As dar vis suka galva
Gal pas ka yra Metalia 57 kokie atsiliepimai
Arba laukiu patarimu maisytuvui su ilgu snapu kaina apie 250lt, daugiau nera galimybes skirti, nes labai neplanuotai
QUOTE(Tinka @ 2011 08 14, 20:22)
erdves ne stebuklai. spintele gavosi 67 cm aukscio, 86 cm ilgio ir 43 cm gylio. Kriaukle is Duravit, pirkom Murestoj, gal 55x40 cm. vandens nutekejimas jau pertvarkant vonia buvo suplanuotas ir padarytas sienose, t.y. vamzdziu niekur kysanciu neturim. tik pats sifonas matesi. Skalbiniu krepsys tas standartinis plastmasinis, kaip buna su dangciais.
prasau.
spintele:
is kito sono
prasau.
spintele:
is kito sono
Kokia sauni spintele Gal galite pasidalinti meistru kontaktais, kurie gamino. Nes kaip tik kazka panasaus galvoju, bet pirkti nieko gero neuzmatau uz protinga kaina, nes labai nepatinka visos tos blizgancios, o si jusu labai subtili, super!
QUOTE(rufalija @ 2011 08 30, 12:20)
Kokia sauni spintele Gal galite pasidalinti meistru kontaktais, kurie gamino. Nes kaip tik kazka panasaus galvoju, bet pirkti nieko gero neuzmatau uz protinga kaina, nes labai nepatinka visos tos blizgancios, o si jusu labai subtili, super!
vakare vyro kontaktu paklausiu. dar kazkuri mama rase i Az, labai atsiprasau, istryniau netyciom bevalydama.
musu ka tik pabaigtas tualetukas pirmam aukste
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 09 05, 20:28)
Labai labai grazu. As apie panasu unitaza galvoju. Kiek mokejot (jeigu nepaslaptis)
QUOTE(Deme @ 2011 09 05, 21:00)
Labai labai grazu. As apie panasu unitaza galvoju. Kiek mokejot (jeigu nepaslaptis)
mokejom labai nedaug,tik mes ne lt.kainavo 100eu paemem paskutini is displejaus
Sveikos , reikia patarimo
Renkuosi vonią ir svarstau tarp: Villeroy & Bosch - quaryl medžiagos, PAA - lieto akmens, Vispool - lieto akmens, Aquator - akrilinės. Pigiausia Vispool, O visos kitos kaip ir maždaug panašiomis kainomis. Gal turite kažkokių patarimų, kurią geriau rinktis? Esate susidūrę su gamintojais ir pan. ? Laukiu Jūsų nuomonių , nes pačiai sunku apsispresti
Renkuosi vonią ir svarstau tarp: Villeroy & Bosch - quaryl medžiagos, PAA - lieto akmens, Vispool - lieto akmens, Aquator - akrilinės. Pigiausia Vispool, O visos kitos kaip ir maždaug panašiomis kainomis. Gal turite kažkokių patarimų, kurią geriau rinktis? Esate susidūrę su gamintojais ir pan. ? Laukiu Jūsų nuomonių , nes pačiai sunku apsispresti
QUOTE(maklere @ 2011 09 07, 19:33)
Sveikos , reikia patarimo
Aš už Vispool Lago arba piccola.
Sveikos
Aš turiu kvailą klausimą kaip daroma kai vonia yra įleidžiama ir kraštas apklijuojamas plytelėmis? Kaip su sifonų keitimais, kitomis santechninėmis bėdomis? Nes tos panelės man neitin gražu..
Aš turiu kvailą klausimą kaip daroma kai vonia yra įleidžiama ir kraštas apklijuojamas plytelėmis? Kaip su sifonų keitimais, kitomis santechninėmis bėdomis? Nes tos panelės man neitin gražu..
QUOTE(Akytės @ 2011 09 09, 22:33)
Sveikos
Ties sifonu paliekamos dureles,arba paprastos, arba apklijuotos plytelem
QUOTE(airise @ 2011 09 08, 22:01)
Aš už Vispool Lago arba piccola.
O kodėl, gal turite ir nenusivylėte ? ar kitos priežastys?