Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(jutute @ 2011 06 12, 19:52)
Tas raizginukas su tirpia vandenyje plėvele daromas, labai lengvai  mirksiukas.gif

4u.gif technika zinau, bet nesiimsiu gadint siulu schmoll.gif
QUOTE(žollia @ 2011 06 12, 20:04)
Ieškok siuvimo temoje „ažūras ir senilas"ažūras
Vienu momentu buvau labai užsimaniusi išmokti, bet nepavyko-tik sugadinau  daug siūlų ir kt.

aciu, Zollia, parasiau laiskeli , radau ten tinklalapi vienos rankdarbininkes.
Atsakyti
labai niežtėjo rankos ką nors nuvelt
user posted image
Atsakyti
nieztejo ne be reikalo smile.gif tvarkingos...dekoriukas toks minimalistinis thumbup.gif

as sian irgi veliau, bet dar slapios ir reik dekora sutvarkyt, o nufotkinsiu kai saulyte svies
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 06 12, 20:51)
labai niežtėjo rankos ką nors nuvelt

labai dailūs tapukai 4u.gif
Atsakyti
Belaukiux, gražu smile.gif bulgariška sluoksna gal? Kaip juoda, nedažo?
Atsakyti
dėkui mergikės, nea čia ne bg.
juodos nebandžiau dar, bet labai knieti.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Gal patartumėt, ką darau ne taip? g.gif : veliu šlepetes iš latviškos vilnos karšinio ir pastebėjau, kad jų paviršius toks susiraukšlėjęs gaunasi, tokios horizontalios raukšlės susidaro.. g.gif Ar aš jų nedaveliu ar perveliu, ar gal per karštas vanduo?
Dėkinga už visus pamąstymus aciuks.gif
Atsakyti
Baltu megejoms - progines:

user posted image

Ritulle, gal nuo kilimelio tos rauksles? Gal rankom neisglostei po ritinejimo?
Atsakyti
Kadabra, laukiu laukiu to dekoro pažiūrėt, o čia šast baltos tongue.gif . Kada tu čia spėjai, ir kas čia pas mus laiko šitaip labai neturi smile.gif ?
Gražios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 06 13, 15:25)
Baltu megejoms - progines:
Ritulle, gal nuo kilimelio tos rauksles? Gal rankom neisglostei po ritinejimo?

vaje kokios gražios wub.gif ir išvis lydausi nuo baltos sluoksnos biggrin.gif

tai va, kad aš ritinėju ne su kilimėliu, o tik burbulinėj plėvelėj, dar į rankšluostį įvynioju, nesuprantu kame reikalas g.gif su sluoksna aišku tokių bėdų nebūna..
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 06 13, 15:42)
Kadabra, laukiu laukiu to dekoro pažiūrėt, o čia šast baltos tongue.gif . Kada tu čia spėjai, ir kas čia pas mus laiko šitaip labai neturi smile.gif ?
Gražios 4u.gif

niu va..
Taigi neuzbaigtos anos.. dar nepriejau biggrin.gif . Sia savaite bus... smile.gif
Na, o sitos dziuvo, laukiau kol ramie pluostas isryskes, saulytej buvau palikus, kol pas tave kava ragavom 4u.gif
O laiko tai tikrai nera, jei rasi kur pirkt - pranesk ir man - jamsim urmu (mokam) tongue.gif
Atsakyti
Kadabra, nu laaabai gražios wub.gif dar kokius tai lyg bumbuliukus įžiūriu prieky, ar man vaidenasi ax.gif
Atsakyti