Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

lotuliukas.gif biggrin.gif
Grįžau po mini atostogėlių, taip gražiai visos čia veliat, net pavydu daros. Gal nevardinsiu šį kart asmeniškai, bet visos paskutiniosios tapkutės labai gražios ir man labai patinka thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 06 27, 20:57)
aaa, nuuuu, O Besijuokiantis tai kas g.gif ? Besijuokiančios vyras? g.gif  Kadangi  spalva  man pasirodė kaip „kofe", tai pagalvojau, kad iš Bg smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
eik tu sau...
jau prisijuokiau nerealiai...
Is tikruju, Zollia, tai Besijuokianti va atejo, tai gal pati tau ka parasys.
Ot glaz almaz, tokia myzerna raidele ir tai pastebejai tongue.gif
Atsakyti
Gražiai veliat aš irgi norėč...
Pazysiu - abi mergytės su ausyčių uždegimais ir trūkusiais būgneliais,mane irgi atrodo tas pats biesas puola... Kaaaip nusibodo sirgimai, nuo birželio pradžios kai pradėjo tai dar nebaigė, o aš užviršijau wacko.gif kai visai nusibaigsiu mb liepsiu vilną SM vėlėjom išdalint lotuliukas.gif ir mane po rože pakast
Atsakyti
eik tu sau.. sveikit, Raganele, nagi ziauru.. vasara gi, nors ir labai vejuota, ale dziaugtis lauku reikia 4u.gif
vilnos dar nedalink - basuciu laukiu nesulaukiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 06 27, 21:43)
Pazysiu - abi mergytės su ausyčių uždegimais ir trūkusiais būgneliais,mane irgi atrodo tas pats biesas puola... Kaaaip nusibodo sirgimai, nuo birželio pradžios kai pradėjo tai dar nebaigė, o aš užviršijau wacko.gif  kai visai nusibaigsiu mb liepsiu vilną SM vėlėjom išdalint lotuliukas.gif ir mane po rože pakast

nabagės, sveikit mergytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2011 06 27, 18:17)
Juperi, o kur tapukai? Kvieskis mūzą, laukiu vaizdų vienoj temoj - nėra, laukiu kitoj - irgi nėra:( netvarka, netvarka. g.gif

turiu turiu...vestuvem dovanu, drauge is amerikes parvaziuoja zenyyytis, pakviesta i veseilia... tai vo nuveliau, ale bijau Kadabros- laukiu kol ana atostogaut isvaziuos, nes biski vyriska dekoriuka pabezdzionavau...saaaaa doh.gif
QUOTE(žollia @ 2011 06 27, 18:31)
Kadabra, liuks kavinės thumbup.gif

Juperi, o tai kas tau? gal koks gripas vasarinis? Nuo galvos skausmo labai gerai padeda bitkrėslės arba raktažolės arbatos 4u.gif  Bitkrėslės  nuoviro  kompresus dėk ant smilkinių.

o ko isgert, kad optimizmas sugriztu i organizma? g.gif

QUOTE(kadabra @ 2011 06 27, 19:36)
Juperi, kas tau?

aiiii
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 06 27, 22:08)
turiu turiu...vestuvem dovanu, drauge is amerikes parvaziuoja zenyyytis, pakviesta i veseilia... tai vo nuveliau, ale bijau Kadabros- laukiu kol ana atostogaut isvaziuos, nes biski vyriska dekoriuka pabezdzionavau...saaaaa doh.gif

aiiii

aaaaaa? as tokia baisi, ar ka doh.gif ? rodyk greiciau, taigi ir as noriu pamatyti mirksiukas.gif
ir, kad jokiu aiiiii - kojas rankas turi ir pirmyn, na zinok, kad ir kaip sunku kada bebutu - apsidairai aplink, nueini dar kokia rugute pasiskaityt, sos gyvunus ir pradedi viska vertinti pagal kitus prioritetus.. laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 06 27, 21:43)
Pazysiu - abi mergytės su ausyčių uždegimais ir trūkusiais būgneliais,mane irgi atrodo t

ojeii... Nu laikykitės 4u.gif

QUOTE(Juperi @ 2011 06 27, 22:08)
aiiii

O tai su mūziniu nebdraugauji ... Nugis retkarčiais pagelbėja ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 27 birželio 2011 - 21:33
QUOTE(žollia @ 2011 06 27, 22:32)

O tai su mūziniu nebdraugauji ... Nugis retkarčiais pagelbėja ax.gif  mirksiukas.gif

nu, kad dabar daug reikalu su auto turiu- ner kaip prisimuzinus sest uz vairo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 06 27, 22:36)
nu, kad dabar daug reikalu su auto turiu- ner kaip prisimuzinus sest uz vairo  blush2.gif

Vakare, vietoj poterių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 06 27, 22:39)
Vakare, vietoj poterių biggrin.gif

išgriuvau perskaičius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai kyla itarimas, kad Zollia siandien prisipoteriavus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti