Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Molėtų šventėj ir aš apveltus kuodelius mačiau... Gėda už tėvynę pasidarė biggrin.gif
Reabilituojamės po ligų, nagus niežti velt, bet tebesėdžiu tuose pačiuose Molėtuose pas mamą, o vilnų dėžės namie... Labai prisireikė su 3 žuvėdrom padaryt biggrin.gif reik kad kas tas mano dėžes čia atvilktų, man kas vasarą užplaukia užplaukimas - atgal į tėviškę,nenoriu net sukt į Vilniaus pusę doh.gif

Labai noriu pamatyt 12 sluoksnių tapes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 07 06, 22:53)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man net baisu pagalvot apie tavo rankas po tu 12 sluoksniu doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 07 07, 10:33)
Man net baisu pagalvot apie tavo rankas po tu 12 sluoksniu doh.gif .

normaliai viskas wink.gif ta BG vilna savotiska tokia- daug pastangu ja iveikti nereikia- man kol kas ji gerai veliasi... o ta naturali-man spalviskai pati graziausia... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 07 06, 23:53)
Molėtų šventėj ir aš apveltus kuodelius mačiau... Gėda už tėvynę pasidarė biggrin.gif
Reabilituojamės po ligų, nagus niežti velt, bet tebesėdžiu tuose pačiuose Molėtuose pas mamą, o vilnų dėžės namie... Labai prisireikė su 3 žuvėdrom padaryt biggrin.gif reik kad kas tas mano dėžes čia atvilktų, man kas vasarą užplaukia užplaukimas - atgal į tėviškę,nenoriu net sukt į Vilniaus pusę doh.gif

Na stai krastiete vadinasi mano nevisai , nes as nepaciuose Moletuose gyvenu bet vistik krastiete:) gal but esam net pazystamos ka gali zinoti:) O Raganele zinai gyvenau as Vilniui ir mokiaus , kai tik savaitgalis pamenu as namo tekina , o draugai saipydavos ad i kaima gristu , na ir vistik grizau as atgal neapsigivenau Vilniui man per daug ten triuksmo . kaip sakoma ,,savam kraste ir tvoros zydi''
Gal tu tislesni zodeli parinkai ,,apveltas kuodelis'' o ne slepetukes , nelaikau as saves dar visai veleja tik pradedancioji , bet sitoks kiekis privelta ''slepetyciu'' abejoju ar pardave bent viena pora nes vaizdas tragiskas buvo ... net idomu pasidare kur juos des doh.gif
Juperiuk kaip tu taip vasara turi ikvepimo velti... as tai vasara negaliu nuo geliu atsitraukti , bet jau pasiilgstu dieneliu saltu kai ner ka veikt ...smile.gif
Atsakyti
Karalyste, gali būt,kad ir pažįstamos biggrin.gif mažas mūsų kaimas gal pažįsti kokią nors Eidėnaitę?
Et mane tas kaimas traukia,ypač kai artėja laikas leist vaikus į mokyklą doh.gif aš kaip kaimietė - paniškai bijau paleist vaikus į Vilnių... Pačiame mieste irgi gyvet nesugebėjau - priemiestyje namuką susirentėm,bet vistiek perarti Vilnius biggrin.gif
Reik traukt visgi namo, pora pažadų suvelt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2011 07 07, 12:24)
Juperiuk kaip tu taip vasara turi ikvepimo velti... as tai vasara negaliu nuo geliu atsitraukti , bet jau pasiilgstu dieneliu saltu kai ner ka veikt ...smile.gif

as geliu neturiu mirksiukas.gif ... nelabai ir as daug veliu...pas mane gi visos zino, ne visai gerai klostosi santykiai su Muza... ana tik su muzinio vyniaus buteliu galiu prisiviliot... mirksiukas.gif

na va , zadetos 12-a sluoksnes... nesveriau, reiktu idomumo delei tai padaryti- pacios matot- net formos neina isgauti- ir forma ir spalva ...arbuzine wink.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 07 liepos 2011 - 12:52
O bigsmile.gif gerulės.
Žinai tikėjausi tokiu alia kamuoliuku su skylutėm kojoms lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , tavo ploniukai sluoksniai matyt ax.gif .
Kažkoks man keistas laikas, kai nebuvo sveikatos , buvo labai daug minčiu visokiu ( tik neužsirašiau, gal sakau tie prisvaigimai tokias alia fantazijas sukėle buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) ,o dabar galvoj toks vakumas ir nieko neprisimenu ka norėjau daryt doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 07 07, 14:59)
bigsmile.gif  gerulės.
Žinai tikėjausi tokiu alia kamuoliuku su skylutėm kojoms  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , tavo ploniukai sluoksniai matyt  ax.gif .
Kažkoks man keistas laikas, kai nebuvo sveikatos , buvo labai daug minčiu visokiu ( tik neužsirašiau, gal sakau tie prisvaigimai tokias alia fantazijas sukėle buvo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ) ,o dabar galvoj toks vakumas ir nieko neprisimenu ka norėjau daryt  doh.gif .

va va drinks_cheers.gif buna ir man taip... kai rankos per trumpos iki darbu-minciu buna, kai yra noro velti-minciu buna pritruke
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 07 07, 13:38)

na va , zadetos 12-a sluoksnes... nesveriau, reiktu idomumo delei tai padaryti- pacios matot- net formos neina isgauti- ir forma ir spalva ...arbuzine wink.gif

Fainuoliai 4u.gif nešiosis ilgai ir laimingai thumbup.gif . Ir visai normaliai tas storumas atrodo. Kadangi dviejų spalvų, tai neatrodo storos. O arbūzas padėtas dėlto, kad suprastumėm apie ką tapukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 07 07, 16:41)
Fainuoliai 4u.gif nešiosis ilgai ir laimingai thumbup.gif .  Ir visai normaliai tas storumas atrodo.  Kadangi dviejų spalvų, tai neatrodo storos.  O arbūzas padėtas dėlto, kad  suprastumėm apie ką tapukai mirksiukas.gif

neaaa...tiesiog buvo ant pietu stalo wink.gif
Atsakyti
Nu jau kokios fainuoliškos arbūzinės lotuliukas.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti