Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Juperi @ 2011 05 30, 13:16)
nu tu visai be fantazijos... doh.gif  lotuliukas.gif tas blynas-dirva suarta lotuliukas.gif

siandien be schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 05 30, 13:17)
siandien be schmoll.gif

tai ko taip sian tau??? g.gif saule sviecia, silta...as tai va gruzinuosi-niekaip koses neissrebiu darbe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 05 30, 13:20)
tai ko taip sian tau??? g.gif saule sviecia, silta...as tai va gruzinuosi-niekaip koses neissrebiu darbe doh.gif

saule sviecia - vaikai serga wacko.gif
pirmadienis, juperi, aplamai sunki diena, ane cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 05 30, 13:27)
saule sviecia - vaikai serga  wacko.gif
pirmadienis, juperi, aplamai sunki diena, ane  cool.gif

sunki, tik privalumas tas, kad ji man visad suoliais prabega... visokie likuciai nuo praeitos savaites ir nauji darbai... ilgiausias treciadienis...sad.gif mieliausia savaites diena is visu- penktadienis... liudniausia-sekmadienis, gal todel, kad is vakaro buvo sestadienis, o gal todel, kad ant ryt-pirmadienis
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 05 30, 13:30)
sunki, tik privalumas tas, kad ji man visad suoliais prabega... visokie likuciai nuo praeitos savaites ir nauji darbai... ilgiausias treciadienis...sad.gif mieliausia savaites diena is visu- penktadienis... liudniausia-sekmadienis, gal todel, kad is vakaro buvo sestadienis, o gal todel, kad ant ryt-pirmadienis

sutinku 150proc. biggrin.gif

Atsakyti
Nugis, pradžiūvo ir mano a'la marmurinės... Kol šlapios buvo-tikrai vaizdas kaip marmuro buvo. Kai išdžiūvo-visai ne marmurinės :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 30 gegužės 2011 - 13:20
Zollia, kooookios graaazios bigsmile.gif
O kaip ta marmuriuka isgavai?
Fantastika - pilkos, o dar ir marmurines... mmm wub.gif
Atsakyti
Žollia, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
Žollia, puikus darbas,tokios tvarkingos 4u.gif Matosi matosi tas marmuras wub.gif
Atsakyti
aha, Zollia, nugis aiskink kaip isgauti marmura...savotiskas, nematytas... thumbup.gif
Atsakyti
žollia, prisidedu prie pagyrimų, man pilka irgi wub.gif wub.gif wub.gif
O jau išglostytos, išglostytos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 05 30, 14:22)
O kaip ta marmuriuka isgavai?

QUOTE(Juperi @ 2011 05 30, 16:17)
aha, Zollia, nugis aiskink kaip isgauti marmura...

Ačiū už gražias emocijas visoms 4u.gif .
O man atrodo, ar ne Kadabra buvo marmurines padariusi kažkada:hm ? Labai paprastai: uždėjau ant apglostytos šlepetės patį ploniausią viengubą karšinio gabalą (tokį permatomą) tamsesnės spalvos ir vėliau. Viskas smile.gif Padui dar truputį užklojau vientisiau, tai gryn pilkas gavosi.
Atsakyti