Laba,
Gal kas netycia susiduret: ieskau duso kabinos, bet kad butu 1mx1.2m, gal kas zinot kur tokiu ieskot? noreciau beremes...
QUOTE(jova @ 2011 11 24, 10:40)
Laba,
Gal kas netycia susiduret: ieskau duso kabinos, bet kad butu 1mx1.2m, gal kas zinot kur tokiu ieskot? noreciau beremes...
Tikriausiai butu protingiausia paimt ir pasiskambinet i vonios salonus, ten jie geriausiai atsakys ka gali pasiulyti, o ir jums vazineti nereikes toki daikta tai tikrai manau rastumet, o krastutiniu atveju visada yra Baltijos Brasta, kuri gamina kabinas pagal jusu pageidavimus...
QUOTE(jova @ 2011 11 24, 10:40)
Laba,
tai kreipkites i imone uzsiimancia berememis stiklo konstrukcijomis as dariausi dvejas nestandartines duso durisvienas 90cm plocio,kitas 1.40 klaipedos krastuose tai buru: "glasvega", "stiklita", "vakaru frontas"
QUOTE(indruciukas @ 2011 11 24, 10:35)
tai kreipkites i imone uzsiimancia berememis stiklo konstrukcijomis as dariausi dvejas nestandartines duso durisvienas 90cm plocio,kitas 1.40 klaipedos krastuose tai buru: "glasvega", "stiklita", "vakaru frontas"
Labai aciu O mano galvoj sukosi tik baltijos brasta, net nezinojau kad dar yra gaminanciu Gal galetumet kainas mazdaug palyginimui parasyt
Man kazkodel paskutinis variantas pats mieliausias sirdziai. Gal todel, kad pas mane panasus variantas
QUOTE(Deme @ 2011 11 24, 15:38)
Man kazkodel paskutinis variantas pats mieliausias sirdziai. Gal todel, kad pas mane panasus variantas
Na va, pazanga, pagaliau niekas neispeike, aciu
dar norejau paklaust, kur laikote nesvarius skalbinius?
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 11 24, 15:56)
na, aš taip pat už antrą variantą, tik gal praustuvės kampe kiek kitaip apžaisčiau.
O ka kitaip darytumet?
pas mane irgi panasiai,kaip paskutiniam variante, tik vonia ne kampine, langas virs jos, ir uz praustuves vietos dar yra, tai dar duso kabina,tiksliau sienele padaryta
QUOTE(zikas1970 @ 2011 11 24, 16:24)
pas mane irgi panasiai,kaip paskutiniam variante, tik vonia ne kampine, langas virs jos, ir uz praustuves vietos dar yra, tai dar duso kabina,tiksliau sienele padaryta
O kiek kvadratu jusu vonia?
O tas dusas, tai be pado, tik sienele, ar kaip? O jei dar foto ikeltumet tai is vis super butu
QUOTE(oplialialia @ 2011 11 24, 15:37)
O kiek kvadratu jusu vonia?
O tas dusas, tai be pado, tik sienele, ar kaip? O jei dar foto ikeltumet tai is vis super butu
nezinau ,kiek kvadratu Nepamenu tiksliai, nebaigta vonia yra ikelta berods 19 psl., ten desinej pusej bus kriaukle , nesimato kurioj vietoj, nes sienele uzstoja( nera kol kas ,ir desinej matosi ta sienele,ji uzsisuka- ten bus dusas.Jokio pado, nuolydis tik, vandeniui bubegti, na pabandysiu kada pafotkinti kita puse vonios kambario.Tuo paciu uzklausiu,kiek kvadratu is viso
Papildyta:
jau ir pati nebeprisimenu, neuzsisuka ji , sienele ta prasme
radau seniau daryta, cia dar remonto ikarsty.Apacioj sudetos mozaikines plytutes.Bortelis neaukstas padarytas, kad vanduo nepatektu prausiantis. O ka desim ar, stikla, ar uzuolaidas dar nenuspriandziau, greiciausia uzuolaidas
Uploaded with ImageShack.us
QUOTE(zikas1970 @ 2011 11 24, 17:26)
Aciu uz foto
Kol ieskojau ju, akys uzkliuvo uz vienos ikeltos foto, kur parodytos duso sieneles, man taip patiko, kad susigundziau tokias turet savo vonioje Duris perkeliau i kita puse, kad platesnis iejimas butu ir kad ant tos sienos gyvatuka galeciau pakabint. Ar geriau ten vonia stumt ir iejima palikt kur buvo? O cia tos duso sieneles(atsiprasau uz skolintas foto)