Sveikos, gal galetumete rekomenduoti koki www kur butu galima pasidelioti/ pasibraizyti planeli ar isdestyma virtuves?
dekui
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2011 12 01, 12:10)
o pas mane tragedija...santechnikas pasake, kad netilps bide viska ismatavau, kaip tik buvo, o pasirodo tu pakabinamau WC ir bide remai turi apie 50 cm plocio(nors mano pasirinktas pats klozetas ir bide 36 ir 36,5 cm), tai su tais remais netelpa nooooriu bide
Pas save vonioj turiu kriauklės maišytuvą su bidetės funkcija. Nereikia atskirai tos bide.
maišytuvai su šia funkcija yra vokiečių hansgrohe . Kol kas esu patenkinta
QUOTE(jova @ 2011 12 12, 17:13)
http://www.ravakvonios.lt gal kas turit kokiu atsiliepimu apie sia parduotuve? labai kainos vilioja
o nebuvai kauno g?uab anaga berods.ten vietoj nelabai ka turi, bet vilniuje kainas geriausias siulo bent jau mums.
klausimas- ka girdejot apie santechnika, pagaminta JAV? radau labai grazu modeliu, pigiau nei oras, panasiai kaip grohe, tik vaizdas zymiai geresnis bet JAV...nieko negirdejau, nei giria, nei peikia...
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2011 12 15, 12:40)
o nebuvai kauno g?uab anaga berods.ten vietoj nelabai ka turi, bet vilniuje kainas geriausias siulo bent jau mums.
klausimas- ka girdejot apie santechnika, pagaminta JAV? radau labai grazu modeliu, pigiau nei oras, panasiai kaip grohe, tik vaizdas zymiai geresnis bet JAV...nieko negirdejau, nei giria, nei peikia...
Tikrai jie geriausias kainas siulo
QUOTE(LTL8787 @ 2011 12 15, 12:36)
Pas save vonioj turiu kriauklės maišytuvą su bidetės funkcija. Nereikia atskirai tos bide.
joas ir turiu, labai geras dalykas ,ko truksta tai bide kaip sako MB kojoms nusiplaust
Dar labai geri švedų Mora / FM Mattsson, juos gamina tik vienoje gamykloje visam pasaulyje ir vienodos kokybės visam pasauliui.
QUOTE(acteeno @ 2012 01 03, 16:08)
Dar labai geri švedų Mora / FM Mattsson, juos gamina tik vienoje gamykloje visam pasaulyje ir vienodos kokybės visam pasauliui.
o kas jais prekauja?
QUOTE(tukas* @ 2012 01 03, 16:38)
o kas jais prekauja?
Jaukurai jų atstovas, o prekiauja tai daug kas, internete ypač. Jei dėl kainos tai ir Jaukuruose labai gerą galima gauti.
gal kas susiduret su plyteliu valymu nuo "vasko"? salone sake kad plyteles padengtos vasku ir po sudejimo su karstu skudureliu nusivalys , siandien trinu su verdanciu vandeniu ir nei krust tie dryziai
QUOTE(acteeno @ 2012 01 03, 17:53)
Jaukurai jų atstovas, o prekiauja tai daug kas, internete ypač. Jei dėl kainos tai ir Jaukuruose labai gerą galima gauti.
Ar tik nedirbate Jaukuruose ?
Tiesiog labai akivaizdu...katilai,padeklai,maisytuvai,franke,klozetai...
Yra ir kitu exkluzyviniu gamintoju, kurie gamina aukstos kokybes, bei vienodo standarto maisytuvus kiekvienas salonas galetu pasiulyti kazka savo autentisko...
QUOTE(Voveryyte @ 2012 01 03, 19:41)
Ar tik nedirbate Jaukuruose ?
Yra ir kitu exkluzyviniu gamintoju, kurie gamina aukstos kokybes, bei vienodo standarto maisytuvus kiekvienas salonas galetu pasiulyti kazka savo autentisko...
Kad aš to ir neslepiu. Kiekvienas juk kažkur dirbame. Ir, žinoma, kiekvienas salonas galėtų pasiūlyti kažką savo, bet aš ką išmanau, apie tai ir kalbu:)
O kaip apie vonios lango "uzdengima"? Roletai, matine ar dekoro plevele? kas geriau? kokie dar variantai?