Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems rododendrus

Pasirodom ir mes
Nova Zembla ir Roseum Elegant (dėl šito bijojau, bet peržiemojo gana sėkmingai) thumbup.gif
Atsakyti
iingutte, gražuoliai wub.gif
Atsakyti
Ir pas mane tokių esti smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 06 03, 18:41)
Ir pas mane tokių esti  smile.gif

Sobieska, isduok savo rododendro varda thumbup.gif . Jei kompas spalvos nemeluoja, tai butent tas, kokio man reikia - salto ir neryskaus .

Mumrikai, o is kokiu triju violetiniu tu rinkaisi savaji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 03 birželio 2013 - 19:26
Nuostabių rododendrų pridėjote thumbup.gif jau taip gražiai temą papuošėte wub.gif
Pas mane irgi yra Roseum Elegans
user posted image
user posted image
2011 m. gegužę atrodė taip smile.gif
user posted image

O šito rododendro vis neišsiaiškinu pavadinimo g.gif gal kuri nors žinote 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 06 03, 20:25)
Sobieska, isduok savo rododendro varda  thumbup.gif  . Jei kompas spalvos nemeluoja, tai butent tas, kokio man reikia - salto ir neryskaus .

Aha, ko nors lengviau paklausk...gi nežinau, pirkau prieš 4 metelius, o cvimbaliuką prisimenu, kad pernai numečiau . Jei rasiu taip netyčia garaže, tai parašysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 06 03, 20:25)

Mumrikai, o is kokiu triju violetiniu tu rinkaisi savaji?

O kad atsiminčiau doh.gif Susirašiau ant lapuko visų trijų veislių pavadinimus ir skambinau konsultuotis. Išsirinkusi aišku tą lapeliuką išmečiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iingutte @ 2013 06 03, 14:04)
Pasirodom ir mes
Nova Zembla

Gal galite palyginti, ar jums neatrodo, kad raudoni rododendrai jautresni ankstyvai pavasario saulei?
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2013 06 03, 23:05)
Gal galite palyginti, ar jums neatrodo, kad raudoni rododendrai jautresni ankstyvai pavasario saulei?

Bent jau šis tai tikrai yra atsparus. Labiau tas šviesus apdegė nuo saulytės, nors ir pasodinti šiaurinėj pusėj. O "Nova Zembla" gražūs ir žali lapukai buvo.
Atsakyti
Dar norėčiau paprašyti gal kas daugiau išmanantis apie rododendrus man galėtų patarti kokį dar rododendrą į kompanija galėčiau įsigyti? Spalva nesvarbi, kad tik atsparus butų. Kaip tik viena vieta laisva yra biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti