Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Tos mėlynos ir su šilku pačios paskutinės veltos smile.gif praėjusį savaitgalį smile.gif

Ačiū Kadabra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 03 birželio 2011 - 12:42
QUOTE(Ronet @ 2011 06 03, 13:37)
i pasirodysiu ir savo  ax.gif

Man tai gražūs tavo tapukai, ypač paskutinės rudosios 4u.gif .
Besijuokianti, geltona-tai sluoksna 21 micr. iš siuluoazės, o rudas dekoras-BG natūralus karšinys 4u.gif
Man ta gelsva tai niekur nėtinkanti spalva buvo, todėl nutariau kažkaip ją „sunaudot" smile.gif pagyvintai. Susiklojau 38 dydį, bet gavosi tik 36-as. Neprognozuojamai traukėsi.
Atsakyti
Ačiū Žolia, smagu girdėti gražius žodžius 4u.gif tavo meduoti tapukai labai labai gražūs, išglostyti smile.gif
Stengiuosi, matau savo klaidas, užkabino mane vėlimas, norisi dar ir dar, tik laiko pritrūksta, ypač, dabar, kai kaime darbų milijonai smile.gif

tos pirmosios dvejos, tai viduj lietuviškas karšinys pamaišytas su BG sluoksna, o iš išorės nu žiauriai nesiveliantis karšinys, kažkada jį buvau padėjus vos ne išmetimui arba tik sausam pabaksnojimui, bet kai dar prisiverčiau pakombinuoti, tai visai pusėtinai gavosi, jei nemaišyt su kitokia vilna, tai ta žaliai pilka šlapiam vėlimui būtų tikra tragedija. Tos mėlynos ir rudos, tai iš woolo karšinio , kur rašo, kad skirtas sausam vėlimui, bet galima ir jį suvaldyti smile.gif tik mėlyna spalva iš pradžių dažė, bet į pabaigą, nebeleido o ir šilko iš BG siūlų nenudažė, tai tikiuosi ir kojų nedažys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 03 birželio 2011 - 13:12
Siūlų oazė turi sluoksnos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 06 03, 15:21)

tfu, persiprašau-WOOL doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 06 03, 15:21)

QUOTE(žollia @ 2011 06 03, 15:24)
tfu, persiprašau-WOOL doh.gif  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif
neatleistina 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2011 06 03, 14:04)

man tos mėlynos ir rudos wub.gif
Atsakyti
Laba diena, Esu pradedanti, bandanti velti perskaiciau nemaizai temu ir vienoje is temu buvau radusi nuoroda- pamokele, kaip reikia pasidaryti teisingai kumstines pirstines lekala. Neberandu. Gal galite pagelbeti? Buciau dekinga.
Atsakyti
QUOTE(L.I.B. @ 2011 06 04, 13:16)
Laba diena, Esu pradedanti, bandanti velti perskaiciau nemaizai temu ir vienoje is temu buvau radusi nuoroda- pamokele, kaip reikia pasidaryti teisingai kumstines pirstines lekala. Neberandu. Gal galite pagelbeti? Buciau dekinga.

veltinis.lt yra
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 06 04, 17:22)
veltinis.lt yra

Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Na, o kur šlepetės iš naujosios BG vilnos bigsmile.gif ??? Grįžau iš pajūrio, kad puoliau žiūrėt... ir tuščia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 06 05, 16:14)
Na, o kur šlepetės iš naujosios BG vilnos bigsmile.gif ??? Grįžau iš pajūrio, kad puoliau  žiūrėt... ir tuščia  verysad.gif

Tikriausiai karštis vėlėjas išguldė arba pirmadienį sukels nuostabius darbelius mirksiukas.gif
Atsakyti