Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(žollia @ 2011 06 27, 22:39)
Vakare, vietoj poterių biggrin.gif

nu tai zinai kaip teee po poteriu buna?
Myzt, poteriauc ir gulc... taip iseitu , kad pasimuzinus ne velt, o gulc g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
oi seniai čia bebuvau smile.gif
veliat ir vasarą smile.gif aš irgi nuvėliau, kaip buvo smagu, nes taip seniai ta bedariau

isbandziau nauja lateksa - tas spalvotas - Regia, skirtas koinėm pataskuoti. man jis patiko, nes nera lipnus kai išdziuna. aisku, visai tapkei nei grazu gal, nei reikia, bet tokiem "patvirtinimam" ir "palinksminimam" gal visai nieko.
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 27 birželio 2011 - 21:56
Kadabra ir Linada, nuostabūs Jūsų tapukai bigsmile.gif

Juperi, rodyk ir tu savas, nes paskutinės tokios pritrenkiančios buvo wub.gif

Raganėle, liūdna pas tave, laikykitės ir sveikit console.gif
Atsakyti
Linada, Jūsų bačiukai, labai labai wub.gif
Labai gražūs visų vėlėjėlių darbai smile.gif
Atsakyti
Linada...wow!!!!!!!!!!!!!!! spalvinis derinys man labai grazus...prakirpimukai -irgi 4u.gif

Raganele, va jum daug sveikatos balioneliu, laikykites 4u.gif 4u.gif

Mole, rodysiu, reik tik nufotkint...laukia 2-i poros fotosesijos...tik dabar turiu rimtesniu rupesciu, pamirsau apie foto ir velima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 06 27, 21:53)
nu tai zinai kaip teee po poteriu buna?
Myzt, poteriauc ir gulc... taip iseitu , kad pasimuzinus ne velt, o gulc g.gif  lotuliukas.gif

Nu prisijuokiau iki ašarų lotuliukas.gif
Juperiuk, vistiek susruošk mum parodyt veselines tapkutes mirksiukas.gif

Raganėle, sveikit, stiprinkit imunitetą, vasara tam tinkamiausias laikas.
Atsakyti
Teko šiomis dienomis matyt pardavinėjamas veltinio kepures. Pirties gal? Nors nesu tikra doh.gif .
Pakraupau tikrąją ta žodžio prasme unsure.gif . Karšinys storiausias, suveltas tik paviršius, ir dar iš to karšinio bangos ale tų kopūstinių šalikų padarytos - bryliai. Baisiau nebūna.
Apie kažkokį spalvinį estetinį skonį iš vis patyliu doh.gif .
Žinokit aš tokių nesu mačius, kai čia kas nors apie "vilnos kuodelį" rašydavo, tai net įsivaizduot neįsivaizdavau, kaip tai baisiai gali būt. Bet dabar realybėj teko pamatyt.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 06 28, 10:38)
Teko šiomis dienomis matyt pardavinėjamas veltinio kepures. Pirties gal? Nors nesu tikra doh.gif .
Pakraupau tikrąją ta žodžio prasme unsure.gif . Karšinys storiausias, suveltas tik paviršius, ir dar iš to karšinio bangos ale tų kopūstinių šalikų padarytos - bryliai. Baisiau nebūna.
Apie kažkokį spalvinį estetinį skonį iš vis patyliu doh.gif .
Žinokit aš tokių nesu mačius, kai čia kas nors apie "vilnos kuodelį" rašydavo, tai net įsivaizduot neįsivaizdavau, kaip tai baisiai gali būt. Bet dabar realybėj teko pamatyt.

as maciau, as maciau...jo jo...is kaskokio LT karsinio...net nevelta pagal mane, tik suklota ir dar krastai apnerti, nu, kad neissisluoksniutu galutinai... doh.gif
Atsakyti
sveikutės, senai bebuvau, gražios tapkės visų bigsmile.gif , gatvės jonines šauniai atšvečiau, ir dar vakar filmavomės darbo piknikui pamoką mokykloj senų laikų pionieriškai, nu ne realiai, prisijokėm, o kaip atrodėm lotuliukas.gif , bus geras filmukas, nes profai filmavo, nuotraukas šiandiena mačiau, vėliau turėsiu galėsiu įmesti čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2011 06 27, 22:54)
oi seniai čia bebuvau smile.gif

spalviškai fainos ir padaryta gražiai thumbup.gif

vėliau vyriškas su ausytėm, daugiau kažin ar besiryšiu schmoll.gif
user posted image
nepavyko ir prakirpimas , nu žodž

ir dar vienos iš Bg vilnos. ji man šiurkštesnė, nei praeito siuntimo, nors gal taip tik atrodo. rožės dar nepritvirtintos, tai vėjas jas taršė ax.gif o gal jų ten ir išvs nebus... ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 06 28, 10:38)

Man baisių labai kol kas neteko matyti dar...
Bet gražiais darbais šiandien pasigėrėjau Palangoje thumbup.gif Veltais rūbais Basanavičiaus gatvėj tokiam mažam tarpukyje tarp dviejų kavinių prekiauja mergina. Tik nedrįsau klaust nei kainos, nei kas vėlėja blush2.gif Buvo dauig švarkelių, kelios rankinės, voratinkliniai šalikai, sijonai... Labai dailiai nuvelti visi. Sekantį kartą tai jau paklausiu visko...

QUOTE(bulaukiux @ 2011 06 28, 21:49)
vėliau vyriškas su ausytėm, daugiau kažin ar besiryšiu schmoll.gif
nepavyko ir prakirpimas , nu žodž
ir dar vienos iš Bg vilnos.

Man irgi toks klumpinės nelabai patiko daryt kažkaip... Gal pabandyk apkirpti dabar kraštelius lygiai. Jei stipriai suvėlei, nieko tam krašteliui neatsitiks, o išvaizda tikrai pagerės 4u.gif Raudonos tai dailiai pavykusios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 28 birželio 2011 - 21:27
QUOTE(žollia @ 2011 06 28, 22:25)

Man irgi toks klumpinės nelabai patiko daryt  kažkaip... Gal pabandyk apkirpti dabar  kraštelius lygiai. Jei stipriai suvėlei, nieko tam krašteliui neatsitiks, o išvaizda tikrai pagerės 4u.gif  Raudonos tai dailiai pavykusios  4u.gif

kietos,MB sakė, kad trinktelėjus per galvą, smegenų sutrenkimas garantuotas. reik bandyt apkirpt ir fotkę naują padaryt, labai jau nesimato ax.gif
Atsakyti