Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(kadabra @ 2011 06 18, 15:21)
Bulaukiux, jaukios ir mielos  4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sugalvojau dar tas paskutines bordines iš BG sluoksnos pavelt, kurios man neplanuotai buvo 40 dydžio. Tai be problemos iki 38 sumažinau išdžiuvusias pakartotinai vėl pavėlus blink.gif Jau ir 40 dydžio jos buvo pakankamai tvirtos, o dabar iš vis faino storumo/kietumo gavos.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 06 21, 08:34)
Sugalvojau dar tas paskutines bordines iš BG sluoksnos pavelt, kurios man neplanuotai buvo 40 dydžio. Tai be problemos iki 38 sumažinau išdžiuvusias pakartotinai vėl pavėlus blink.gif Jau ir 40 dydžio jos buvo pakankamai tvirtos, o dabar iš vis faino storumo/kietumo gavos.

nu va, pavyko turet norimo dydzio. gavos turbut kulkos neprasaunamos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 06 21, 17:01)
nu va, pavyko turet norimo dydzio. gavos turbut kulkos neprasaunamos bigsmile.gif

pas ja ir be pakartotinio velimo - pulia nieprabivajiemyjie doh.gif ir dar kaip gumines- tokios tiun tiun... neisivaizduoju ko ji ten i ta vilna deda g.gif g.gif
Atsakyti
O aš nusigandau, išskalbusi savo namines šlepetes skalbiankėj cool.gif . Sugalvojau išbandyt, ar iš tikrųjų jau taip gerai toj skalbyklėj lateksuotus tapukus skalbt. Skalbiau vilnos režimu 40 C temperatūroj. Nu ir negaliu pavaikščiot-padas kaip klijai doh.gif . Aptižo lateksas doh.gif Daba galvoju, ką aš savo pirkėjom pripaisčiau, sakydama, kad gali skalbiankėj prasiskalbt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 06 21, 19:03)
O aš nusigandau, išskalbusi savo namines šlepetes skalbiankėj  cool.gif . Sugalvojau išbandyt, ar  iš tikrųjų jau taip gerai toj skalbyklėj  lateksuotus tapukus skalbt.  Skalbiau vilnos režimu 40 C temperatūroj. Nu ir negaliu pavaikščiot-padas kaip klijai doh.gif .  Aptižo lateksas  doh.gif  Daba galvoju, ką aš savo pirkėjom pripaisčiau, sakydama, kad gali skalbiankėj  prasiskalbt doh.gif

girdejau, kad mano tapukus skalbe skalbiankej ir viskas oK...bet as visad sakau rankom skalbt, drungnam vandeny ir su ukisku muilu...
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 06 21, 19:31)
girdejau, kad mano tapukus skalbe skalbiankej ir viskas oK...bet as visad sakau rankom skalbt, drungnam vandeny ir su ukisku muilu...

O dėl latekso pokyčių po skalbimo atsiliepimų neturėjai? Tapukai ir mano OK, bet vat lateksas ... Gal todėl, kad 40 C temperatūroj...
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 06 21, 19:53)
O dėl latekso pokyčių po skalbimo atsiliepimų neturėjai? Tapukai ir mano OK, bet vat lateksas ... Gal todėl, kad 40 C temperatūroj...

tai as ir klausiau kas tam lateksui??? sake nieko, gal tik suplonejo, suminkstejo... bet jeigu butu kaip tavo-lipe, butu sake
Atsakyti
Nu žinokit, pavaikščiojau kokią valandą kaip su lipučkom, surinkau visus plaukus nuo grindų ir... nebelimpa lotuliukas.gif
Atsakyti
Žollia, aš irgi rankom skalbiu tapukus. Lateksas išbala, vizualiai suminštėja, gal čiut lipnesnis ir pasidaro, bet per kelias dienas vėl užjuosta ir lipnumą praranda. O skalbyklėj kažkaip nedrįstu skalbt, kažkur skaičiau, kad jau virš 30 laipsnių lateksui nelabai gerai, tad gal buvo tiesiog per aukšta temperatūra.

Atsakyti
Nu jo, esu tundra doh.gif Juk žinojau, kad lateksui virš 30 kenkia, ale kažkur buvo dingęs tas žinojimas rolleyes.gif Iš kitos pusės, gerai, kad pati ant savęs ir išbandžiau-dabar žinosiu ką ir kitam pasakyt.
Atsakyti
raganėle - ar bandei meno mūzos lateksą? berods minėjai, kad pirkai.
aš pirkau ir labai nustebau, nes lateksas kaip košė - bet gal taupiau, nes vanduo gi išgaruoja, o čia reiškia pačio latekso daugiau. ir pigiau, jei neklystu - 250 ml - 14,90. per naktį padžiuvo - toks lipnokas mastau.gif gal dar nepilnai. įdomu ar kas yra išbandę.
Atsakyti