Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Rittule @ 2011 06 14, 09:46)
o gal dar kokių minčių turėtumėt, kodėl susiraukšlėja mano tapkutės iš karšinio, ar visos iš sluoksnos veliat?  4u.gif

O tu foto parodyk. Galima lygiausias iš karšinio suvelt, ir raukšlėtas iš sluoksnos smile.gif . Iš dalies priklauso ir nuo vilnos, bet latviškas karšinys nesiraukšlėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 14 birželio 2011 - 08:15
as tapuku neveliu ,bet is patirties zinau ,kad rauksles gali gautis kai pradzioje per mazai vandens gauna ,arba jei vanduois karto pilamas karstas wub.gif
Atsakyti
Labas, mergyė4s, tapukai jūsų visų nuostabūs, apie kadabros baltus net nekalbu wub.gif ok.gif good.gif Jau labai gražios irnesakyk.gif

O tapukai mažiau raukšlėjasi, kai jie džiūstant gerai ištempiami- ant kurpaliaus ar smarkiai prikišus, bent jau man taip atrodo, kad mažiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 14 birželio 2011 - 09:25
Vėliau iš karšinio jau ne vienas, bet man tai nesiraukšlėja nei iš lietuviško karšinio, nei iš latviško, nei iš zelandietiško, gal kažkas veliant negerai daroma, jei gaunasi raukšlės.
Iš storosios BG sluoksnos veliant jei dedu į vidų, tai tokios pailgos raukšlytės viduje tapkutės gaunasi, bet man jos netgi patinka.

Ant kurpaliaus netempiu, nes neturiu ir į vidų nieko neprikišu ax.gif Gal pamačius foto būtų aiškiau kas dėl to raukšlėjimosi ax.gif

Ups kišu nosį kur nereikia, nes dar per mažai praktikos, kad patarčiau ką blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 14 birželio 2011 - 09:28
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 06 14, 09:15)
O tu foto parodyk. Galima lygiausias iš karšinio suvelt, ir raukšlėtas iš sluoksnos smile.gif . Iš dalies priklauso ir nuo vilnos, bet latviškas karšinys nesiraukšlėja.

QUOTE(blansyte @ 2011 06 14, 10:17)
as tapuku neveliu ,bet is patirties zinau ,kad rauksles gali gautis kai pradzioje per mazai vandens gauna ,arba jei vanduois karto pilamas karstas  wub.gif

QUOTE(Molė @ 2011 06 14, 10:24)
O tapukai mažiau raukšlėjasi, kai jie džiūstant gerai ištempiami- ant kurpaliaus ar smarkiai prikišus, bent jau man taip atrodo, kad mažiau g.gif

Niu va gal matysis paviršius raukšlėtas, paprastai tos raukšlės dažniau horizontalios būna, po visų kočiojimų g.gif gal tikrai per karštas vanduo g.gif
user posted image

Atsakyti
kad man tai labai grazios tavo slepetes, o tose raukslese as visai nematau bedos, tik ko nesuprantu, tai slepeciu kociojimo burbuliankej (jeigu tave gerai supratau), pabandyk kada su bambukiniu.
Atsakyti
Kadabra, jau ne nepamenu- ar kvolinau tavo tapces??? nu jeegines zinok...bet ko gero ir pati zinojai wink.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 06 14, 12:21)
Kadabra, jau ne nepamenu- ar kvolinau tavo tapces??? nu jeegines zinok...bet ko gero ir pati zinojai  wink.gif  wub.gif

ne kvolinai, ne kvolinai tongue.gif lotuliukas.gif
dekui 4u.gif
Atsakyti
Ritule, jei nori lygių tapkučių veliant reikia visad kaip ir pralygint paviršių, praglostyt, švelniai pratempt, nes po kiekvieno pakočiojimo, jei mėtei - tai ir mėtymo, vilna tiesiog pasiraukšlėja. Ir jei vėlimo metu tų raukšlių nelyginsi, tai jos ir "įsivels". Mano nuomone, tiesiog trūksta stirpaus paglostymo iš viršaus su burbuliankės atraižėle ar kokiu masažuokliu.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 06 14, 12:11)
kad man tai labai grazios tavo slepetes, o tose raukslese as visai nematau bedos, tik ko nesuprantu, tai slepeciu kociojimo burbuliankej (jeigu tave gerai supratau), pabandyk kada su bambukiniu.

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 06 14, 14:17)
Ritule, jei nori lygių tapkučių veliant reikia visad kaip ir pralygint paviršių, praglostyt, švelniai pratempt, nes po kiekvieno pakočiojimo, jei mėtei - tai ir mėtymo, vilna tiesiog pasiraukšlėja. Ir jei vėlimo metu tų raukšlių nelyginsi, tai jos ir "įsivels". Mano nuomone, tiesiog trūksta stirpaus paglostymo iš viršaus su burbuliankės atraižėle ar kokiu masažuokliu.

ačiū labai jums už komentarus, pirksiu bambukinį kilimėlį ir glostysiu daugiau aciuks.gif
Atsakyti
bulaukiux, tapukai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Tapukai iš BG. Jei kas pasakytų kaip su raudona spalva susitvarkyt fotkėse, būčiau baisiai laiminga. Iš super gražios bordinės spalvos, gaunąs bjauri buroko spalva ar rėkianti raudona. O fotkinau ir namie, ir lauke, ir pavėsy, ir ant saulės, ir su blykste ir be, košmaras kažkoks bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Truputį "garbiniuojąs", bet man tai patinka tos ruplelės, o traukės gerokai mažiau nei spėjau ir galutinai gavau 40 dydį iš planuoto 38 doh.gif
Atsakyti