Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(kadabra @ 2011 07 03, 11:29)
Zollia, grazu, ypac kepuryte  wub.gif
O medziagele tikriausiai per trumpus krastus priklojai  g.gif , nesuprantu kaip neprisivelia.

Žinok, kraštai prisivėlė, ale vidurio neprikabino nė čiut čiut. O aš norėjau, kad ir vidurį pritrauktų. Taip ir kabaravo toks balionas, kaip jaučio pūslė. hihihi.gif Paprasčiau buvo nulupt šį kartą..
Atsakyti
Žolia, kaip gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Aš irgi pirmąją pirties kepuraitę nuvėliau ax.gif ir dydį pataikiau biggrin.gif , tai jau patenkinta buvau lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 07 03, 11:51)
Žinok, kraštai prisivėlė, ale vidurio neprikabino nė čiut čiut. O aš norėjau, kad ir vidurį pritrauktų. Taip ir kabaravo toks balionas, kaip jaučio pūslė. hihihi.gif  Paprasčiau buvo nulupt šį kartą..

aaaa, tada supratau. Bet tai baike - i viduri koki guzika reikejo prisiuti biggrin.gif

Stewie - grazu wub.gif
Atsakyti
Stewie, Zollia, saunuoles kokios jus... darbeliai grazus...smagu, akd netingit ir ikvepimo turit...
Atsakyti
graži kepuriukai wub.gif , gal aš ne į temą, parodysiu ką pasiuvau ax.gif

user posted image
Atsakyti
kaip man reikejo tokios leles praeita savaitgali wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2011 07 03, 19:59)
parodysiu ką pasiuvau  ax.gif

graži wub.gif O kaip veiduką padarei? Gal nuvėlei?
Atsakyti
Neveltis man,ta melyna visas juosteles nudaze slyksciom spalvom ir tapkes tokios 'kislotnos' gavos. Ir siaip tas juosteles dedant pribrokavau ir galai atsilupinejo. Tai vel atrodo,kad gamtos klaida yra veltinis. Matyt
eilini kart perdegiau is noro didelio. Taip nekenciu pribrokint smile.gif
Beje man BG vilna kolkas nedaug traukias lyginant su kitom. Bijau kad neisinesiotu greit mano kaliosai...
Atsakyti
Srauni_upe, mėlyna - gal BG karšinys? Užsipirkau aš jo, bet dar nieko nevėliau.
Menka iš manęs patarėja, bet gal galima įmesti skalbiankėn, pvz. 30 laipsnių, kad labiau susitrauktų?
Atsakyti
Juperi, labai graži tapukų porelė 4u.gif .
Žollia, kakavinės thumbup.gif .
Srauni upe, tavoji porelė irgi labai labai dailiai atrodo.

Merginos, pablūdot jūs gal? biggrin.gif Pamiršot atostogaut bigsmile.gif . Oras prie jūros fantastiškas, o pati jūra tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Kepuriukus Žollios ir Stewie pamiršau pagirt, o ir lėlė nors ne į temą, bet labai graži.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 04 liepos 2011 - 07:48
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 07 04, 08:47)
Juperi, labai graži tapukų porelė 4u.gif .
Žollia, kakavinės  thumbup.gif .
Srauni upe, tavoji porelė irgi labai labai dailiai atrodo.

Merginos, pablūdot jūs gal? biggrin.gif  Pamiršot atostogaut bigsmile.gif . Oras prie jūros fantastiškas, o pati jūra tiesiog thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

a tu kaip tik prie juros??? bigsmile.gif nutylejai...?
kazin ar tas oras dabar toks jau palankus pliazintis? pas mus ner dienos be lietaus...vakar visa dien pralijo, o as visa dien pramiegojau- taip, kad matai velimui nelieka laiko lotuliukas.gif ir galva tuscia- Muza manoji pajury plasnoja
Atsakyti
Vakar grįžau nuo jūros. Kai nuvažiavom, tai pasijutau kaip į kitą pasaulio kraštą būtumėm nusitrenkę, naktys labai šiltos, 10 ryto į pliažą varydavom ir gulinėdavom ant pat jūros kranto - labai šilta, apie kokias nors kopas net kalbos būt negalėjo. Nors su vaikais tik ryte ir vakarop pliažan varydavom kad nenusvilt, visi labai įdegėm. Visas dienas vaikščiojom tik trumpom rankovėm, jokių megztinių ar striukių. Kartą 15 min. teko po medžiu tūnot, nes liūtis užėjo, o toliau turškėmės visą laiką jūroj. Jūra labai graži ir šilta, nors visur sako, kad tik 16 laipsnių, bet kažkaip nepanašu į tai, visi su leliukais tiesiog tūno vandeny, negirdėjau, kad būtų kas varęs vaikus eit sušilt biggrin.gif kaip įprastai prie jūros būna.
Motera, pas kurią gyvenom irgi sakė, kad pastarosiom savaitėm tik kelis kart po kelias valandas lijo ir nuolat šilta. Palangą vakar palikom saulėtą, o nuo Kryžkalnio tiek lijo, kad vos matėsi kur vairuot blink.gif . Žodžiu pajūry gryni subtropikai, o grįžom Kaunan kaip į šiaurę kokią.

Pavariau agitaciją ne į temą smile.gif .

Atsakyti