Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(Forgete @ 2011 08 16, 00:28)
yra visokie reguliuojami sviestuvai, tiesiog pasireguliuojat taip kad apsviestu jums veida, bet nespigintu i akis. Galima sonuose, galima virsuje.

tik pas mane bus ne sviestuvai, o planuoju (jei tai imanoma)imontuoti lemputes i pacia spintele g.gif kiek zinau dienos sviesos lemputes buna tik tos pailgos ane? nebuna apvaliu?
Atsakyti
Sveikos, gal zinote Kaune kokiu neblogu meistru??? Norim tvarkyt vonia ir wc is pagrindu. Beje, kiek jusu manymu atsietu toks remontas??? Reikia klot plyteles, kabint lubas, statys vonia, kriaukle. Na zodziu - viska reika daryt is naujo.
Atsakyti
QUOTE(runiuke @ 2011 08 20, 12:24)
Sveikos, gal zinote Kaune kokiu neblogu meistru??? Norim tvarkyt vonia ir wc is pagrindu. Beje, kiek jusu manymu atsietu toks remontas??? Reikia klot plyteles, kabint lubas, statys vonia, kriaukle. Na zodziu - viska reika daryt is naujo.

laba galiu rekomenduot. Mes dabar kapitaliskai remontavomes tai vienintelis kuo 100proc patenkinta tai plyteliu meistras. Jis ir betonavo ir plyteles dejo, unitaza, praustuva vonia state. Dar ir kitu brokus taise. Ir kainos pas ji mazos, plytes 20lt/kv, unitazo pastatymas 30-40Lt (kai santechnikai tik nuo 70 i kalbas ejo). jeigu reik brukstelkit man i az 4u.gif
Atsakyti
Kaip uzbaigineja palepinej vonioj plyteles su palepinem lubom? Ar deda plintusiuka, kampiuka ar su silikonu kazkaip graziai tepa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2011 08 20, 17:44)
Kaip uzbaigineja palepinej vonioj plyteles su palepinem lubom? Ar deda plintusiuka, kampiuka ar su silikonu kazkaip graziai tepa?  g.gif

pas mus tepe akrila ir tada daze lubiniais dazais
Atsakyti
as gal su kvailu klausimu.
I auksto vonios kambaryje vonia stoves prie lango. Kaip apsaugot langa prausiantis po dusu? Kabinos nenoriu... Stiklines sieneles tik is vienos puses dengia. Man reikia is 2.... Sugalvoju tik uzuolaida kabint, bet taip pabodo jos... Grozio nepriduoda sad.gif O vamzdziai, kanalizacija jau isvedzioti visi, nelabai noretusi kilnot, juolab kad sildomos grindys..
Patarkit..

O stalvirsi reikia betonuot,jei noriu apklijuot plytelem,ar koki gipsokartono karkasa daro?
Kiek pigiausiai gali kainuot mozaikos kv.m? Uzsisvajojau...
Atsakyti
QUOTE(millena @ 2011 08 24, 01:26)
as gal su kvailu klausimu.
I auksto vonios kambaryje vonia stoves prie lango. Kaip apsaugot langa prausiantis po dusu? Kabinos nenoriu... Stiklines sieneles tik is vienos puses dengia. Man reikia is 2.... Sugalvoju tik uzuolaida kabint, bet taip pabodo jos... Grozio nepriduoda sad.gif O vamzdziai, kanalizacija jau isvedzioti visi, nelabai noretusi kilnot, juolab kad sildomos grindys..
Patarkit..

O stalvirsi reikia betonuot,jei noriu apklijuot plytelem,ar koki gipsokartono karkasa daro?

