Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems rododendrus

Parvažiavau iš savo parapijos., na, jau geriau atrodo mano vienas rododendras - lapai jau atsirietė, kitas dar susirietęs biggrin.gif
Bet tikiu, kad kaip sakėt taip ir bus taupo drėgmę - lyg taip smile.gif
Atsakyti
As siandien irgi apejau savo rododendrus, lapai jau "atsisuke", tik va ziediniu pumpuru ne kazin kas g.gif Siemet butinai reikes isskabyt perzydejusius ziedus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulke: 06 balandžio 2013 - 18:31
QUOTE(Kulke @ 2013 04 06, 19:30)
As siandien irgi apejau savo rododendrus, lapai jau "atsisuke", tik va ziediniu pumpuru ne kazin kas  g.gif  Siemet butinai reikes isskabyt perzydejusius ziedus.

Kai nužydi reikia nuskinti -taip supratau g.gif

Man nors vieną sukrautų wub.gif neatsidžiaugčiau, lauksiu , o gal...
Atsakyti
Labutis,
Pas mane vienas rododendras isilaike puikiai, kitas nors ir uzdengtas buvo visas isales lede. Tai neaisku ar atsigaus. Jei jau atsigaus, teks kelti ji i kita vieta. Nes panasu, kad vieta busiu netinkamai parinkus. wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 04 06, 20:16)
Kai nužydi reikia nuskinti -taip supratau  g.gif
Man nors vieną sukrautų  wub.gif  neatsidžiaugčiau, lauksiu , o  gal...

Aš niekad neskinu - kažkaip gražiai nubyra viskas ir iš tos vietos, kur buvo žiedas, ima augti keli nauji ūgliai mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 04 08, 15:26)
Aš niekad neskinu - kažkaip gražiai nubyra viskas ir iš tos vietos, kur buvo žiedas, ima augti keli nauji ūgliai mirksiukas.gif

Aišku, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Patarkite, kada geriau patręšti rododendrus.
Dalį jų reikėtų perkelti iš vienos vietos į kitą, bet taip nesinori, nes labai noriu sulaukti gražių žiedų šiais metais.
Pasidalinkite prašau savo patirtimi.
wub.gif

Atsakyti
Man irgi įdomu, kaip ten su tais tręšimais. Rašo, kad reikia tręšti ankstyvą pavasarį prieš žydėjimą, tai čia būtų maždaug kada? Kas turite tame patirties, prašau ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvejodukra: 15 balandžio 2013 - 19:53
mergaites, patarkit, kada jau nudengti galima, as ir pradengiau paziuret pernai sodinta rododenda, labai grazus kelmiukas, visas pumpurais nusetas, tai cia jau nauji? as pernai pasisodinau, bandau mokytis augint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2013 04 16, 16:35)
mergaites, patarkit, kada jau nudengti galima, as ir pradengiau paziuret pernai sodinta rododenda, labai grazus kelmiukas, visas pumpurais nusetas, tai cia jau nauji? as pernai pasisodinau, bandau mokytis augint  blush2.gif

Aš savo ir apžiūrėjau, tų žiedų ieškojau iš visų pusių ax.gif , rodos keli yra thumbup.gif . Net nežinau kokios spalvos bus. Vieno tai jau visai išsitiesę lapai, o kitas vis dar spyriojasi, palaisčiau, gal supras, kad jau gaus to vandens dabar kiek norės rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 16 balandžio 2013 - 15:39
QUOTE(Juračiuks @ 2013 04 16, 17:38)
Aš savo ir apžiūrėjau, tų žiedų ieškojau iš visų pusių    ax.gif ,  rodos keli yra  thumbup.gif . Net nežinau kokios spalvos bus. Vieno tai jau visai išsitiesę lapai, o kitas vis dar spyriojasi, palaisčiau, gal supras, kad jau gaus to vandens dabar kiek norės  rolleyes.gif

o tai jau atidengti galima? ar bent jau pradengti?
Atsakyti
Atidenginėti reikia vakare arba apsiniaukusią dieną - pagrindinė taisyklė. Kada? Kai išeina įšalas, nes lapai apdega ant saulės, kai negali šaknys pasisavinti vandens. Kai jau nėra įšalo, žiūrėti pirmą sakinį 4u.gif
Atsakyti