Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(žollia @ 2011 05 30, 16:34)
Ačiū už gražias emocijas visoms 4u.gif .
O  man atrodo, ar ne Kadabra  buvo marmurines padariusi kažkada:hm ? Labai paprastai: uždėjau ant apglostytos šlepetės patį ploniausią viengubą karšinio gabalą  (tokį permatomą) tamsesnės spalvos ir vėliau. Viskas smile.gif Padui dar truputį užklojau  vientisiau, tai gryn pilkas gavosi.

as su zaibais buvau padarius g.gif
Zollia, gavosi nuostabiai 4u.gif
Atsakyti
Zuikučiai blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Juperi, Žolia labai gražios tapkytės.
aš irgi dariau marmurines, bet vis nenufotkinu, jau gal mėnuo koks. tai dariau taip-išklojau baltą sluoksną keliais sluoksniais, tada ploną plonytį oranžinį sluoksnį ir vėl ploną plonytį baltos sluoksnos sluoksnelį, irgi gavosi "marmurinės". ax.gif
Atsakyti
DOLLILYTE, ar pirmus velei tokius aukštesnius? Man atrodo, kad per keltį truputį trūksta vėlimo, todėl juos truputį verčia atgal. O gal ir foto klaidina. 4u.gif Graži mėlyna spalva. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 30 gegužės 2011 - 21:56
QUOTE(žollia @ 2011 05 30, 22:54)
DOLLILYTE, ar pirmus velei tokius aukštesnius? Man atrodo, kad  per keltį truputį trūksta vėlimo, todėl juos truputį verčia atgal. O gal ir foto  klaidina. 4u.gif Graži mėlyna spalva. 4u.gif

Ne pirmus...Bet čia toj foto taip atrodo,nes jie taip pavirtę atgal...
Atsakyti
niu va dar vakar vienas isdziuvusias pafotkinau..pirmi mano su "liezuviu"...
user posted image
Atsakyti
Juperi,kaip gražu bigsmile.gif wub.gif Labai spalvos patinka wub.gif
Atsakyti
Nespėju net girti tongue.gif Visų labai gražūs wub.gif
Juperiuk, tu gal irgi kokius kiniečius įsidarbinai pas save bigsmile.gif
Seniau raganėlė, dabar tu konvejeriu varai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2011 05 31, 09:12)
Nespėju net girti tongue.gif  Visų labai gražūs wub.gif
Juperiuk, tu gal irgi kokius kiniečius įsidarbinai pas save bigsmile.gif
Seniau raganėlė, dabar tu konvejeriu varai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu, kad gi ne... nuveliu gi tik 2-i poras per savaitgali ir tai ne kiekviena... pvz. praeita "baliavojau"- neveliau nic nieko
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 05 31, 06:03)
niu va dar vakar vienas isdziuvusias pafotkinau..pirmi mano su "liezuviu"...

Man irgi tokios spalvos patinka, samaninės biggrin.gif . Gražiai išėjo su liežuviu. 4u.gif Aš vis pagalvoju, kad reiktų bandyt tokias velt, bet dideliu noru nedegu blush2.gif ...
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 05 31, 09:46)
Man irgi tokios spalvos patinka, samaninės biggrin.gif . Gražiai išėjo su liežuviu. 4u.gif  Aš vis  pagalvoju, kad reiktų bandyt tokias velt, bet dideliu  noru nedegu blush2.gif ...

ir as nelabai degiau...ir nezinau kada vel noresiu velt... schmoll.gif
Atsakyti
Grazios, Juperi, o ir spalva man grazi, ir raisteliai priderinti wub.gif .

Atsakyti