Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

ohoooo tapukai...ir kirpima koks idomus thumbup.gif
Atsakyti
Aštai jūsų natūralių užupavydėjus smile.gif taip gražu tos natūralios
Atsakyti
man žalios gražios
Atsakyti
srauni upe, fainuoliai tapukai. thumbup.gif Aš vis nesiryžtu kirpimą tokį daryt, kažkaip vis suabejoju ar man pavyks vienodai abu tapukus „išvinguriiuot".
Vakar vėliau iš BG „neskvik" karšinio . Kaip sunkiai vėlėsi doh.gif , pūtėsi ir pūtėsi, visą dieną pravargau, kol galų gale suvėliau. Ir tai abejoju kažko, ar tikrai gerai suvėliau. Bet kol išdžius...
Atsakyti
žinokis, ir sluoksna skirtingai velias. Pvz tos žalios minkštos, nors ilgai velts ir ant didesnio šablono darytos (gavos 39), ciklamenas darytos ant mažesnio šablono, gavos kietos, vistiek 39... nors turėjo būt kokia 37, 36...

O aš tą kirpimą norėjau išvis asimetrišką padaryt, ale gavos vienodas biggrin.gif Nieko ten imantraus nėra...
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(Juperi @ 2011 06 29, 14:20)
bandau pazadus teset... vestuvine dovana jauniesiems is uz Atlanto vandenyno

JAM
user posted image

user posted image
JAI
user posted image

user posted image

cia irgi pora, tik ne ta wink.gif
user posted image

labai super dovana - kvepia lietuviškais motyvais
Atsakyti
sveiki.super tapkiukai.as dar tik mokinuosi velti,tad noreciau konsultacijos kaip suvelei tapkiukus su "liezuveliais"?buciau dekinga uz konsultacijas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2011 06 27, 21:54)
oi seniai čia bebuvau smile.gif
veliat ir vasarą smile.gif aš irgi nuvėliau, kaip buvo smagu, nes taip seniai ta bedariau

isbandziau nauja lateksa - tas spalvotas - Regia, skirtas koinėm pataskuoti. man jis patiko, nes nera lipnus kai išdziuna. aisku, visai tapkei nei grazu gal, nei reikia, bet tokiem "patvirtinimam" ir "palinksminimam" gal visai nieko.

O kur tu tą lateksą kojinėm radai? Nes man reikėjo kartą ant medžiagos pataškuot, ir neradau aš jo. Bet čia seniau. O po to neieškojau..
Atsakyti
Nežinojau, kur talpinti savo vėlinį, tai dedu čia ax.gif Vakar ko tai buvau pasinešus ant pirtinių kepurių-net 2 nusivėlė biggrin.gif

user posted image

Kakavinės iš BG „neskvik" vilnos. Bandžiau tą medžiagytę privelti-gavau nuplėšt. Tai paskui prisiuvau...

user posted image
Atsakyti
Zollia, grazu, ypac kepuryte wub.gif
O medziagele tikriausiai per trumpus krastus priklojai g.gif , nesuprantu kaip neprisivelia.
Atsakyti
žollia, šlepetės labai fainos gavosi wub.gif
Juperi, šlepečių poros labai dailios bigsmile.gif
srauni_upe, žaliosios patiko 4u.gif
Atsakyti
Srauni_upe, man irgi tavo zaliosios krito akin, o dar ir tie atsilupineje langai - labai graziai nuotraukose ziurisi wub.gif
Atsakyti