QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 11 21, 01:42)
Kažkaip įsivaizdavau, kad plg. nemenkos tos "kapeikos", nes šiaip remontas daugiau kosmetinis (aišku ne vonios - ten tai jau viską reikia keisti iš pagrindų - todėl niekaip ir nepradedam
).
Koridoriu darysite vistiek, reikes glaistyt ar su rotbantu prasieit bet kokiu atveju, tai net neskaiciuojam to. Vonia irgi reik daryti tai irgi atsimeta. Paciu duru - priklauso kokios ten jusu sienos is ko?Gipsines tai skaiciuojam gipsas, profiliai, vata ir varztai. Blokeliai ar plytos tai ju kaina ir maisas mysinio, jei betoniniai tai galima uzbetonuot tai maisas betono 10 Lt. Pats prasciausias ir lengviausias variantas tiesiog brusa istatyt. Brusas kainuos apie 20Lt. Na ir darbas jei auksarankio namie nera. Mes naikinom bute vienas durys nes nugriovem siena ir padarem Wc su vonia bendra tai mum apsiejo kapeikas nes tik uz betona teko sumoketi apie 30Lt.
Dabar grizau i jusu planeli ir turiu klausymu, kaip ten gaunasi kad duru tarpas 58 cm. tai durys kazkokios nestandartynes. Tai gaunasi kad ta siena kuri 65 cm cia be duru staktos.Tai tada nematau problemos.Dasideda gi dar staktos plotis ir ten dar apie cm po plytelem.Ar as kazka ne taip supratau is jusu plano?
QUOTE(isdykusS @ 2011 11 23, 01:10)
na tarkim as 158, sutvarke pas mus vonioj santechnika, pakabino "krana" kur bus vonia.. na ir man atrodo kad jis taip zemai, gal ties klubais man.. del to ir klausiau.. vonios dar nera, bet man atrodo kad taip per zemai yra, del to ir norejau suzinot, kokiam auksty pas kitas yra
Manau kabina taip kaip papraso, bet taip logiskai pagalvojus gal jei tai vonia tai kabina kuo zemiau kad butu patogu gulint vonioj reguliuoti vandieni.
Negaliu aisku teikti kad taip ir yra, cia as tik taip galvoju o siaip pasiklausiu nryt pas santechnika kaip ten su tais kabinimais.
Papildyta:
QUOTE(oplialialia @ 2011 11 22, 18:17)
O kaip toks variantas?
Na pirmas variantas tai ten katastrofa, rubus i klozeta sluostysite, sitas siek tiek geriau, bet man irgi kyla abejoniu kaip jus ta skalbimo masina naudosytes, na tarkym jinai atsidarys bet teks kazkaip is sono rubus trauks, o jei paslepta spintelei tai spinteles dureles ar atsidarys. As kai skalbiu ir koldras ir kilimus tai man reikia patogaus priejimo. Pats klozetas man kazkaip per arti duso atrodo na ir nelabai kad iskart durys atidarai i klozeta tiesiai. Mano galva ir duso ir vonios daryti ner prasmes...na bent jau as taip nedaryciau.