Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Kavos megejoms smile.gif :

user posted image
Atsakyti
Kadabra, o jau kaip išglostytos, išmyluotos wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Man labiau lapukai nei kavos pupelės kažkodėl ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 27 birželio 2011 - 14:23
QUOTE(kadabra @ 2011 06 27, 14:52)
Kavos megejoms  smile.gif :

user posted image

Aš jau noriu kavos bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2011 06 26, 10:19)
ačiū 4u.gif
kirpau jau išplautas ir nebeapvėliau, nes pagalvojau, kad išsiklaipys tie iškirpimai. Kadangi pirmą kartą taip iškarpinėjau, tai net nežinau kaip reik daryt ištikrųjų. smile.gif Truputį labai silpnai dažo pasimatė, bet nedažė .
Čia iš natūralios BG sluoksnos
user posted image

natūrali vilna, natūralus linas - labai dera bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arunele @ 2011 06 27, 16:21)
Aš jau noriu kavos  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

aciu dievui, nes pradejau galvoti, kad kokias metas isveliau doh.gif tongue.gif
na va - kavomanas kavomana supranta cool.gif ...
Atsakyti
Che che che , na aš kavos negeriu jau kokius 20 metu , tai man visur lapeliai tik lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 06 27, 16:52)
Che che che , na aš kavos negeriu jau kokius 20 metu , tai man visur lapeliai tik  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai as ta pati ir pagalvojau smile.gif
Atsakyti
Kadabra, o cho cho... bigsmile.gif

Zollia 4u.gif
galva plysta- negaliu daugiau nieko komentuot
Atsakyti
Juperi, o kur tapukai? Kvieskis mūzą, laukiu vaizdų vienoj temoj - nėra, laukiu kitoj - irgi nėra:( netvarka, netvarka. g.gif
Atsakyti
Kadabra, liuks kavinės thumbup.gif
O kaip traukėsi? Prognozuojamai? Aš jau nerimauju, kad vėl su išmiera neprašokčiau doh.gif Man iš „kofes" reik vyriškas nuvelt, tai galvoju kokio dydžio šabloną darytis g.gif
Juperi, o tai kas tau? gal koks gripas vasarinis? Nuo galvos skausmo labai gerai padeda bitkrėslės arba raktažolės arbatos 4u.gif Bitkrėslės nuoviro kompresus dėk ant smilkinių.
Atsakyti
Juperi, kas tau?

Zollia, tau geriausias patarejas tikriausiai Besijuokiantis butu g.gif , nes as cia veliau ne is bg vilnos.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 06 27, 19:36)
Zollia, tau geriausias patarejas tikriausiai Besijuokiantis butu  g.gif , nes as cia veliau ne is bg vilnos.

aaa, nuuuu, O Besijuokiantis tai kas g.gif ? Besijuokiančios vyras? g.gif Kadangi spalva man pasirodė kaip „kofe", tai pagalvojau, kad iš Bg smile.gif
Atsakyti