Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems rododendrus

su pavadinimais nekvarsinu sau net galvos,rotodendrus renkuosi tada kai matau ju ziedu spalva, nes su jais kaip su rozem perki viena,o gaut gali visai kita,
tarp rotodendru tarpus daryciau ne mazesnius kaip 2 metrai,duobe kasciau iki 50cm gylio ir kuo platesne,(netaupykit ant durpiu ir po keleto metu visi kaimynai rinksis paziureti smile.gif )pacius augalus pirkciau tik geros kokybes,kad lapai butu zali,nesusisuke ir be jokiu plemu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fussy @ 2011 06 02, 19:16)
Maniškis irgi pražydo smile.gif Tiesa, iš po žiemos gerokai aplaužytas, bet žiedai vis vien nuostabūs smile.gif

Tikrai nuostabus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 06 03, 09:02)
Tikrai nuostabus  thumbup.gif  wub.gif

Kitoje temoje yra si nuoroda. Gal nelabai nusikalsiu blink.gif
http://www.hr-online...sp?rubrik=54005

http://www.hr-online...sp?rubrik=54005
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 03 birželio 2011 - 11:13
Merginos patarkit kas nutiko mano rododendrui, lapai plemais pradejo ruduoti,ar cia normalu ar kai kas jam nutiko, nesu su jais susidurusi, nusipirkau tik siemet tai patirties nulis g.gif
Atsakyti
Nuostabūs žiedeliai wub.gif
O kokiu metu juos sodinote? Mat planuoju šį savaitgalį įsigyti, ar nebus per vėlu dar juos sodinti g.gif

QUOTE(Alenzi @ 2011 06 01, 11:18)
Pernai pirktas ispardavime Maximinis - per metukus neblogai paaugo ir priaugino ziedeliu thumbup.gif Pradedam zydeti smile.gif
user posted imageuser posted image

Dar turim sesute Azalija, taip pat zydim  smile.gif 
user posted image

Papildyta:
Įdomus trešimo metodas. O išrūgas pirkote iš parduotuvės g.gif
QUOTE(0-0_lina @ 2011 05 30, 21:58)

Aš tai saviškį pernai vasarą laisčiau pieno išrūgomis, augo kaip ant mielių, nežinau ar tai padėjo, nes kitokių trąšų nenaudojau, bet kažkaip pagal augimą matau, kad patiko  smile.gif

user posted image

Atsakyti
vau vau vau wub.gif noriu noriu noriu tokių grožių ir aš, nu nieko kitais metais tikriausiai ir as galėsiu pasigirti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IvetaJ @ 2011 06 09, 20:53)
Nuostabūs žiedeliai  wub.gif
O kokiu metu  juos sodinote? Mat planuoju šį savaitgalį įsigyti, ar nebus per vėlu dar juos sodinti g.gif

manau kad drasiai galite sodinti, tik jei karsta ir sausa pastebekite zeme, kad neperdziutu-o sodinau i specialia rododendrams skirta zeme mirksiukas.gif
Cia mano pirmas bandymas su rododendrais - saviski taip pat pasodinau pernai pavasario pabaigoje ar vasaros pradzioje, toks vargsiukas nulauzytais ziedeliais buvo, bet per vasara ir rudeni atsigavo.
Ziemai tiek rododendrui, tiek azalijai buvau padariusi namelius is keliu sluoksniu agropleveles, kuriu pavasari ilgokai neardziau, kad nenudegintu saule + jau nuo ankstaus pavasario pradejau stebeti kad neperdziutu zeme smile.gif

Dabar jau nebebijau ju auginti ir planuoju atlaisvinus vietos pasisodinti dar keleta, juk toks grozis kai jie zydi wub.gif
Atsakyti
pavasariais visada savo rododendrus patręšiu spec. trąšomis ,o kaip po žydėjimo ar būtų reikalinga dar pakartoti tręšimą ?
verysad.gif kad Ledum nebepasirodo......pasiilgstu jos profesionalių minčių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 11 birželio 2011 - 07:28
QUOTE(Feniksas45 @ 2011 06 11, 07:25)
pavasariais visada savo rododendrus patręšiu spec. trąšomis ,o kaip po žydėjimo ar būtų reikalinga dar pakartoti tręšimą ?
verysad.gif kad Ledum  nebepasirodo......pasiilgstu jos profesionalių minčių

Sveiki,man irgi butu idomu suzinot ar reikia trest pakartotinai perzydejus rododendrams? g.gif
Nors as si pavasari kai pirkau,tai tas zmogus(medelyno savininkas)sake,kad reikia atsargiai su trasom ir stengtis nepertresti.
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2011 06 11, 07:25)
verysad.gif kad Ledum  nebepasirodo......pasiilgstu jos profesionalių minčių

tresiama 3-4 kartus vegetacijos laikotarpiu 6-8 savaiciu intervalu
Papildyta:
QUOTE(julchenukas @ 2011 06 11, 07:42)
Sveiki,man irgi butu idomu suzinot ar reikia trest pakartotinai perzydejus rododendrams? g.gif
Nors as si pavasari kai pirkau,tai tas zmogus(medelyno savininkas)sake,kad reikia atsargiai su trasom ir stengtis nepertresti.

as jei didesnis krumas imu valgoma sauksta trasu ir sumaisau jas su virsutiniu sluoksniu zemiu tokiu spinduliu kaip krumo lapija, o tresiu 3 kartus : pries pradedant zydeti, nuzydejus ir besibaigiant vasarai
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2011 06 11, 07:49)

as jei didesnis krumas imu valgoma sauksta trasu ir sumaisau jas su virsutiniu sluoksniu zemiu tokiu spinduliu kaip krumo lapija, o tresiu 3 kartus : pries pradedant zydeti, nuzydejus ir besibaigiant vasarai

Aciu 4u.gif
O dar norejau paklaust,o jeigu dar tik pavasari pasodintas krumas,bet tikrai nemazas,ar as ji jau galiu tresti perzydejus arba bent syki vasaros pabaigoj,ar geriau jau laukti kito pavasario?
Siaip kitus rododendrams,azalijoms,hortenzijoms as irgi imu sauksta trasu ir maisau su zememis aplink laja...
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2011 06 11, 09:49)
tresiama 3-4 kartus vegetacijos laikotarpiu  6-8 savaiciu intervalu
Papildyta:

notworthy.gif už informaciją
Atsakyti