QUOTE(meme @ 2011 08 24, 06:43)
Gal galima kokį roletą ant lango uždėti, ir nuleisti jį tik tada kai maudotės
O mozaika ir stalviršis ir mane domina
man ne del matomumo, langas matinis. Isivaizduoju, kad prausiantis po dusu taskysis labai ant jo (vonia bus prie 1 sienos), ant palanges, begs ant grindu nuo palanges... Kazin, ar buna sustumiamu sieneliu, kur iskart is 2 pusiu galima uzdengt, bet kad pilnai susistumtu. Tiesa sakant dar nelabai ieskojau... Arba reik perplanavima daryt. Nes is tikruju man visai nepatinka kaip suplanuota ir isvedziota. Tik bijau papildomu islaidu ir isvis su santechnika ir vandentiekiu mums nesiseka pastoviai. Sumeciau ant greicio
Gal ka patarsit. Durys, langai is akies dabar primesti, nes tiksliu matmenu neturiu.
Siaip skalbyklei isvestas vanduo tarp langu, tai sita butinai reikia perkelt, ypac kad pas mus dar dziovykle(statysim ant virsaus, o gal iseis perkelt i sandeliuka..). Dar vienas minusas, kad toj vietoj tuliko negaliu daryt potinkinio, nes zemai langas
Ir isvis puodas priesais duris gaunasi, neestetiska. Biski protu nesuvokiu kam langas prie wc (na vyras gales grozetis aplinka
), vonios vieta prie lango...Dar grozio neprideda kampe vamzdziai (kuriuos reikes uzdengt gipsu). Noriu daryt istisini stalvirsi nuo duru iki lango ir padaryt spintele po juo, bet tada virs stalvirsio atsiduria gyvatukas. Ir nezinau kaip ziuresis diiidelis veidrodis, kuri noreciau daryt nuo sienos iki sienos, bet del gyvatuko teks daryt siauresni...
Kaip jus suktumetes?
Hmm, tai mozaika visa vonios kambari isklijuot nebus brangiau nei plytelem, pasizvalgysiu. O del tu iskritimu - gal atsargai koki m2 nusipirkt ir po to iklijuot, ar taip negalima? O suduzta su astriom sukem ar ne?
Kas turit dziovykle, ar imanoma/galima statyt sandeliuke? Turim prie virtuves 1,8m2 kambariuka, sakau gal ten det skalbykle su dziovykle, bet duuusna buna nuo garu, reik ventiliacijos geros. Ar to uzteks? O gal galima i uzdara spinta situos prietaisus imontuot?