QUOTE(ellinga @ 2011 06 21, 07:46)
Labas rytas
Kreipiuosi i visas pagalbos
nes jau naktimis miegot negaliu
Turim 2 kvadratu vonios kambari (net kambariu to pavadint negalima) ir 1 kvadrato WC. Jungti kartu jokiu budu nenorim.
WC siauras ir gan gilus, tikrai zinom, kad bus pakabinamas klozetas ir viena spintele.
Vonioje bus vonia (ne duso kabina), kriaukle (po kriaukle spintele ir virs jos-spintele)
Iejus i vonia po kaire puse vonia, tiesiai kriaukle, o po desne did givatukas.
Taip pat galvojam viska klijuoti plytelemis.
Kokias spalvas pasirinkti, kad sios dvi patalpos neatroditu tokios apgailetinai mazos? O gal rinktis kokias kitokias medziagas, ne plyteles?
Aciu uz pagalba
Sveika,
Pas mane jaučiu panašus išplanavimas ir remontas jau eina į pabaigą
Galiu pasakyt rezultatas labai mus džiugina.
WC siauras ir toks ilgesnis. Dėjom pakabinamą WC. Jokios spintelės ten negrūdom. Kam WC ta spintelė? Aptaisant rėmą atsirado tokia kaip lentynėlė. Ant jos nusipirksim gražią dėžutę priderintą ir ten laikysim savo moteriškus reikmenis. Ant žemės pasidėsim papildomam popieriui laikyt tokį aksesuarą. Kai nedėjom jokios spintelės, tai atsirado galimybės ant tos galinės sienos uždėt pora dekorų, kas labai pagyvino visą vaizdą.
Vonios patalpa maža. Išplanavimas pradinis buvo toks: įėjus priešais siena 170cm ir ten buvo vonia. Kairėj (sienos 150cm) buvo kriauklė. Dešinėj prie sienos buvo siaura skalbimo mašina.
Dabar dėjom dušo kabiną dešinėj ir siaurą gyvatuką. Po kaire išbetonavo stalviršį ir ten įleidžiama kriauklė, po apačia bus spintelė. Virš stalviršio didelis veidrodis. Jis labai praplečia vaizdą ir pagyvina. Ir be to labai apsimoka dėti didelį veidrodį, nes už 1.5x1.4 panašiai sumokėjom apie 100lt už 5mm storio. Aišku valyt gal reiks daugiau, bet aš nelakstau kaip išprotėjus po namus su skuduru, nesinervinu dėl kiekvieno taškiuko. Tiek kiek pasivalau be tarnaitės, tiek ir užtenka. Man daiktai turi tarnauti, o ne aš jiems. Skalbimo mašiną iškėlėm į tamsų kambariuką.
Plytelės pilkos 3 atspalvių, šviesiausia jau galima sakyt balta. Plytelės gan didelės 50x20cm. Dėjom jas gulsčiai, tai tikrai erdvės nesusiaurino.
Šiandien jau baigia montuot dušo kabiną ir jau bus remontas baigtas. Kol kas tai labai džiaugiamės rezultatu.