Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Veliam, grozimes, dalinames patirtim...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 29 gegužės 2011 - 20:50
Nu ir pavarėt visos. Vienas už kitą darbeliai gražesni.

Agnuže, labai smagus kepuriukas. Nesu nei vieno kepurės nuvėlus, tai man tai labai sudėtinga atrodo. O taviškė - thumbup.gif .

Juperiuk, nu bet iš tikro pavarei blink.gif . Labai gražu net man - gėlyčių nemegėjai tongue.gif
Kas ten per išorinė vilna, BG?

Kadabra, raudonos - tokios tvarkingai gražios.

Dolilyte, šaunūs vyriški tapukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 30, 07:58)
Kas ten per išorinė vilna, BG?

oi neee schmoll.gif ta rusva senu laiku is ABC...ot buvau papirkus, tai va likucius suvelineju...sita labai tiko neutraliam fonui
Atsakyti
Juperi , atsakant i tavo klausima, tai ne abiturientas, o tik antrokas, bet reikėjo 30 antroku minia suvaldyt estafetėse doh.gif .
Vis grižtu tu tavo klumpaičių žiūrėt thumbup.gif , kai kada nors pralobsiu būtinai užsisakysiu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 05 30, 09:58)
Juperi , atsakant i tavo klausima, tai ne abiturientas, o tik antrokas, bet reikėjo 30 antroku minia suvaldyt estafetėse  doh.gif .
Vis grižtu tu tavo klumpaičių žiūrėt  thumbup.gif , kai kada nors pralobsiu būtinai užsisakysiu  smile.gif .

tu cia tas aguonas "klumpaitem" vadini??? nedaryk gedos sau- jamk ir nusivelk mirksiukas.gif
Atsakyti
Aga tas.
Anokia čia gėda , juk kol rasiu ta storumo balansa ir norima forma, sugadinsiu ir vilnos krūva, pas mane ir vilna visa plonulė , nebent BG dabar kai pareis ax.gif .Juk vamzdžiu , tai neinu taisyt , nes nemoku ax.gif , ar ten kokio automobilio ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 05 30, 10:14)
Aga tas.
Anokia čia gėda , juk kol rasiu ta storumo balansa ir norima forma, sugadinsiu ir vilnos krūva, pas mane ir vilna visa plonulė , nebent BG dabar kai pareis  ax.gif .Juk vamzdžiu , tai neinu taisyt , nes nemoku  ax.gif , ar ten kokio automobilio  ax.gif .

nefaisyyyyk pamokyyysim ir viskas gausis... juk didesniu investiciju nei pvz. veliant rankine-nereikia...tik sabloniuka issikirpt... mirksiukas.gif
Atsakyti
...tik sabloniuka issikirpt

Rankinei tai iškirpai ir gausis kas gausis, tapkėms - tai reik iškirpti, kad tiktu lotuliukas.gif .Nors jau savo mažiukei pažadėjau nuvelti,galvoju vaikai džiaugiasi viskuo, ka padaro mama lotuliukas.gif .Tai va ir bus pabandymas blush2.gif
Atsakyti
Katinyti, taigi atvaryk į svečius ir susivelsi tas tapkes. O jei iš BG vilnos, tai daugelis ją jau išbandę, galės padėt primest kiep pasidint šabloną reik. Storį tapkučų irgi galima kontroliuot pagal svorį. Žodžiu viskas įveikiama smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
va, rodau dar tas savo "nevykeles"... siek tiek bandziau uzsiimti dekoro taisymu -viskas ...stilizuotas augalas, zemes lopinelis su jame keletu seklyciu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
na vat sakyciau labai idomios, Juperi, gavosi. Man tas blynas tai nelabai, bet siuvinejimus tai as megstu wub.gif
Spalva tokia nematyta.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 05 30, 13:07)
na vat sakyciau labai idomios, Juperi, gavosi. Man tas blynas tai nelabai, bet siuvinejimus tai as megstu  wub.gif
Spalva tokia nematyta.

nu tu visai be fantazijos... doh.gif lotuliukas.gif tas blynas-dirva suarta lotuliukas.gif
Atsakyti