Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Juperi @ 2011 07 04, 12:54)
neblogas brand'as...dziaugtis reik thumbup.gif  o ne per galva dauzytis  ( doh.gif )

Tai, kad kroksai turi toki neigiamą įvaizdį ( nesvarbu kad beveik visi juos turiir aš tame tarpe) smile.gif

Nu žodžiu atbukau... einu lininių maišų siūt. Šiek tgiek buk darbo, gal paskatins kūrybą... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 07 04, 12:28)
nesierzink...tuoj tavo ir padai atsals... lauksim issizioje kol pati grisi doh.gif  duok vis tiek kokia zinia- oro pactu (nu tipo pasto karveliais) wink.gif

gerai jau gerai, imesiu kokiu fotkiu..

QUOTE(žollia @ 2011 07 04, 13:46)
gathering.gif  Aš motera amžiuj, tai mane išgąsdint ne taip jau lengva  flirt.gif 

tai, kad mes irgi ne pacankes tongue.gif

p.s. turiu tokias isiaunamas kaip ir crocs balerinkes - kasdien, greitam kojos ikisimui nepamainomos. o be to ir prieziura lenga - po kranu pakisi, moment pradziuna ir vel eini.. tiesiog kiekvienai progai - tinkami tam batai..
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 07 04, 13:59)
Tai, kad kroksai turi toki neigiamą įvaizdį ( nesvarbu kad beveik visi juos turiir aš tame tarpe) smile.gif

doh.gif as tame tarpe- neturiu

QUOTE(kadabra @ 2011 07 04, 15:46)

p.s. turiu tokias isiaunamas kaip ir crocs balerinkes - kasdien, greitam kojos ikisimui nepamainomos. o be to ir prieziura lenga - po kranu pakisi, moment pradziuna ir vel eini.. tiesiog kiekvienai progai - tinkami tam batai..

gavau as jau karta repliku ...pameni?
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 07 04, 15:46)

tai, kad mes irgi ne pacankes  tongue.gif

Tadu laukiu savo sodyboj 4u.gif Pabandykit ,pajūrin važiuodamos, neužsukti pas mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 07 04, 17:20)
doh.gif as tame tarpe- neturiu
gavau as jau karta repliku ...pameni?

taigi tu ponia is ALytaus, o ne is Kauno biggrin.gif

QUOTE(žollia @ 2011 07 04, 17:30)
Tadu laukiu savo sodyboj 4u.gif  Pabandykit ,pajūrin važiuodamos,  neužsukti pas mane smile.gif

kaip smagu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 07 04, 17:34)
taigi tu ponia is ALytaus, o ne is Kauno  biggrin.gif

tai ir vel rauniesi, ane? lotuliukas.gif

Zollia, aciu uz kvietima...gal ir neuzsuksim, tiesiog tai buvo mazyte provokacija...o gal pakvies?? pakvietei wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 07 04, 17:42)
tai ir vel rauniesi, ane? lotuliukas.gif

Zollia, aciu uz kvietima...gal ir neuzsuksim, tiesiog tai buvo mazyte provokacija...o gal pakvies?? pakvietei wink.gif

Ach, tai jau buvo provokacija... nono.gif O aš jau voratinklius pradėjau valyt...
Atsakyti
Juperi, man more po kolenom - ruosiuosi atostogom, bliudus rusiuoju, nagus lakuoju nail.gif

QUOTE(žollia @ 2011 07 04, 17:46)
O aš jau voratinklius pradėjau valyt...

na va - visai i nauda tongue.gif
Atsakyti
Tai slepiatės visos smile.gif Nieko nerodot g.gif , kad idėjų nenukosėtų nieks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 07 05, 21:10)
Tai slepiatės visos smile.gif  Nieko nerodot g.gif  , kad idėjų nenukosėtų nieks biggrin.gif

Tai aišku biggrin.gif

pas mane viens džiūsta jau. Fe net pirštu galiukus skauda.
Vienas tai kažkurios patarimu,kad susitrauktų į mašiną įmečiau, nu tai daugiau taip nedarysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 07 05, 23:54)
Tai aišku biggrin.gif
Vienas tai kažkurios patarimu,kad susitrauktų į mašiną įmečiau, nu tai daugiau taip nedarysiu  lotuliukas.gif

O tai perdaug susitraukė?
Papildyta:

lialiukui:
user posted image
Atsakyti
Aš vienas irgi į pabaigą. Bet vakar beveldama pasitempiau petį, šiandien tik ribotu lanku ranką judinu. Atsimenu Katinyčio istoriją, tai dabar jau tikrai kelias dienas nevelsiu unsure.gif Net neįsivaizdavau, kad taip gali nutikt. O gal kieme perptraukė visą sušilusią ir apsivėlią...

Beje pusė vilnos dėjau biriuzą skuoksną BG, nieko nedažė, net putų nei lašelio neuždažė. Suvėliau per 2 valandas (be klojimo ir kraštuko aptrynimo, skalavimo). Beliko kraštelį gražiai aptvarkyt, bet dabar jau teks palaukt dėl peties.

Žollia man gražu, bet iš praktikos su gumelėm vaikiučiams geriau apgula kojelę. Neįsivaizduoju vaiko, juolab kūdikio kojos, užverštos su kaspinu. Tik nesupyk wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 06 liepos 2011 - 08:09