QUOTE(raganele @ 2011 07 06, 23:53)
Molėtų šventėj ir aš apveltus kuodelius mačiau... Gėda už tėvynę pasidarė
Reabilituojamės po ligų, nagus niežti velt, bet tebesėdžiu tuose pačiuose Molėtuose pas mamą, o vilnų dėžės namie... Labai prisireikė su 3 žuvėdrom padaryt
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
reik kad kas tas mano dėžes čia atvilktų, man kas vasarą užplaukia užplaukimas - atgal į tėviškę,nenoriu net sukt į Vilniaus pusę
Labai noriu pamatyt 12 sluoksnių tapes
Na stai krastiete vadinasi mano nevisai , nes as nepaciuose Moletuose gyvenu bet vistik krastiete:) gal but esam net pazystamos ka gali zinoti:) O Raganele zinai gyvenau as Vilniui ir mokiaus , kai tik savaitgalis pamenu as namo tekina , o draugai saipydavos ad i kaima gristu , na ir vistik grizau as atgal neapsigivenau Vilniui man per daug ten triuksmo . kaip sakoma ,,savam kraste ir tvoros zydi''
Gal tu tislesni zodeli parinkai ,,apveltas kuodelis'' o ne slepetukes , nelaikau as saves dar visai veleja tik pradedancioji , bet sitoks kiekis privelta ''slepetyciu'' abejoju ar pardave bent viena pora nes vaizdas tragiskas buvo ... net idomu pasidare kur juos des
Juperiuk kaip tu taip vasara turi ikvepimo velti... as tai vasara negaliu nuo geliu atsitraukti , bet jau pasiilgstu dieneliu saltu kai ner ka veikt ...