Parvažiavau iš savo parapijos., na, jau geriau atrodo mano vienas rododendras - lapai jau atsirietė, kitas dar susirietęs
Bet tikiu, kad kaip sakėt taip ir bus taupo drėgmę - lyg taip
QUOTE(Kulke @ 2013 04 06, 19:30)
As siandien irgi apejau savo rododendrus, lapai jau "atsisuke", tik va ziediniu pumpuru ne kazin kas Siemet butinai reikes isskabyt perzydejusius ziedus.
Kai nužydi reikia nuskinti -taip supratau
Man nors vieną sukrautų neatsidžiaugčiau, lauksiu , o gal...
Labutis,
Pas mane vienas rododendras isilaike puikiai, kitas nors ir uzdengtas buvo visas isales lede. Tai neaisku ar atsigaus. Jei jau atsigaus, teks kelti ji i kita vieta. Nes panasu, kad vieta busiu netinkamai parinkus.
Pas mane vienas rododendras isilaike puikiai, kitas nors ir uzdengtas buvo visas isales lede. Tai neaisku ar atsigaus. Jei jau atsigaus, teks kelti ji i kita vieta. Nes panasu, kad vieta busiu netinkamai parinkus.
QUOTE(Juračiuks @ 2013 04 06, 20:16)
Kai nužydi reikia nuskinti -taip supratau
Aš niekad neskinu - kažkaip gražiai nubyra viskas ir iš tos vietos, kur buvo žiedas, ima augti keli nauji ūgliai
QUOTE(mumrikas @ 2013 04 08, 15:26)
Aš niekad neskinu - kažkaip gražiai nubyra viskas ir iš tos vietos, kur buvo žiedas, ima augti keli nauji ūgliai
Aišku, ačiū
Patarkite, kada geriau patręšti rododendrus.
Dalį jų reikėtų perkelti iš vienos vietos į kitą, bet taip nesinori, nes labai noriu sulaukti gražių žiedų šiais metais.
Pasidalinkite prašau savo patirtimi.
Dalį jų reikėtų perkelti iš vienos vietos į kitą, bet taip nesinori, nes labai noriu sulaukti gražių žiedų šiais metais.
Pasidalinkite prašau savo patirtimi.
Man irgi įdomu, kaip ten su tais tręšimais. Rašo, kad reikia tręšti ankstyvą pavasarį prieš žydėjimą, tai čia būtų maždaug kada? Kas turite tame patirties, prašau ?
mergaites, patarkit, kada jau nudengti galima, as ir pradengiau paziuret pernai sodinta rododenda, labai grazus kelmiukas, visas pumpurais nusetas, tai cia jau nauji? as pernai pasisodinau, bandau mokytis augint
QUOTE(Palme22 @ 2013 04 16, 16:35)
mergaites, patarkit, kada jau nudengti galima, as ir pradengiau paziuret pernai sodinta rododenda, labai grazus kelmiukas, visas pumpurais nusetas, tai cia jau nauji? as pernai pasisodinau, bandau mokytis augint
Aš savo ir apžiūrėjau, tų žiedų ieškojau iš visų pusių , rodos keli yra . Net nežinau kokios spalvos bus. Vieno tai jau visai išsitiesę lapai, o kitas vis dar spyriojasi, palaisčiau, gal supras, kad jau gaus to vandens dabar kiek norės
QUOTE(Juračiuks @ 2013 04 16, 17:38)
Aš savo ir apžiūrėjau, tų žiedų ieškojau iš visų pusių , rodos keli yra . Net nežinau kokios spalvos bus. Vieno tai jau visai išsitiesę lapai, o kitas vis dar spyriojasi, palaisčiau, gal supras, kad jau gaus to vandens dabar kiek norės
o tai jau atidengti galima? ar bent jau pradengti?