Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(srauni_upe @ 2011 06 10, 16:43)
Aha mėgstu, ir dar tokius motyvus,kaip tuose bantuose žiauriai mėgstu, ir jų spalvas smile.gif Žodžiu tavo tapukai absoliutiškai mano skonio smile.gif Nemkėčiau pati velt - pirkčiau  wub.gif

man tie silko motyvai tai irgi laaabai patinka: ir skarutese, ir bliuzelese, ir sijonuose - zodziu faini.
Atsakyti
Nu nežinau, Kadabra, jau atsibodo ir girt. Vėl gražu tongue.gif.
Pradedat nervuot mane, aš su tais savo šalikais kuičiuos, o jau tapkių pasiilgau, NEREALIAI. O ir idėjos kažkodėl tik neįgyvendinamos kyla doh.gif . Kaip čia reiks suvelt ką užmąsčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 06 10, 16:54)
Nu nežinau, Kadabra, jau atsibodo ir girt. Vėl gražu tongue.gif.
Pradedat nervuot mane, aš su tais savo šalikais kuičiuos, o jau tapkių pasiilgau, NEREALIAI. O ir idėjos kažkodėl tik neįgyvendinamos kyla doh.gif . Kaip čia reiks suvelt ką užmąsčiau g.gif

neburnok, Besijuokianti, jau tie tavo silkai tai tokie uzburiantys ir lengvi, taip ir isivaizduoju kokia pavakare prie juros apsigobus wub.gif
tik velk ir rodykis, idejos tavo geros 4u.gif
Atsakyti
Gražu ir viskas dera thumbup.gif .
Kadangi šia savaite vos gyva esu tai beveik nieko ir nevėliau tik nupiepusi rožės pumpurėli, per kuri vos i vonia neikritau.Labai tikiuosi , kad tai tik spaudimo išdaigos ax.gif , o jau velt norisi, o jėgu žemiau nuliooooooo.
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 06 10, 17:07)
Gražu ir viskas dera  thumbup.gif .
Kadangi šia savaite vos gyva esu tai beveik nieko ir nevėliau tik nupiepusi rožės pumpurėli, per kuri vos i vonia neikritau.Labai tikiuosi , kad tai tik spaudimo išdaigos  ax.gif , o jau velt norisi, o jėgu žemiau nuliooooooo.

is pradziu juokinga pasidare perskaicius, kol nesupratau, kad is tikruju ivyko..
saugok save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 06 10, 16:09)
Cia maniskes, vakardienos:

Kadabra, tavo tapukai visada tokie ... nu taip preciziškai padaryti wub.gif O spalva lengvutė. Tas šilkas neįveltas turbūt?
Atsakyti
Ačiu, kadabra 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 06 10, 17:11)
Kadabra, tavo tapukai visada tokie ... nu taip preciziškai padaryti  wub.gif O spalva lengvutė. Tas šilkas neįveltas turbūt?

Dekui, Zollia, silkas iveltas, jokios adatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 06 10, 17:15)
Dekui, Zollia, silkas iveltas, jokios adatos  4u.gif

ant šilko vidurio nė plaukelio neįsikabino, o kraštai tokie lygūs apie šilką. Meistrė, ne kitaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 06 10, 17:24)
ant šilko vidurio  nė plaukelio neįsikabino, o kraštai tokie lygūs apie šilką.  Meistrė, ne kitaip 4u.gif

tai butent, tik krastai ir uzkloti 4u.gif
Atsakyti
Kadabra, nu pasaka tos žydrumos wub.gif Man tai storasis šilkas vis kokiu kampu išsprūsta, jei taip užkloju doh.gif
Katinyti, nepersistenk, palaukim saugiai kol karščiai atslūgs, na iki vakaro biggrin.gif sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Dekui, Raganele 4u.gif
Atsakyti