bulaukiux, raudonos tai gerulės
bulaukiux, smagu, kad prisiverti velti ir , kad tobuleji...tik...as tavo vietoj dar siek tiek su kirpimo linija padirbeciau, cia toks mano pastebejimas, reik kazkaip rast vis tik ta savo kirpimo linija, ne tik iskirpti skyle kojai ikisti...ai ka as cia mokinu- pati daznai "gryba pjaunu"...
Juperi, labai gražios šlepetės O tai ta juodoji porelė tavo ?
QUOTE(žollia @ 2011 06 29, 14:26)
Juperi, labai gražios šlepetės O tai ta juodoji porelė tavo ?
ne, nemano, drauges...ale tas JIS, tata -mano "krikstasunis"... paliekamas man dabot, kai savininkai ilgesniam laikui kur isvaziuoja...
QUOTE(kadabra @ 2011 06 29, 14:36)
Juperi, labai dailios net nezinau, kurios labiau : ir spalvos, o ir foto grazios, ypac pirma su tais obuoliukais
Beje, juoda porele man irgi laabai prie sirdies
Beje, juoda porele man irgi laabai prie sirdies
Kadabra... uchhh, gerai, kad nereiskei pretenziju i tavo pazeista autoryste del tos skyles ir kilpuciu...palengvejo net...
Kad nieks nieko nenukopijuotų ir nepasinaudotų, tam reikalinga viena sąlyga- niekam savo darbų nerodyti
QUOTE(Juperi @ 2011 06 29, 14:55)
Kadabra... uchhh, gerai, kad nereiskei pretenziju i tavo pazeista autoryste del tos skyles ir kilpuciu...palengvejo net...
is didelio rasto neiseikim is krasto..
QUOTE(Juperi @ 2011 06 29, 09:36)
bulaukiux, smagu, kad prisiverti velti ir , kad tobuleji...tik...as tavo vietoj dar siek tiek su kirpimo linija padirbeciau, cia toks mano pastebejimas, reik kazkaip rast vis tik ta savo kirpimo linija, ne tik iskirpti skyle kojai ikisti...ai ka as cia mokinu- pati daznai "gryba pjaunu"...
jau vakar padirbėjau
kokios fainos tos veselnos, nu labai labai, žiūriu ir žiūriu
bulaukiux gražios tapkutės, juperi gražios tapkės
Merginos jusu darbai NEREALUS!!!!!!! super!!
mano BG ...
žalių tai kulnas vinas baisus... pati matau tai pirštais nerodykit
o dažo tai nemenkai...ypač mėėlyna. Bet kai tapukam, tai dirbasi malniai. Gailiuos kad natūralių neėmiau.
žalių tai kulnas vinas baisus... pati matau tai pirštais nerodykit
o dažo tai nemenkai...ypač mėėlyna. Bet kai tapukam, tai dirbasi malniai. Gailiuos kad natūralių neėmiau.