Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

as irgi islendu is pogrindzio smile.gif
user posted image
Atsakyti
šaunuolės, kiek jau privėlėt bigsmile.gif
Atsakyti
Juperi, grazutes, man patinka toks dekoriukas wub.gif
dekui, merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 06 16, 15:39)

Juperi, gražuolės thumbup.gif Ta violetinė spalva su balta labai tinka 4u.gif
Atsakyti
nu mielos ir man jos- ka cia slepti. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Juperiuk, ir man gražu 4u.gif .
Atsakyti
O aš prigrybavau kažkaip... suvėliau tapus, pradėjo džiūti ir supratau kad kažkaip kulnai nedasivėlę. Nežinau ar blogai suklojau ar ką...pabandysiu dar pamūčint juos. Nesinorėtų į broką nudėt....

Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 06 16, 15:39)

grazios, bet balta kokia svari viduj liko, nesudazyta, spalvom nepersivelusi thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif

merginukes, ar turit daugiau atsiliepimu apie BG vilna? na, gal kam esate pardave, padovanoje is pirmo uzsakymo? kaip nesiojasi? neplysta?nedyla? nesibumbuliuoja?...raganele lyg viena buvo rasiusi... idomu pasidare, jau laiko siek tiek praejo, kazin kaip nesiojasi...gal ilgaamziskesnes? ax.gif
Atsakyti
Juperi, nu taigi mano dukra mažoji nešioja. Smulkiai nesibumbuluoja visai, kokią savaitę pavieniai stambūs vilnos dryželiai pasišėrė, kurie patys beveik, kad ir nusikabino. O su jom ir po lauką buvo einama pasivaiškčiot smile.gif . Dabar jau atrodo, kaip ne vilnonės, nes pūkučių visai jokių.
Ji pas mane tapkių plėšimo ekspertas. Gal 3 tapkes yra sunešiojus per keletą savaičių savaičių iki didelių dideliausių skylių, nors atrodo ir suveltos gerai buvo ir vilna gera buvo (vieną kart latviškas, kitą kart woolo karšiniai). O Bg jau senokai dralina ir kol kas net menkiausių išplonėjimų probleminėse vietose nematyt.
Nors pilnai įvertitn turbūt tik po minimum pusmečio galima.
Čia aš apie dažytą. Natūralių devėjimas neišbandytas dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 17 birželio 2011 - 07:22
Visų darbai tokie gražųs, bet Juperi paskutiniai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Jetau, jetau thumbup.gif wub.gif

O kur Trakšt dingus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 17 birželio 2011 - 07:30
QUOTE(Molė @ 2011 06 17, 08:30)
Visų darbai tokie gražųs, bet Juperi paskutiniai wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Jetau, jetau  thumbup.gif  wub.gif
O kur Trakšt dingus?

MOOOOle...baik taip...net susigedau lotuliukas.gif blush2.gif blush2.gif

Besijuokianti 4u.gif
Nepamirsk manes sekma diena wink.gif
Atsakyti