Gal galima kokį roletą ant lango uždėti, ir nuleisti jį tik tada kai maudotės smile.gif
O mozaika ir stalviršis ir mane domina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(millena @ 2011 08 24, 01:26)

Det plyteles galima ir ant gipsokartono. Nereik betonuot, tikrai smile.gif
Pigiausia mozaika yra stikline. Mes mokejom po 30 lt uz kvadrata. Pigiau nelabai maciau. Tiesa, stikliniu mozaiku yra vienas trukumas - atitrukus kvadraciukui jis nukrenta ir suduzta is karto. O tos is akmnes mozaikos - nesuduzta. Atitruksta, kaip man sake, visos.
Atsakyti
QUOTE(Jonele @ 2011 08 24, 08:50)
Det plyteles galima ir ant gipsokartono. Nereik betonuot, tikrai smile.gif
Pigiausia mozaika yra stikline. Mes mokejom po 30 lt uz kvadrata. Pigiau nelabai maciau. Tiesa, stikliniu mozaiku yra vienas trukumas - atitrukus kvadraciukui jis nukrenta ir suduzta is karto. O tos is akmnes mozaikos - nesuduzta. Atitruksta, kaip man sake, visos.

Tai jei ta mozaika bus ant grindų, tai nesuduž biggrin.gif
o kur pirkote mozaiką?
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2011 08 24, 06:43)
Gal galima kokį roletą ant lango uždėti, ir nuleisti jį tik tada kai maudotės  smile.gif
O mozaika ir stalviršis ir mane domina  4u.gif

man ne del matomumo, langas matinis. Isivaizduoju, kad prausiantis po dusu taskysis labai ant jo (vonia bus prie 1 sienos), ant palanges, begs ant grindu nuo palanges... Kazin, ar buna sustumiamu sieneliu, kur iskart is 2 pusiu galima uzdengt, bet kad pilnai susistumtu. Tiesa sakant dar nelabai ieskojau... Arba reik perplanavima daryt. Nes is tikruju man visai nepatinka kaip suplanuota ir isvedziota. Tik bijau papildomu islaidu ir isvis su santechnika ir vandentiekiu mums nesiseka pastoviai. Sumeciau ant greicio
user posted image

Gal ka patarsit. Durys, langai is akies dabar primesti, nes tiksliu matmenu neturiu.
Siaip skalbyklei isvestas vanduo tarp langu, tai sita butinai reikia perkelt, ypac kad pas mus dar dziovykle(statysim ant virsaus, o gal iseis perkelt i sandeliuka..). Dar vienas minusas, kad toj vietoj tuliko negaliu daryt potinkinio, nes zemai langas doh.gif Ir isvis puodas priesais duris gaunasi, neestetiska. Biski protu nesuvokiu kam langas prie wc (na vyras gales grozetis aplinka biggrin.gif), vonios vieta prie lango...Dar grozio neprideda kampe vamzdziai (kuriuos reikes uzdengt gipsu). Noriu daryt istisini stalvirsi nuo duru iki lango ir padaryt spintele po juo, bet tada virs stalvirsio atsiduria gyvatukas. Ir nezinau kaip ziuresis diiidelis veidrodis, kuri noreciau daryt nuo sienos iki sienos, bet del gyvatuko teks daryt siauresni...
Kaip jus suktumetes?

Hmm, tai mozaika visa vonios kambari isklijuot nebus brangiau nei plytelem, pasizvalgysiu. O del tu iskritimu - gal atsargai koki m2 nusipirkt ir po to iklijuot, ar taip negalima? O suduzta su astriom sukem ar ne?

Kas turit dziovykle, ar imanoma/galima statyt sandeliuke? Turim prie virtuves 1,8m2 kambariuka, sakau gal ten det skalbykle su dziovykle, bet duuusna buna nuo garu, reik ventiliacijos geros. Ar to uzteks? O gal galima i uzdara spinta situos prietaisus imontuot?
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2011 08 24, 11:52)
Tai jei ta mozaika bus ant grindų, tai nesuduž  biggrin.gif
o kur pirkote mozaiką?

Jei norit ant grindu, tada reikia pirkti grindine. Juk negalima sieniniu plyteliu deti ant grindu, ant kuriu vaiksciojama lotuliukas.gif Kiek maciau jos ne tokios spalvotos ir kainuoja geroooookai daugiau. Tiesa, maciau turbut tik is akmenuku.
Mes sienoms mozaika pirkom Hansa plyteliu turguj.
Atsakyti
sveikos, kokia programėle darotės tuos brėžinukus? reikia ir man pasiplanuoti vonią blush2.gif
Atsakyti