super arbūzai matyt labai ploni tie 12 sluoksnių
Labai žavūs arbuziukai .
O rašytis idėjas labai praverčia. Aš jau kuris laikas vis užsirašau, labaiiiiii gerai kai galva tuščia. Juolab, kad ir pasimiršta, gi visko nespėji tuoj pat įgyvendint. O kai kas pastovi užrašuos ir po kurio laiko nevertinga atrodo. Man užrašai pasirodė didelis gėris. Aną dieną po batų pardas prisimarširavau, stipriai užrašus papildžiau .
O rašytis idėjas labai praverčia. Aš jau kuris laikas vis užsirašau, labaiiiiii gerai kai galva tuščia. Juolab, kad ir pasimiršta, gi visko nespėji tuoj pat įgyvendint. O kai kas pastovi užrašuos ir po kurio laiko nevertinga atrodo. Man užrašai pasirodė didelis gėris. Aną dieną po batų pardas prisimarširavau, stipriai užrašus papildžiau .
gražūs arbūzai, ilgaamžiai
juperi gražūs arbuziukai
O rašytis idėjas labai praverčia. Aš jau kuris laikas vis užsirašau, labaiiiiii gerai kai galva tuščia. Juolab, kad ir pasimiršta, gi visko nespėji tuoj pat įgyvendint. O kai kas pastovi užrašuos ir po kurio laiko nevertinga atrodo. Man užrašai pasirodė didelis gėris. Aną dieną po batų pardas prisimarširavau, stipriai užrašus papildžiau
Aš irgi rašausi , bet tada ne iki rašymosi buvo
Gražios žydros su linu?
Dar vienos paprastutės susivėlė:
Pačios, savaime, be jokio triūso .
Labai gražios .
Kaip nugara
Besijuokianti, gražios tapcytės
QUOTE(Katinytis @ 2011 07 09, 17:15)
Pačios, savaime, be jokio triūso .
jooo eme ir susivele is neturejimo ka veikti
superines, Besijuokainti, zinau kokios jos pas tave "gumines"... gal tik Katinytis ir Kadabra dar zino...
kokios gražios žydros