ohoooo tapukai...ir kirpima koks idomus
Aštai jūsų natūralių užupavydėjus taip gražu tos natūralios
man žalios gražios
srauni upe, fainuoliai tapukai. Aš vis nesiryžtu kirpimą tokį daryt, kažkaip vis suabejoju ar man pavyks vienodai abu tapukus išvinguriiuot".
Vakar vėliau iš BG neskvik" karšinio . Kaip sunkiai vėlėsi , pūtėsi ir pūtėsi, visą dieną pravargau, kol galų gale suvėliau. Ir tai abejoju kažko, ar tikrai gerai suvėliau. Bet kol išdžius...
Vakar vėliau iš BG neskvik" karšinio . Kaip sunkiai vėlėsi , pūtėsi ir pūtėsi, visą dieną pravargau, kol galų gale suvėliau. Ir tai abejoju kažko, ar tikrai gerai suvėliau. Bet kol išdžius...
žinokis, ir sluoksna skirtingai velias. Pvz tos žalios minkštos, nors ilgai velts ir ant didesnio šablono darytos (gavos 39), ciklamenas darytos ant mažesnio šablono, gavos kietos, vistiek 39... nors turėjo būt kokia 37, 36...
O aš tą kirpimą norėjau išvis asimetrišką padaryt, ale gavos vienodas Nieko ten imantraus nėra...
O aš tą kirpimą norėjau išvis asimetrišką padaryt, ale gavos vienodas Nieko ten imantraus nėra...
QUOTE(linada @ 2011 06 27, 21:54)
oi seniai čia bebuvau
veliat ir vasarą aš irgi nuvėliau, kaip buvo smagu, nes taip seniai ta bedariau
isbandziau nauja lateksa - tas spalvotas - Regia, skirtas koinėm pataskuoti. man jis patiko, nes nera lipnus kai išdziuna. aisku, visai tapkei nei grazu gal, nei reikia, bet tokiem "patvirtinimam" ir "palinksminimam" gal visai nieko.
veliat ir vasarą aš irgi nuvėliau, kaip buvo smagu, nes taip seniai ta bedariau
isbandziau nauja lateksa - tas spalvotas - Regia, skirtas koinėm pataskuoti. man jis patiko, nes nera lipnus kai išdziuna. aisku, visai tapkei nei grazu gal, nei reikia, bet tokiem "patvirtinimam" ir "palinksminimam" gal visai nieko.
O kur tu tą lateksą kojinėm radai? Nes man reikėjo kartą ant medžiagos pataškuot, ir neradau aš jo. Bet čia seniau. O po to neieškojau..
Nežinojau, kur talpinti savo vėlinį, tai dedu čia Vakar ko tai buvau pasinešus ant pirtinių kepurių-net 2 nusivėlė
Kakavinės iš BG neskvik" vilnos. Bandžiau tą medžiagytę privelti-gavau nuplėšt. Tai paskui prisiuvau...
Kakavinės iš BG neskvik" vilnos. Bandžiau tą medžiagytę privelti-gavau nuplėšt. Tai paskui prisiuvau...
žollia, šlepetės labai fainos gavosi
Juperi, šlepečių poros labai dailios
srauni_upe, žaliosios patiko
Juperi, šlepečių poros labai dailios
srauni_upe, žaliosios patiko