QUOTE(Tinka @ 2011 08 12, 21:22)
pas mus viskas spintelej. susiradom super baldininka, kuris iki milimetro isnaudojo erdve po kriaukle. dabar ten skalbiniu krepsys ir trys stalciai, kuriuose visas namu geris susandeliuotas. plius dar mano zapasai. zadejau dar pakabinama lentynele pikrtis, bet ziuriu nebereik, viskas tilpo labai patogiai.
Aš, tai labai norėčiau pamatyti nors akies krašteliu tą gėrį
Pas mane po kriaukle kažkokių meistrų tokia spintelė padaryta ir plytelėm apklijuota. Niu, neardomas vonios vienetas
Bet kad ten lentynėlė tokia viena siaurutė, kad galiu pasidėt kelis valiklius ir viskas. Ant grindų - dėžutė su milteliais ir skystas skalbiklis. Kažkaip didesnę lentynėlę darytis ten nėra kaip, o jei tą spintelę keist padoresne, tai reikia pusę vonios išgriaut. Na, kadangi bręstu tokiems pokyčiams, tai gal kada taip ir padarysiu, nes mano fantazijose visai kitokia vonia
O dabar ką radom nusipirkę, tuo džiaugiamės. Tik va kitos smulkmenos vietos neranda. Ant skalbyklės laikyt nenoriu, o kur paslėpt nežinau
Apskritai, nemėgstu kai vonioj buna prikrauta, pridėliota visur, bet tenka apsikraut pačiai