Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

bulaukiux, raudonos tai gerulės thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
bulaukiux, smagu, kad prisiverti velti ir , kad tobuleji...tik...as tavo vietoj dar siek tiek su kirpimo linija padirbeciau, cia toks mano pastebejimas, reik kazkaip rast vis tik ta savo kirpimo linija, ne tik iskirpti skyle kojai ikisti...ai ka as cia mokinu- pati daznai "gryba pjaunu"... lotuliukas.gif
Atsakyti
bandau pazadus teset... vestuvine dovana jauniesiems is uz Atlanto vandenyno

JAM
user posted image

user posted image
JAI
user posted image

user posted image

cia irgi pora, tik ne ta wink.gif
user posted image
Atsakyti
Juperi, labai gražios šlepetės wub.gif O tai ta juodoji porelė tavo bigsmile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 29 birželio 2011 - 13:45
Juperi, labai dailios wub.gif net nezinau, kurios labiau wub.gif : ir spalvos, o ir foto grazios, ypac pirma su tais obuoliukais wub.gif
Beje, juoda porele man irgi laabai prie sirdies tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 06 29, 14:26)
Juperi, labai gražios šlepetės wub.gif O tai ta juodoji porelė tavo bigsmile.gif ?

ne, nemano, drauges...ale tas JIS, tata -mano "krikstasunis"... paliekamas man dabot, kai savininkai ilgesniam laikui kur isvaziuoja...
QUOTE(kadabra @ 2011 06 29, 14:36)
Juperi, labai dailios  wub.gif net nezinau, kurios labiau  wub.gif : ir spalvos, o ir foto grazios, ypac pirma su tais obuoliukais  wub.gif
Beje, juoda porele man irgi laabai prie sirdies  tongue.gif

Kadabra... uchhh, gerai, kad nereiskei pretenziju i tavo pazeista autoryste del tos skyles ir kilpuciu...palengvejo net... rolleyes.gif
Atsakyti
Kad nieks nieko nenukopijuotų ir nepasinaudotų, tam reikalinga viena sąlyga- niekam savo darbų nerodyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 29 birželio 2011 - 14:00
QUOTE(Juperi @ 2011 06 29, 14:55)
Kadabra... uchhh, gerai, kad nereiskei pretenziju i tavo pazeista autoryste  del tos skyles ir kilpuciu...palengvejo net... rolleyes.gif

is didelio rasto neiseikim is krasto.. cool.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 06 29, 09:36)
bulaukiux, smagu, kad prisiverti velti ir , kad tobuleji...tik...as tavo vietoj dar siek tiek su kirpimo linija padirbeciau, cia toks mano pastebejimas, reik kazkaip rast vis tik ta savo kirpimo linija, ne tik iskirpti skyle kojai ikisti...ai ka as cia mokinu- pati daznai "gryba pjaunu"... lotuliukas.gif

jau vakar padirbėjau bigsmile.gif

kokios fainos tos veselnos, nu labai labai, žiūriu ir žiūriu wub.gif wub.gif
Atsakyti
bulaukiux gražios tapkutės, juperi gražios tapkės wub.gif
Atsakyti
Merginos jusu darbai NEREALUS!!!!!!! super!!
Atsakyti
mano BG ...
user posted image user posted image

žalių tai kulnas vinas baisus... pati matau tai pirštais nerodykit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

o dažo tai nemenkai...ypač mėėlyna. Bet kai tapukam, tai dirbasi malniai. Gailiuos kad natūralių neėmiau.
Atsakyti