O aš buvau ant latvijos estijos sienos tokiam miestukyje. Buvo mugė, nes miestelio šventė. Ir ti du veltiniai... segė ir irgi segė. Sako nelabai ten velia. O reikalais tai ne į temą buvau.
Ale vot prie jūros negali žmonės be forumo gyvent )) Dar galit pavelt ur ant smėlio )
AKip norėčiau į kokią Barseloną... bet ne per karščius. Dabar reik mirkt ur į atokų ežerą.
QUOTE(srauni_upe @ 2011 07 14, 18:38)
... segė ir irgi segė.
sakyciau gausus asortimentas
Gal tiesiog tam krašte taip pasitaikė, nes latviai velia ir tikrai neblogai ir darbu idomiu yra .Bent jau Etsyje tai tikrai yra .
QUOTE(Katinytis @ 2011 07 14, 17:47)
Gal tiesiog tam krašte taip pasitaikė, nes latviai velia ir tikrai neblogai ir darbu idomiu yra .Bent jau Etsyje tai tikrai yra .
aš ir esu gražių darbelių latvių ten mačius
Juperi, nerandu tavo nemų... Ar vėl esi nubausta?
Vakar nežinau kodėl užsukau į suvenyrinę pilies g. o ten buvo veltinių... po 120 - 140 Lt.... O baisumas nesvieti6kas. Pora tapkių padaryta iš kokių 50 gr. vilnos, belenkaip. Nu aš net nesuprantu kaip taip galima. Plonos, šleivos, baisios, nelatesuotos. Tokiu j
QUOTE(srauni_upe @ 2011 07 15, 11:13)
Vakar nežinau kodėl užsukau į suvenyrinę pilies g. o ten buvo veltinių... po 120 - 140 Lt.... O baisumas nesvieti6kas.
Bet kaip nesigėdija tokius ir pardavinėt
Beje, gal kas rytoj į vyšnių festivalį vykstat?
vaikas kompa ant puses sakinio isjunge
žodžiu jokiam kaziuke nesu tokio siaubo mačius.
Ir va šianduen šneėjau su viena pardavėja raNKDARBIU PARDUOTUVĖS, KURI NEMĖGSTA VELTINIŲ, Oo pasirodo ji tiesiog nėra kokybišų mačius ... Nu ir aišku negarbingų "vėlėjų" dėka... nu *****, nesuprantu, ju siulų raizginio megstiniu nevadinam...
žodžiu jokiam kaziuke nesu tokio siaubo mačius.
Ir va šianduen šneėjau su viena pardavėja raNKDARBIU PARDUOTUVĖS, KURI NEMĖGSTA VELTINIŲ, Oo pasirodo ji tiesiog nėra kokybišų mačius ... Nu ir aišku negarbingų "vėlėjų" dėka... nu *****, nesuprantu, ju siulų raizginio megstiniu nevadinam...
QUOTE(žollia @ 2011 07 15, 11:08)
Juperi, nerandu tavo nemų... Ar vėl esi nubausta?
Zollliiiiiaaaaaaaa!!!!!! a baigsi??? blyn, kol perskaiciau tavo zinute ir ieskojau temos- sirdis i padus nukeliavo...
yr namai...fuuuuuuu... man jau fobija...
http://www.supermama...;#entry48378020
Juperi, ne visi akli mato ir kokia migla čia man ant akių užėjo
Kadangi darbelių nėr, tai pranešimą padarysiu ; buvau Vyšnių festivalyje. Pavargau, bet naudos jokios... Pardaviau tik 1 šlepetes. Ir tas pačias nupirko vilnietė. Pas juos, sakė, tokių nėr (pamalonino, žinoma yr ( akmuo vilniečių daržan, kad savo gerų darbų nerodo vilniečiams). Padariau išvadą, kad į tokias muges provincijoje su veltiniais net neverta važiuoti, dar gerai, kad nelijo. Cekavinosi tai labai, nes šlepečių vėlėjų daugiau nebuvo. Buvo 2 su šalikais (apveltas linas), bet kažkaip neužkabino. Pas vieną kokybiški, o pas kitą, tai net adatėlių skylės matėsi, kur vilna prikabinta prie lino ir tiek. Kas bus kai panešios šaliką-nukraičios gi tos vilnos gėlės . Ir kodėl jas pribadė , nes dalis buvo įveltų ornamentų. Gal per tuščias vaizdas buvo, tai dar papildomai adatėlėm pribadė po kelias gėles. Labiausiai pirko dešras ir lašinius .
Mano d raugė vilnietė dirba Trakuose su kultūra ten. Tai sakė net ten per šventes, muges, dailininkai it musę kandę grįžta. Ji pvz ten nudipirko rankų darbo odinę rankinę labai pigiai. Matyt tiesiog žmonės nusivylė, kad neperka niekas.
o aš vakar tiek užsižopsojau, kad pridėjau stipriai per daug vilnos įtapkes, tai jos gavos didelės išmieros, storos, ir aišku velt buvo sunku. Ir per jas man dabar vaidenasi kad kitos šalia džiūstančios yra per plonos
nors didžiai abejoju, kurios iš jų geriau nešiosis
o aš vakar tiek užsižopsojau, kad pridėjau stipriai per daug vilnos įtapkes, tai jos gavos didelės išmieros, storos, ir aišku velt buvo sunku. Ir per jas man dabar vaidenasi kad kitos šalia džiūstančios yra per plonos
nors didžiai abejoju, kurios iš jų geriau nešiosis