As du pasodinau pusiau pavesyje, saule buna gerokai po pietu, zodziu viskas jiems turetu buti gerai, nes dartrys laukia sodinimo,
kaip gražu
Ir aš ruošiuosi sodinti šias grožybes, tik sodint galėsiu liepos gale ar vėliau gal kas turit kantrybes papasakot kada geriau sodint ir kokias veisles, sodinsiu šiaurinėje ir truputi bus vakarų. ačiū
Ir aš ruošiuosi sodinti šias grožybes, tik sodint galėsiu liepos gale ar vėliau gal kas turit kantrybes papasakot kada geriau sodint ir kokias veisles, sodinsiu šiaurinėje ir truputi bus vakarų. ačiū
QUOTE(Neili @ 2011 06 02, 12:09)
kaip gražu
svarbiausiai ,kad nekepintu saule ir nebutu skersveju,veisliniu pas mus turbut nebuna visi hibridai,tai rinkites pagal dydi ir spalvas
O rododendrai geriau mėgsta drėgną ar pusiau drėgną žemę?
QUOTE(egis11 @ 2011 06 02, 11:56)
svarbiausiai ,kad nekepintu saule ir nebutu skersveju,veisliniu pas mus turbut nebuna visi hibridai,tai rinkites pagal dydi ir spalvas
dėkoju , sunku bus su tom spalvom jų tiek daug ir visos gražios, nu reikės bandyti kažką derinti
QUOTE(Neili @ 2011 06 02, 11:11)
dėkoju , sunku bus su tom spalvom jų tiek daug ir visos gražios, nu reikės bandyti kažką derinti
Zapyskio medelyne daug rusiu http://www.medelynas...iai/rododendrai pati ten pirkau, sodinau rugpjuti, tai jau buvo nuzydeje ir nesimate spalvu
Tai jau ačiū , bet galva visai susisuko, nežinau net ko noriu kai tiek pamačiau, tikriausiai reikės išsirinkt aukštį ir plotį pirmiausia o paskui pagal spalvas atsirinkt . o kaip jūs sodinat iškar paliekat didelius tarpus , pvz jei krūmas 1 m. skersmens, tai sodinti reiktų kas 0,5 m.
QUOTE(egis11 @ 2011 06 02, 09:45)
Kaip gerai butu jo varda suzinoti
QUOTE(fussy @ 2011 06 02, 17:16)
Maniškis irgi pražydo Tiesa, iš po žiemos gerokai aplaužytas, bet žiedai vis vien nuostabūs
QUOTE(ritaava @ 2011 06 01, 21:04)
bet azalijos gal gali augti ir sauletoje vietoje ne kaip rododendrai
Mano azalija auga sauletoje vietoje pietineje puseje
O rododendra sodinau vakarineje puseje, jis saulute dziaugiasi antroje dienos puseje
Papildyta:
QUOTE(fussy @ 2011 06 02, 18:16)
grozis