.gif

Bandžiau lauke darbuotis, bet pradėjo galva skaudėt verysad.gif Geriau lįsti į vėsią vonią veltiniaut ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 31 gegužės 2011 - 14:21
QUOTE(žollia @ 2011 05 31, 15:18)
assa.gif

Bandžiau lauke darbuotis, bet pradėjo galva skaudėt verysad.gif  Geriau lįsti į vėsią vonią  veltiniaut ...

kas cia yr??? mane prie zemes traukia... eidama uzmigciau...laukiu vakaro-sporto klube pakeliu spaudima ir bunu vel kaip zvake smile.gif
Atsakyti
Besijuokianti, varom sportuot, a biggrin.gif ?
Niu taip pavydas sueme Juperi posta paskaicius: nuo nauju metu zadu eiti portuoti - niekaip neprisiruosiu. Vyrui abonementa sugebejau padovanojau, pati niekaip nenusivelku - tai vaikai serga, tai darbelis koks, tai laukas/siltnamis... brrr...
Po sporto i kokia pirtele... mmmm... gundau tongue.gif
Atsakyti